Horoszkóp

Heti angyalhoroszkóp 2020. július 21-27.: Különleges üzenet hoznak az angyalok

Az angyalok szívhez szóló üzenetét ezen a héten is elolvashatod a csillagjegyednél. A különleges angyalhoroszkópból megtudhatod, miben segítenek most a leginkább ezek a csodálatra méltó lények.

Az angyalok ezen a héten, és valójában mindenkor segítenek neked. Kérés nélkül csak vészhelyzet esetében „avatkozhatnak” az életedbe, így bármit is szeretnél megvalósítani, kérned kell a segítségüket. Tiéd ugyanakkor a szabad akarat, a szabad döntés lehetősége. Dönthetsz úgy is, hogy figyelmen kívül hagyod az angyali üzeneteket. Persze, ha erre a cikkre kattintottál, miért tennéd, nem igaz? Hiszed vagy sem, az angyalok mindenkor ott állnak melletted arra várva, hogy segíthessenek neked. Gondolatban, hangosan, de írásban is kérheted őket.

Ha kedved tartja, gyújthatsz gyertyát, amellyel még egyszerűbb az angyalok energiájára hangolódni. Közben magadban elmondhatod a feléjük intézett kérést, imát. A különleges angyalhoroszkóp segítségével ezen a júliusi héten is megismerheted a szívhez szóló angyali üzeneteket. Biztatlak, tegyél próbát, s kövesd a javaslatokat. Aztán figyeld a jeleket, a változásokat, a csodát az életedben…

Kos

Az angyalok szerint, ha ragaszkodsz ahhoz, ami rosszul működik az életedben, semmi sem változik körülötted. A boldogságodért ismerd fel és engedd el, ami fájdalmat okoz neked. Így teremthetsz magadnak új szerelmet, új munkát, új életformát. Ne kételkedj a döntésedben, csak engedd el, és bízz magadban, a változásban. Az angyalok támogatnak benne!   

Bika

Az angyalok ott vannak melletted. Szeretnek, támogatnak, utat mutatnak neked. Ha veszélyben vagy, közbelépnek, ha félsz, isteni szeretettel töltik meg a lelkedet. Ezen a héten arra kérnek, hogy fordulj hozzájuk bizalommal. Ajánld fel a problémákat, s kérd, hogy támogassanak téged. Örömmel segítenek, hogy elérd és megvalósíthasd a vágyaidat. Élj vele, csak erre várnak!  

Ikrek

Az angyalok megértik, hogy dühös és megbántott vagy. Mégis arra kérnek téged, hogy engedd el a fájdalmas érzéseket a szívedből, és bocsáss meg a másik embernek. A megbocsátás nem azt jeleni, hogy helyén van, amit veled tett, hanem azt, hogy nem cipeled tovább a fájdalmat magadban. A haraggal magadat, és nem a másikat bünteted. Az angyalok segítenek neked!  

Rák

Az angyalok tudják, milyen sok felelősség nyugszik a válladon. Mégis arra kérnek, hogy ne legyél szigorú magaddal. Amikor boldog és elégedett vagy, a célokat is könnyen eléred. A nevetés, a játékosság, a könnyedség a legjobb befektetés. Ilyenkor ugyanis megszáll téged az ihlet, és csodálatos inspirációkat kapsz a tovább lépéshez. Az angyalok súgnak neked, halld meg! 

Oroszlán

Az angyalok üzenete szerint a csodák akkor érkeznek az életedbe, amikor elengeded a nehézségeket. A csodák kapujában állsz, de rajtad múlik, belépsz-e rajta. A párkapcsolatod, az egészséged, a munkád is rendbe jön, amint igazságos leszel magadhoz. Add át a problémákat az angyaloknak, s ők megmutatják neked az utat a valódi boldogsághoz. Legyél bátor! 

Szűz

Az angyalok arra kérnek, hogy ezen a héten figyeld a jeleiket. Gondolatokon, érzéseken, az álmaidon keresztül visszatérő üzeneteket kapsz általuk. Észre veszed az angyali üzeneteket? Követed azokat? Bármilyen késztetést érzel belül, mindenképpen kövesd, tedd meg. Lehet ez baráti telefon, egy könyv, egy hely, ahová szívesen mennél, bármi, amit belül érzel.

Az angyalok csodás üzenetét tolmácsolja a horoszkóp

Az angyalok csodás üzenetét tolmácsolja a horoszkóp (fotó: Getty)

Mérleg

Az angyalok üzenete szerint, ha szerelemre vágysz, megérkezik a vágyott társ az életedbe. De ehhez meg kell nyitnod a szívedet, különben nem veszed őt észre. Különleges változás előtt állsz, de az is fontos, hogy legyél nyitott, elfogadó. Ne ragaszkodj semmilyen korábbi elképzelésedhez. Egyszerűen csak engedd meg magadnak a varázslatos érzéseket…

Skorpió

Az angyalok javasolják, hogy írj listát magadnak. Mit vársz a mai naptól, a következő héttől, a távolabbi jövőtől? Írd le az elvárásaidat, a vágyaidat, a szándékaidat. Az írással ugyanis energiát adsz a megvalósításnak. Válaszd meg szeretettel a célokat, és haladj feléjük szeretettel. A spirituális törekvésekkel nemcsak magadnak, másoknak is sokat segítesz…

Nyilas

Az angyalok azt szeretnék, ha tudatosan figyelnéd a gondolataidat. Isten ugyanis a gondolatokon keresztül beszél hozzád. Figyeld az ötleteidet, minden ragyogó ötlet az isteni értelemből ered. Az angyalok segítenek kiválasztani a legtermékenyebb gondolatokat. Ezen a héten nagyon sok fontos információt kapsz. Ha lehetséges, írd le valamennyit, s összeáll a teljes kép is.  

Bak

Az angyalok üzenete szerint hajlamos vagy túl keményen és szigorúan bánni magaddal. Ha magasak is az elvárásaid, mégis mindig szeretettel tekints magadra. Az angyalok segítenek, hogy meglásd, milyen csodálatra méltó és tökéletes ember vagy. Ők feltételek nélkül szeretnek téged. Te is ugyanígy szeresd és fogadd el magad. Megérdemled! És ez a legfontosabb.

Vízöntő

Amikor az angyalok szemén keresztül tekintesz a világra, te magad is földi angyallá válsz. Csodás változásokat, gyógyulásokat tapasztalhatsz ilyenkor magadban, és körülötted. Törekedj a jóra, a szeretetre, legyél a példa mások szemében. Az angyalok segítenek, hogy harmóniában élj magaddal és mindenki mással is. Tiszta és igaz ember vagy…  

Halak

Az angyalok segítenek neked, hogy szeretettel kimond, amit érzel, hiszen innentől senki sem ért téged félre. Az életed új szintre emelkedik mostantól. Mutasd meg bátran, ki vagy valójában, engedd a felszínre a valódi énedet. Öröm és boldogság vár rád, amikor őszintén az lehetsz, aki vagy. A szeretteid pedig pontosan így szeretnek téged…

Inspiráció: Angyalkártyák

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top