Horoszkóp

Heti angyalhoroszkóp 2020. augusztus 4-10.: Különleges lehetőség nyílik…

Az angyalok szerint különleges lehetőség nyílik előtted. Az angyalhoroszkópból ezúttal is megtudhatod, melyik angyal segít és támogat ezen a héten. S vajon mit üzennek ezek a csodálatra méltó lények? Íme!

Az angyalok ezen a héten, és valójában mindenkor segítenek neked. Kérés nélkül csak vészhelyzet esetében „avatkozhatnak” az életedbe, ezért kérned kell a segítségüket. Tiéd ugyanakkor a szabad akarat, a szabad döntés lehetősége. Dönthetsz úgy is, hogy figyelmen kívül hagyod az angyali üzeneteket. Persze, ha erre a cikkre kattintottál, miért tennéd, nem igaz? Hiszed vagy sem, az angyalok mindenkor ott állnak melletted arra várva, hogy segíthessenek neked. Gondolatban, hangosan és írásban is kérheted őket. Ahogy a legjobban esik neked…

Ha kedved tartja, gyújthatsz gyertyát, füstölőt, használhatsz kristályokat, mert így még egyszerűbb lehet az angyalok energiájára hangolódni. Közben magadban megfogalmazhatod a kérésedet, elmondhatsz egy imát. A különleges angyalhoroszkóp segítségével ezen a forró nyári héten is megismerheted a szívhez szóló angyali üzeneteket. Biztatlak, tegyél próbát, s kövesd a javaslatokat. Aztán figyeld a jeleket, a változásokat, a csodát az életedben…

Kos

Gábriel arkangyal különleges üzenetét olvashatod ezen a héten. Ideje cselekedned, és tenned a céljaidért. Most minden tervedet könnyedén valóra válthatod. Kreativitásodért a jutalom sem marad el. Bízz magadban, és bízz az angyali útmutatásban. Gábriel arkangyal a siker felé vezet téged. A bőség, a boldogság karnyújtásnyira van csak tőled…

Bika

Jeremiel arkangyal segít lezárni mindazt, amire többé nincs szükséged. Nagyon fontos, hogy ne ragaszkodj semmihez. Kérd Jeremiel arkangyalt, s ő támogat az elengedésben. A lezárást új lehetőségek követik, s megérkezik az a változás, amire titkon annyira vágysz. A boldogságod érdekében engedd el a múltat, lépj ki a megszokásokból, és kezdj új életet. Megérdemled a jót!

Ikrek

Uriel arkangyal szerint ezen a héten végre megtapasztalhatod a nyugalmat, a biztonság és a stabilitás érzését. Most te uralhatod az életedet. Elérheted, amire vágysz, és megvalósíthatod a céljaidat. A terveid nagyszerűek, de adnod kell energiát, hogy elindulhasson minden a maga útján. A célt lásd magad előtt. Uriel arkangyal segít neked, csak kérned kell őt.   

Rák

Azrael arkangyal segít ezen a héten a lezárásban. El kell fogadnod, hogy semmi sem tart örökké, s ami elmúlt, engedd el, úgysem tudod visszahozni. Az elengedéssel utat nyit az újnak, a jobbnak. Bízz magadban, hiszen különleges lehetőségek előtt állsz. Sokkal gazdagabb és boldogabb jövő vár rád. Legyél merész, álmodj nagyot, mert most bármi megtörténhet…

Oroszlán

Chamuel arkangyal szerint létezik jobb megoldás is, amint amit most még annak hiszel. Próbálj rugalmas és nyitott lenni, és ne ragadj le egyetlen ötletnél, lehetőségnél. Mindenképpen állj meg, gondold át ismét a célodat, amit magad elé tűztél. Chamuel arkangyal segít, hogy tisztán láthass, és rájöjj, többet és jobbat is választhatsz magadnak. Merj más lenni! Te bátor vagy. 

Szűz

Metatron arkangyal egész héten ott van melletted és támogat az önbizalomban. Kicsit elveszítetted a hitedet az elmúlt napokban, bizonytalanná váltál. Metatron arkangyal segít újra talpra állni. A legfontosabb, hogy bízz magadban, bízz a képességeidben, hiszen bármit elérhetsz, amit igazán szeretnél. Hallgass a szíved hangjára, és tedd azt, ami valóban örömet okoz neked…

Különleges lehetőségeket jeleznek az angyalok ezen a héten

Különleges lehetőségeket jeleznek az angyalok ezen a héten (fotó: Getty)

Mérleg

Mihály arkangyal üzenete szerint egészen különleges lehetőség vár rád ezen a héten. Nagyon sokat tapasztaltál, fejlődtél és tanultál, mostantól új és magasabb szintre emelkedhetsz, és emelheted az életedet. Nagyon boldog jövő előtt állsz, de rajtad múlik a döntés, hogy élsz-e a lehetőséggel. Mihály arkangyal örömmel támogat, hogy a lehető legjobb útra léphess.

Skorpió

Jophiel arkangyal segít neked ezen a héten. Talán elveszítetted az életkedvedet, nem látod a lehetőségeket, a jövőt sem. Jophiel arkangyal leveszi a válladról a terheket, az aggódás, a félelem helyett valódi szeretettel tölti meg a szívedet. Kérd Jophiel arkangyal támogatását, s ő megmutatja neked, hogyan szerezd vissza a reményt, a hitedet. Higgy benne, minden egyre jobb lesz.

Nyilas

Hániel arkangyal szerint ezen a héten nagyon erősek a megérzéseid. Figyelj rájuk, bármilyen furcsának tűnnek. Az égiektől megkapod a lehetőséget, hogy újratervezd az életedet. Figyelj mindenképpen befelé, mert Hániel arkangyal megsúgja neked a választ, és a döntésben is segít. Nézz szembe a félelmekkel, győzd le magadban, erősödj meg. Hidd el, most könnyen megy!   

Bak

Zadkiel arkangyal üzenete szerint igaz, hogy kompromisszumot kell kötnöd ezen a héten, de ez az engedmény a lehető legjobb, amit tehetsz. A türelem, az önkontroll megvan benned, s ezekre a tulajdonságaidra szükséged lesz. A siker már nem várat magára sokat, hamarosan beléphetsz a kapuján. Addig viszont próbálj megbocsátani mindenkinek, magadat is beleértve…

Vízöntő

Sandalfon arkangyal arra biztat, hogy fejleszd a képességeidet. Talán nem is sejted, micsoda tudás birtokában vagy. Próbáld kihozni magadból a legtöbbet. Nagyon sokan kíváncsiak a véleményedre, a szakértelmedre. Sandalfon arkangyal segít a lehető legjobb tanácsokat adni. Médiumként rajtad keresztül tolmácsolja a legfontosabb égi üzeneteket.  

Halak

Rafael arkangyal támogat téged ezen a héten. Fontos döntést kell most hoznod, amelyben támogatnak téged az angyalok. Neked nagyon erősek a megérzéseid, semmi mást nem kell tenned, csak követni az intuíciódat. Az angyalok a szerelemhez vezetnek téged. Engedd meg magadnak a mély érzéseket. Már nagyon megérdemled az igaz és valódi szeretetet.

Inspiráció: Angyalkártyák

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top