Horoszkóp

Heti holdhoroszkóp 2020. augusztus 12-18.: Most minden sokkal könnyebben megy

A fogyó Holdnak is köszönhetően végre minden sokkal könnyebben és rugalmasabban megy... A holdhoroszkóp szerint ezen a héten olyasmi is sikerülhet, amivel hosszabb ideje nem boldogulsz...

Az a túlsúly, ami esetleg a karantén alatt felugrott rád, nem könnyen megy le egy ideje. Most a fogyó Hold segíthet megszabadulni minden fölösleges súlytól. A teák, a gyümölcsök hatékonnyá tehetik fogyókúrádat. Persze az nem árt, ha tudatosan használod, utána olvasol a lehetőségeknek. De most végre minden sokkal könnyebben megy…

SZERDA augusztus 12.: Szerdán a Bika Hold kihozza belőled a gourmand-t. De ez nem jelenti, hogy egész nap tortát, süteményeket kéne enned. Inkább csinálj gyümölcstálat, rendezd el ízlésesen a különböző színű gyümölcsöket! Délután az Ikrekbe lépő Hold már a szabadban űzhető sportoknak kedvez. Séta, biciklizés, kocogás, bármi jöhet.

CSÜTÖRTÖK augusztus 13.: Csütörtökön az Ikrek Hold azt javasolja, hogy egész nap szellőztess! Az ágyneműt és a díszpárnákat, plédeket is kiteheted szellőzni, ha nem esik az eső. Emellett a fejedet, a tüdődet is kiszellőztetheted jógalégzéssel, szabadtéri sportokkal, sétával… Jót fog tenni!

PÉNTEKaugusztus 14.: Pénteken a Hold nem vált jegyet. Emiatt a tegnapi nap feladatai aktuálisak mára is: szellőztetés, ágynemű, díszpárnák, a fejed, a tüdőd kiszellőztetése. Ezek mellett szellemi táplálékra is szükséged van, olvass, beszélgess és legyél minél vidámabb. A fogyó Hold a fogyókúrát és a mozgást is támogatja.

Egyszerűbbnek tűnhet most minden a holdhoroszkóp szerint

Egyszerűbbnek tűnhet most minden a holdhoroszkóp szerint (fotó: Getty)

SZOMBAT augusztus 15.: Hajnalban a Rákba lépő Hold aktuálissá teszi a mosást, a növények öntözést, és minden más vízzel kapcsolatos tevékenységet. Emellett ma teákkal teheted hatékonnyá a fogyókúrádat. Olvass utána, milyen teák csökkentik az étvágyat, melyek támogatják a vízhajtást, a zsírégetést, a méregtelenítést!

VASÁRNAP – augusztus 16.: A Rák Hold nosztalgikus hangulatot hoz magával. A könnyek sem kizártak vasárnap. Főleg, ha édesanya vagy te is, vagy az édesanyádról van szó. Ez nem szégyellni való, sőt legyél büszke, hogy vannak érzéseid, és hogy fontos a család és az anyaság!

HÉTFŐaugusztus 17.: Az Oroszlánba lépő Hold a hét elején a legjobbkor jön, mert felpörget, és energiával lát el. A diéta, a méregtelenítés és a fogyókúra még mindig aktuális. Ezzel hasznodra fordíthatod a fogyó Hold áldásos hatását. A hagyomány szerint kertészeti tilalom van érvényben, ellenben a hajad csodás lesz, ha ma vágatod le.

KEDDaugusztus 18.: Újhold előtti napon a legerősebb a fogyó Hold hatása. Ez az elengedés, a méregtelenítés és a selejtezés ideje. Hihetetlen hatékony mindez. Az Oroszlán tüzes jegy, ami azt jelenti, hogy a testhő növelése segít a méregtelenítésben. Szaunázhatsz, mozoghatsz, de inkább csak óvatosan tedd! A kánikulában nem szabad túlzásba vinned az izzadást. A folyadékveszteséget pedig mindenképpen pótolnod kell.

Erre figyelmeztet az augusztusi fogyó Hold ezen a héten

Ezekben a jegyekben jár az augusztusi fogyó Hold a héten

Ezekben a jegyekben jár az augusztusi fogyó Hold a héten (nlc)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top