Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy mindig ott áll a párja mögött

Ezek a csillagjegyek jóban-rosszban kitartanak a párjuk mellett. Támogatják, segítik őket, s mindig a rendelkezésükre állnak, amikor szükségét érzik. A te párod közéjük tartozik? A horoszkóp szerint nagyon szerencsésnek érezheted magad...

Ezek a csillagjegyek kitartóak, elkötelezettek, hűségesek. Párjuk mindenben számíthat rájuk, valódi háttérországot biztosítanak neki. Persze, ez az összeállítás nem jelenti, hogy a többi csillagjegy megbízhatatlan partner lenne, de az kétségtelen, hogy ők a leglojálisabbak, a legsegítőkészebbek, s mindig és mindenben támogatják a szerelmüket. Vajon te köztük vagy?

A Bika következetes társ

A Bika nagyon elkötelezett partner. S ha igazán szeret, mindenben támogatja a társát. Ha párját bármilyen támadás éri, ő az első, aki megvigasztalja és biztosítja a felől, hogy a másik embernek egyáltalán nem volt igaza. Nagyon őszinte és egyenes jellem. Sosem játssza meg magát, amit mond, mindig az is teszi. Ha a szavát adja valamire, azt mindig be is tartja. Sosem tenne olyan ígéretet, amit nem képes megtartani. Persze, időnként bosszantóan rugalmatlan és makacs lehet, de épp ezek a tulajdonságaik teszik őt nagyon megbízható partnerré is.

Ezek a csillagjegyek mindenben támogatják a szerelmüket

Ezek a csillagjegyek mindenben támogatják a szerelmüket (fotó: Getty)

A Skorpió a leghűségesebb csillagjegy

A Skorpió legfőbb értéke a hűség és a becsület, s ebből ő sosem enged. Ez az érzékeny és érzelmes csillagjegy nagyon különleges és elkötelezett partner. Ugyanakkor, ha azt érzi, hogy párja csak kihasználja őt, tiszteletlen vele, nagyon bizalmatlanná válik. Az árulást, a megcsalást sosem bocsátja meg, és sosem felejti el. Nem könnyű a bizalmába férkőzni, de ha úgy érzi, megbízhat a szerelmében, mindent megtesz érte, hogy támogassa, segítse őt. Következetes és erős bástyaként áll a háttérben, akire mindenben lehet számítani.

A Rák mindig ott áll a párja mögött

A Rák talán mind közül a leggondoskodóbb csillagjegy. Veleszületett képessége a figyelem, a támogatás, a szeretet, a segítőkészség, az empátia. S ő tűzön-vízen át óvja a társát, a gyerekeit, a családját. Minden tőle telhetőt megtesz, hogy boldognak láthassa a szeretteit. A végsőkig hűséges és elkötelezett, nagyon ragaszkodó típus, aki vakon követi a párját. De természetesen viszonzást is vár a szeretetért, amit ad. Nagyon fontos számára az érzelmi biztonság, s ha nem kapja meg a párjától, nagyon mélyen csalódhat.

Ez is érdekelhet Megnézem

(via elite daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top