Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy igazi csapatjátékos a szerelemben

S ez ugyanúgy érvényes a párkapcsolatra, a munkára, vagy a barátokra. Ezek a csillagjegyek valódi csapatjátékosok, mindent megtesznek a párjukért, a társaikért. Figyelmesek, megbízhatóak, hűségesek, kitartóak. Te köztük vagy? És a párod? A horoszkópból megtudhatod a részleteket.

Randiztál már olyan partnerrel, aki maximálisan megbízható, s mindenkor és mindenben számíthatsz rá? Aki bármit megtenne érted? Ezekben a csillagjegyekben pontosan ilyen partnerre találhatsz. Valódi csapatjátékosok, akik segítőkészek, támogatóak, s mindig kiállnak melletted. Persze, azért nem csak önzetlenül teszik, ők is elvárnak tőled bizonyos dolgokat. Egészséges párkapcsolatra törekszenek, mert szerintük a boldogság mindkét félen egyaránt múlik… A horoszkópból kiderül, te köztük vagy-e. S vajon a párod?

A Szűz intelligens partner

A Szűzről köztudott, hogy ő az egyik legintelligensebb csillagjegy. Bár sokan “érzéketlennek”, érzelmileg hűvösnek tartják, ha elkötelezi magát valaki mellett, párja őszinte és megbízható társra talál benne. Nem mellesleg az érzéseit is kristálytisztán megmutatja neki. Kifejezetten jó csapatjátékos, aki innentől nem a saját, hanem a család, a közösség érdekét nézi elsősorban. Bármiben számíthat rá a párja kezdve a bútorok összeállításától a napi bevásárlási listákig. Nagyon mélyek és tartósak az érzései, a hosszú távú párkapcsolat híve, s akit egyszer a szívébe zár, mellette jóban-rosszban kitart.

Ezek a csillagjegyek igazi csapatjátékosok a szerelemben is

Ezek a csillagjegyek igazi csapatjátékosok a szerelemben is (fotó: Getty)

A Skorpió a párkapcsolatban is csapatjátékos

A Skorpió hírneve nem igazán pozitív, mert sokan önzőnek, magának valónak gondolják, aki a saját világában él. Pedig a valóságban ez egyáltalán nem így van. Az igaz, hogy nehezen szavaz bizalmat bárkinek is, de ha elkötelezi magát, nála elkötelezettebb és hűségesebb partnert keresve sem találni. Párjával nagyon figyelmes és előzékeny, az érzései nagyon mélyek és tartósak. Az is biztos, hogy mindenben támogatja és a segíti a szerelmét, de cserében maximális elkötelezettséget vár el. Nagyon gyanakvó típus, s könnyű felébreszteni benne a zöldszemű szörnyet. Szóval, jobb okot sem adni neki a kételkedésre…

A Bak az egyenrangú párkapcsolat híve

A Bak szintén elkötelezett a párkapcsolatban, ha valódi partnerére talál. Addig viszont ő is hűvösnek, távolságtartónak tűnhet kívülről. De akinek sikerül elnyernie a szívét, a mellett a végsőkig kitart. Nagyon ragaszkodó, hűséges és megbízható partner, aki az egyenrangú párkapcsolat híve. Mélyen hisz benne, hogy a boldogság mindkét félen pontosan ugyanolyan mértékben múlik. Minden tőle telhetőt megtesz a párjáért, anyagi biztonságot, nyugalmat teremt a családnak. Az is igaz, hogy meglehetően makacs típus, képtelenség lebeszélni arról, amit egyszer a fejébe vett. De ugyanezen okból tart ki minden körülmények között a párja mellett is… 

(via elite daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top