Horoszkóp

Heti holdhoroszkóp 2020. július 15-21.: Nagyon ritka esemény történik a héten

Egészen rendkívüli és ritka esemény történik az elkövetkező napokban. Második lehetőséget hoz az élet. Így, ha bármilyen okból az elsővel nem éltél volna, itt az ideje... Minden fontos részlet a a heti holdhoroszkópban.

Egészen rendkívülinek számít, hogy hétfőn másodszor lesz újhold a Rák jelében. Örülhetsz ennek akkor is, ha az előzőt (június 21-én) újításra használtad, és akkor is, ha elmulasztottad, mert mindkét esetben kapsz új esélyt, hogy valami igazán izgalmasat és újat elindíts az életedben…

SZERDA július 15.: A Bika Hold a Vénusz uralma alatt áll, ami a szépítkezésről szól. Szerdán még fogy a Hold. Szóval jól teszed, ha ma szőrtelenítesz, leradírozod a bőrödet, mert hatékonyan és hosszabb távra megszabadulhatsz mindattól, ami nem kívánatos. Emellett készíthetsz költségvetési tervezetet a nyár hátralevő időszakára.

CSÜTÖRTÖK július 16: Csütörtökön kora reggel a Hold átlép az Ikrekbe, melynek köszönhetően könnyebbnek érezheted magad. Tanácsos ma sokat szellőztetned, és megtanulhatsz pár légző gyakorlatot is. Kilégzéssel kifújhatod mindazt, ami bánt, és nyomja a lelkedet. Utána lehet, hogy könnyebb lesz kimondani ezeket a dolgokat.

PÉNTEK – július 17.: Egész nap az Ikrekben jár a Hold. Mivel hétfőig még fogy, itt az ideje kiengedni, kifújni, kimondani minden régóta nyomasztó dolgot. De ne feledd, az Ikrek a könnyedség és a kommunikáció jegye, vagyis semmit sem kell erőltetned. Amire készen állsz, az könnyedén megy magától is…

Nagyon különleges az újhold ezen a héten

Nagyon különleges az újhold ezen a héten (fotó: Getty)

SZOMBAT július 18.: Csak délután vált jegyet a Hold, előtte még a könnyed Ikrekben jár, majd az érzékeny Rákba lép. Utóbbi sértődékeny, sírós hangulatot hozhat magával. Főleg a családi ügyek okozhatnak most kellemetlen pillanatokat. A hétfői újhold már ma délután segít, hogy új megoldásokat keress, és találj magadnak.

VASÁRNAP – július 19.: Vasárnap egész nap a Rákban jár a Hold. A családod, a szüleid és különösen az édesanyád fontossá válik. Merd kimondani, kimutatni, mennyire szereted őket! A vizes Rák Hold könnyeket is szimbolizál. Ne szégyelld a könnyeidet sem, hiszen ezek most örömkönnyek lesznek! És ne felejtsd el megöntözni a növényeket, mosni, hajat mosni, felmosni, bármit, ami vízzel kapcsolatos.

HÉTFŐ – július 20.: Második esélyt kapsz ma. Az újhold mindig új ciklust indít. De mivel a mai már a második újhold a Rák jelében, valódi ajándékot jelent, hiszen még egyszer „újra indíthatod” az életedet. Kérdés, miben aktuális az újítás? Ezt csak te tudhatod… A ritkának számító második Rák újholdról részletesebben a táblázat alá görgetve olvashatsz.

KEDDjúlius 21.: Kedden már az Oroszlán jelében jár a Hold, ami ma már nő. Ettől királyul érzed magad szó szerint és átvitt értelemben egyaránt, hiszen az Oroszlán a büszkeség, az öntudat jegye. Bátran legyél büszke magadra, és tudatosítsd, hogy miben vagy jó!

Ezekben a jegyekben jár a Hold a ritka újhold hetében

Ezekben a jegyekben jár a Hold a második Rák újhold hetében

Ezekben a jegyekben jár a Hold a második Rák újhold hetében (nlc)

Második esélyt hoz a második Rák újhold

Július 20-án, hétfőn 19:32-kor ismét újhold lesz a Rák jelében. És ez azért ritka és különleges, mert június 21-én volt már újhold a Rák jelében. Hétfőn egészen rendkívüli módon ismét együttáll a Nap és a Hold a Rák jelében. Ez a második újhold második esélyt hoz neked arra, hogy új fejezetet nyiss az életed regényében. Kár lenne kihagynod ezt a rendkívüli alkalmat.
Ne feledd, most új kör kezdődik. Biztosan tudod már, az újhold mindig új esélyt jelent, és mindig abban a témában, amelyik jegyben a Nap és a Hold randizik.

Újhold napján gyújts halványzöld gyertyát, és teljesülnek a kívánságok

Újhold napján gyújts halványzöld gyertyát, és teljesülnek a kívánságok (fotó: Getty)

A Rák jele a romantikus, érzékeny, érzelgős, szeretetéhes részed. Emiatt csöppet sem meglepő, ha ezek a hajlamaid erősödnek fel hétfőn. Semmi baj nincs a romantikával és az érzelmekkel addig, amíg nem viszed túlzásba, és nem mész senkinek az idegeire. Szóval hétfőn a legfontosabb feladatod, hogy ne titkold, de ne is engedj parttalan teret az érzéseknek. Romantikázz bátran, ha van kivel! Ha nincs, hétfőn „megrendelheted” az újholdtól!

A legerősebb hatása ennek az újholdnak akkor van rád, ha a Rák jelében születtél, mert a születésnapod közelében szó szerint a külső-belső megújulásra kapsz lehetőséget. Akkor is élvezheted a második Rák újhold áldását, ha a Skorpió, vagy a Halak jelében születtél. Természetesen nem maradsz le semmi jóról, amennyiben bármelyik másik jegyben születtél.

Maga az újhold hétfőn este lesz, de az újhold-szertartást már előző este is elvégezheted. Ekkor tanácsos halványzöld gyertyát gyújtanod, és megfogalmaznod, milyen életterületen szeretnél újítani. A halványzöld a rügy, a növekedés színe. Mivel újholdtól kezd nőni a Hold, minden, amibe most kezdesz bele, növekedésnek indul… Élj vele, érdemes!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top