Horoszkóp

Heti angyalhoroszkóp 2020. augusztus 11-17.: Minden jót kívánnak az angyalok

Melyik angyal segít téged ezen a héten? A különleges angyalhoroszkópból választ kaphatsz erre, de megmutatod, milyen lehetőségekkel támogatnak most az angyalok?

Az angyalok ezen a héten, és valójában mindenkor segítenek neked. Kérés nélkül csak vészhelyzet esetében „avatkozhatnak” az életedbe, így bármiben szeretnél segítséget és támogatást tőlük, kérned kell őket. Tiéd a szabad akarat, a szabad döntés lehetősége. Dönthetsz úgy is, hogy figyelmen kívül hagyod az angyali üzeneteket. Persze, ha erre a cikkre kattintottál, miért tennéd, nem igaz? Hiszed vagy sem, az angyalok mindenkor ott állnak melletted arra várva, hogy segíthessenek neked. Gondolatban, hangosan, de írásban is kérheted őket.

Ha kedved tartja, gyújts gyertyát, amellyel még egyszerűbb az angyalok energiájára hangolódni. Közben magadban elmondhatod a feléjük intézett kérést, imát. A különleges angyalhoroszkóp segítségével ezen a forró nyári héten is megismerheted a szívhez szóló angyali üzeneteket. Biztatlak, tegyél próbát, s kövesd a javaslatokat. Aztán figyeld a jeleket, a változásokat, a csodát az életedben…

Kos

Zadkiel arkangyal támogat ezen a héten. Az angyalok szerint most különösen fontos a nyitottságod, és az is, hogy gyűjtsd az információkat, az új tudást. Az is lényeges, hogy ne tartsd meg magadnak a tanultakat, hanem add tovább a saját tapasztalataidon. Bőven elég, ha elmondod, te mit és hogyan tennél bizonyos helyzetekben. Ez most a legfontosabb feladatod.   

Bika

Raziel arkangyal segít neked ezen a héten, hogy visszanyerhesd a valódi erődet. Kedvező fordulatot veheted az életed, amint összeszeded a bátorságodat, és elengedsz mindent, amire nincs szükséged. A sorstól, az égiektől mindent kapsz, ami igazán fontos a boldogságodhoz. Legyél nyitott az angyali útmutatásra. Kérd Raziel arkangyal segítségét, ha nem tudod, merre tovább…

Ikrek

Hániel arkangyal javaslata szerint kezdd el figyelni a Hold változását. Hogyan hat rád a mostani fogyó Hold, és mit érzékelsz, amikor növekszik, vagy milyen a hangulatod teliholdkor? Fontos tapasztalatokat gyűjthetsz, nem mellesleg egyre tudatosabban is használhatod a Hold energiáját. Most engedd el, amire nincs már szükséged, aztán nyisd meg magad az újnak.   

Rák

Mihály arkangyal támogat téged ezen a héten, hogy kihozhasd magadból a lehető legtöbbet. Ne ijedj meg a kihívásoktól, hanem legyél minél bátrabb, és ragadd a kezedbe a kínálkozó alkalmat. Mihály arkangyal ott van melletted, és segít ragyogni, megmutatja a valódi örömet és boldogságot. Élj a lehetőséggel, hiszen megérdemled. Használd az igazi bölcsességedet!

Oroszlán

Ariel arkangyal szerint a legjobb időben vagy ahhoz, hogy szárnyalj végre. Most emelkedhetsz fel, most hozhatod ki magadból a lehető legjobbat és legtöbbet. Az égiek támogatják a törekvéseidet. Ne tétovázz, vedd a kezedbe a kezdeményezést. Az imákat meghallgatták az égiek, ideje tehát cselekedned. Ariel arkangyal mindenben támogat és súg neked. 

Szűz

Raguel arkangyal szerint nagyon fontos, hogy figyeld a testi érzeteidet, az érzéseidre ezen a héten. Az angyalok ugyanis most így üzennek számodra. Próbáld megérteni a testi érzeteket, a lelkedben zajló folyamatokat. Ha nem tudod a választ, bátran kérd Raguel arkangyal segítségét. Ő megmutatja neked a választ. Fontos jeleket kapsz, mindenképpen legyél figyelmes!

Minden jót kívánnak erre a hétre az angyalok

Minden jót kívánnak erre a hétre az angyalok (fotó: Getty)

Mérleg

Jeremiel arkangyal üzenete szerint nagyon fontos, hogy már ezen a héten számvetést készíts. Közeleg a nyár vége, nézd meg mivel maradtál el, és milyen fontos feladatok várnak még rád az ősz előtt. Most minden problémás helyzetet megoldhatsz, rendbe teheted a lezáratlan dolgokat. Fontos, hogy ne halogass tovább, mert amit most könnyű, később egyre nehezebbé válhat.

Skorpió

Uriel arkangyal támogat ezen az augusztusi héten. Figyeld tudatosan a gondolataidat, mert ragyogó ötleteid támadnak. Az égiek sugallják ezeket a gondolatokat, s teszik azért, hogy segítsenek téged. Fontos, hogy meghalld és kövesd ezeket a hangokat. Kezdj munkához, hiszen sikerre viheted az életedet. A legjobb időben vagy, hogy nagyot forduljon veled a világ…

Nyilas

Sandalfon arkangyal szerint az imáidat, a kérésedet meghallgatták az égiek. Válaszolnak is rá hamarosan. Próbáld visszaszerezni az optimizmusodat, legyél minél nyitottabb, és persze figyeld a jeleket. A visszatérő jelzéseket az angyalok küldik neked. Ne feledd, ha bármihez segítségre van szükséged, Sandalfon arkangyal ott van melletted. Bízz benne, bízz magadban!   

Bak

Metatron arkangyal üzenete szerint most a számodra legértékesebb és legfontosabb dolgokra kell összpontosítanod. Minden más lényegtelen. Ha magadra figyelsz, ha azt teszed, amit a szíved súg neked, napról napra jobban érzed magadat. Ellenkező esetben szemben úszol az árral, és csak a saját helyzetedet nehezíted. Metatron arkangyal támogat a sikerben.

Vízöntő

Rafael arkangyal üzenete szerint ezen a héten nagyon fontos lesz a tudatosság. Mindennap szánj csak magadra néhány percet, amikor figyeled a légzésedet. Lassan és mélyen lélegezz be, közben gondolatban szívd magadba a pozitív energiákat, majd lassan és mélyen lélegezz ki, és engedj el minden feszültséget, régi mintát. Szó szerint is felfrissítheted magad…  

Halak

Chamuel arkangyal támogat téged ezen a héten. Segítségével újra megtapasztalhatod a valódi és kifogyhatatlan szeretetet. Te bármikor és könnyedén kapcsolatba tudsz lépni az angyalokkal, hiszen a megérzéseid bámulatosak. Csak gondolj Chamuel arkangyalra, s ő megsúgja neked a legfontosabb válaszokat a kérdéseidre. Kérdezz minél többet. És szeresd magad minél jobban…

Inspiráció: Angyalkártyák

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top