Horoszkóp

Vajon mit látsz a furcsa tintafoltban? Meglepő dolgot árul el rólad

Különleges játékra invitálunk. A feladat nagyon egyszerű. Nézd meg a tintafoltot, és döntsd el, mit látsz benne. Válaszod meglepően pontos részleteket árul el a személyiségedről.

Hermann Rorschach, svájci pszichiáter fejlesztette ki a tintafolt tesztet. Úgy gondolta, és a kísérletei igazolták is, hogy amit a kliensek a furcsa pacákban látnak, nagyon sokat elárul a személyiségükről is. A módszert ma is nagyon szívesen használják a pszichológiában.

A Rorschach-teszthez hasonló játékra invitálunk téged. A feladat nagyon egyszerű, csupán annyit kell tenned, hogy nézd meg a “tintafoltot”, és döntsd el – lehetőleg minél gyorsabban -, hogy mit látsz benne. A személyiségedre vonatkozó leírást ezt követően olvashatod el.

A különleges videó hirdetéssel indul, és közben is megszakad néhány másodpercre. De ez ne szegje a kedvedet, hogy végignézd és kipróbáld ezt a különleges személyiségtesztet. Ha felkészültél, a kép alá görgetve elindíthatod a klipet. Izgalmas lesz…

Meglepő részletet árul el rólad, amit a tintafoltban látsz

Meglepő részletet árul el rólad, amit a tintafoltban látsz (fotó: Getty)

Ez is érdekelhet család személyiségteszt önismeret Megnézem

Fotók: Smagpix, Pinterest

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top