Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy nagyon cukinak tűnik, de…

Ezek a csillagjegyek kívülről nézve nagyon cukik, kedvesek, barátságosak, de van egy olyan oldaluk is, amit jobb, ha nem ismersz. Persze, az nem baj, ha tudsz róla. A horoszkóp felfedi a részleteket.

Szerelemben, háborúban bármi megtörténhet. A következő csillagjegyekre különösen érvényes ez a mondás. Annak ellenére, hogy fellángol köztetek a szerelem, mégsem biztos, hogy minden tökéletesen egyértelmű lesz. Gyakran megesik, hogy rózsaszínű szemüvegen át tekintünk a másikra, s túlértékeljük a jellemvonásait. Ők ugyanis sokkal szebbek, jobbak, ígéretesebbek kívülről, mint amit aztán nyújtani tudnak a párkapcsolatban. Ha igazán mély érzelmeken alapuló, tartós szerelemre vágysz, talán nem ők a hozzád leginkább illő partnerek. 

A Kos heves szerető

A Kos szerelme pillanatok alatt lángra kaphat. S ha ő egyszer valamit, avagy valaki nagyon akar, addig udvarol, amíg el nem éri a célját. Lelkesedése, motiváltsága magával ragadó, nem könnyű ellenállni a varázsának. Ő az egyik legszenvedélyesebb csillagjegy, s annak ellenére, hogy testestül, lelkestül akar téged, még nem feltétlenül gondol hosszú párkapcsolatra. A türelem nem az erőssége, ha lehet, minél előbb szeretne ágyba bújni veled. S amikor megkapja, amire annyira vágyott, könnyen lehet, már nem leszel olyan izgalmas, mint azelőtt, s talán máris az újabb “áldozatát” cserkészi be.

Ezek a csillagjegyek nagyon cukik, de nem árt vigyázni velük

Ezek a csillagjegyek nagyon cukik, de nem árt vigyázni velük (fotó: Getty)

A Mérleg eleinte nagyon cuki társ

A Mérleg sokszor nagyon bizonytalannak tűnik, de a párkapcsolat iránti lelkesedése teszi őt ellenállhatatlanná. Imádja a társaságot, nagyon szívesen ismerkedik, könnyedén flörtölget, s vonzerejével, udvariasságával azonnal az ujja köré csavarhat téged. A hálószobában ő is nagyon szenvedélyes és figyelmes, ugyanakkor ott lebeghet a szeme előtt, hogy a szerelem veszélyes játék. Ő ugyanis tényleg nagyon nehezen dönti el, hogy el akar köteleződni, vagy mégsem… A bókokból, a jelekből úgy tűnhet, hogy igen, a valóság ennél mégis jóval árnyaltabb. De épp ezért érdemes vele is vigyázni.  

A Nyilas elragadó partner

A Nyilas az életét el sem tudná szex nélkül képzelni. Nem a leghűségesebb típus, de sosem érzelmileg vonzódik a másik emberhez a párja mellett, hanem a libidója viszi őt folyton tévutakra. S ezért is meglepő lehet, mert kívülről szemlélve, egyáltalán nem tűnik hűtlennek, erkölcstelennek. Sőt, számára ezek az értékek különösen fontosak a házasságban. Mégsem képes nemet mondani az újabb és újabb lehetőségekre. Nála még az is előfordulhat, hogy sportot űz az egyéjszakás kalandokból. Nagyon vonzó és megnyerő típus, amivel tökéletesen tisztában is van, ahogy azzal is, hogy mindig eléri a célját… Épp ezért veszélyes.

(via horoscope daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top