Horoszkóp

Heti angyalhoroszkóp 2020. július 28-augusztus 3.: Örömteli angyali üzenetek

Az angyalok örömteli üzenetét olvashatod a különleges horoszkóp tolmácsolásában. Melyik angyal támogat téged ezen a héten?

Az angyalok ezen a héten, és valójában mindenkor segítenek neked. Kérés nélkül csak vészhelyzet esetében „avatkozhatnak” az életedbe, így bármit is szeretnél megvalósítani, kérned kell a segítségüket. Tiéd ugyanakkor a szabad akarat, a szabad döntés lehetősége. Dönthetsz úgy is, hogy figyelmen kívül hagyod az angyali üzeneteket. Persze, ha erre a cikkre kattintottál, miért tennéd, nem igaz? Hiszed vagy sem, az angyalok mindenkor ott állnak melletted arra várva, hogy segíthessenek neked. Gondolatban, hangosan, de írásban is kérheted őket.

Ha kedved tartja, gyújthatsz gyertyát, amellyel még egyszerűbb az angyalok energiájára hangolódni. Közben magadban elmondhatod a feléjük intézett kérést, imát. A különleges angyalhoroszkóp segítségével ezen a forró nyári héten is megismerheted a szívhez szóló angyali üzeneteket. Biztatlak, tegyél próbát, s kövesd a javaslatokat. Aztán figyeld a jeleket, a változásokat, a csodát az életedben…

Kos

Uriel arkangyal támogat ezen a héten. Az ötlet, amit a fejedben forgatsz egy ideje, nagyszerű. Használd és valósítsd meg. Uriel arkangyal melletted áll, és segít, hogy elindulhass a céljaid felé vezető úton. Fogja a kezedet, súg neked, így semmi mást nem kell most tenned, mint kérned tőle a jeleket. Kövesd a megérzéseidet, hiszen azok is angyali jelzések…   

Bika

Chamuel arkangyal segít észrevenni, hogy mennyi szeretet van körülötted és benned is. Most kutatnod sem kell a szeretetet, egyszerűen csak nyújtsd ki a kezedet érte. Chamuel arkangyal segít szeretettel megtölteni a gondolataidat, és elvezet téged a valódi szerelemhez is. Kérd őt, kérd a támogatását, s csodában lehet részed ezen a különleges nyári héten.

Ikrek

Jophiel arkangyal szerint ezen a héten a harmóniát akkor találhatod magadban, ha magad körül is rendet teremtesz. Ami kívül, az a bent, s ami bent van, az jelenik meg az életedben. Figyeld a gondolataidat, az érzéseidet, a tetteidet. Jophiel arkangyalt bármikor kérheted, ha elveszíted az egyensúlyt, a harmóniát. Tisztítsd meg a csakrákat is gondolatban.  

Rák

Gábriel arkangyal segít ezen a héten, hogy valódi önmagadra találhass. Próbálj összekapcsolódni a belső gyermeki éneddel. Kérdezd meg őt, mire van most a legnagyobb szüksége? S amit válaszol neked, kövesd, mert ez a belső lélek te magad vagy. Neked van szükséged a támogatásra, a szeretetre, a gyengédségre, a figyelemre. Gábriel arkangyal szerint magadról gondoskodj!

Oroszlán

Rafael arkangyal szerint ideje saját magadra is energiát fordítani. Jól tennéd, ha minél többet aludnál, pihennél, egészséges ételeket, italokat fogyasztanál, és mindennap megmozgatnád a testedet is. Rafael arkangyal segít neked, ha most még kevés motivációt érzel a változtatáshoz. A legjobb időszakban vagy, hogy tegyél magadért. Most minden rólad szól. Ez is… 

Szűz

Azrael arkangyal vigaszt nyújt neked, ha mostanában nehezebb az életed, vagy nem találsz választ a téged foglalkoztató kérdésre. Kérd Azrael arkangyalt, hogy nyugtassa meg a lelkedet, s ő megszabadít a félelemtől, a csalódás érzésétől. Figyelj picit befelé, és érezheted, amint szeretettel ölel át téged. Az angyalok sosem hagynak el, sőt most még többet segítenek neked.

Az angyalok örömteli üzenetét ezen a héten is elolvashatod

Az angyalok örömteli üzenetét ezen a héten is elolvashatod (fotó: Getty)

Mérleg

Sandalfon arkangyal üzenete szerint, legyél minél gyengédebb magadhoz. Megérdemled a szeretetet, a békét, a nyugalmat, amire annyira vágysz. Sandalfon arkangyal csupa olyan embert irányít most hozzád, akik pozitív energiájukkal segítenek neked. Hallgass ezen a héten lágy és lélekemelő zenéket, s meglátod, már ettől is sokkal jobb lesz a kedved.

Skorpió

Jeremiel arkangyal támogat téged ezen a  nyári héten. Jól tennéd, ha picit számolnál, és számvetést készítenél. Mi mindennel tartozol magadnak? Mi mindennel tartozol másoknak? Most könnyedén teljesítheted és kipipálhatod a legfontosabb feladatokat. Láss neki, és számold fel a megoldatlan dolgokat. Engedd el, amire nincs szükséged, és nyisd meg magad az újnak.

Nyilas

Metartron arkangyal szerint különleges képesség birtokában vagy. Nagyon könnyen teremtesz kapcsolatot a gyerekekkel. Most is jól is teszed, ha minél több időt töltesz gyerektársaságban. Nemcsak nagyon szórakoztató élményeket szerezhetsz, de a gyerekek sokat tanulhatnak tőled. Ahogy persze te is tőlük. Bámulatosan okos gondolatokat fogalmaznak meg. Legyél nyitott!   

Bak

Mihály arkangyal üzenete szerint nincs okod fél, biztonságban vagy. Mihály arkangyal oltalmaz és megvéd téged mindentől, ami most még bizonytalannak, félelmetesnek tűnik. Vigyáz a szeretetteidre, az otthonodra is. Csak kérned kell a segítségét. Közben a félelem helyett próbálj a szeretetre figyelni. Azt vonzod ugyanis magadhoz, amit lelki szemeid előtt látsz…

Vízöntő

Hániel arkangyal a szenvedély lángja fellobban az életedben. S valójában most mindegy, hogy szerelemre vágysz, vagy a hivatásodban keresel új lehetőséget, egyre lelkesebbnek érezheted magad, mert eléred a célodat. Bízz a lángban, kövesd a belső hangokat, ússz az árral! Most valóban a legjobb történhet veled, amit csak el tudsz képzelni magad előtt…  

Halak

Zadkiel arkangyal szerint nagyon tisztán hallod most az égiek útmutatását. Talán csak nem bízol ezekben a hangokban, pedig nagyon sokszor megtapasztaltad, hogy a megérzéseid mindig pontosak. Az ismétlődő üzeneteket az angyalok küldik neked. Figyelj és fülelj tudatosan is mindarra, amit mások mondanak. Nagyon különleges lehetőségekről kapsz információt.

Inspiráció: Angyalkártyák

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top