Horoszkóp

Kinek segítenél először? Meglepő személyiségteszt következik

Meglepő, de annál találóbb személyiségteszt következik. A képet elnézve nem is olyan egyszerű a feladat, hiszen nem könnyű eldönteni, hogy kinek segítenél elsőként. Nos, a döntésed ezúttal is sokat elárul rólad. Vajon mit? Íme!

Döntésed, a választásod minden esetben sokat árul el a személyiségedről, azokról a tulajdonságokról, amelyeknek talán nem is vagy igazán a tudatában. A személyiségtesztek pontosan ezeket az ösztönös reakciókat vizsgálják, hiszen ezek hozzák a felszínre a tudattalanodban rejlő információkat. Ez az újabb személyiségteszt is nagyon izgalmas és meglepő részleteket árul el rólad.

Nincs más dolgod, mint alaposan megnézni a képet, és választani a négy lehetőség közül. Vajon kinek segítenél először? Kinek a legfontosabb, hogy empátiát mutass iránta? Nem is olyan egyszerű a döntés, igaz? Viszont annál találóbb. A számok természetesen nem a sorrendet jelölik, csupán a teszt kiértékelését könnyítik meg. A számokat ne is figyeld, csupán az alakokat, akik a támogatásodra, a segítségedre számítanak…

segítség, önismeret, személyiségteszt

Ezt árulja el a személyiségedről, ha az idős hölgynek segítenél először

Ha az idős hölgynek segítenél először, döntésed mélyen erkölcsös, és a hagyományokat, az időseket tisztelő személyiségre utal. Nagyon racionálisan gondolkozol, a döntéseidet pedig minden esetben alaposan átgondolod. Nagyon jó a szíved, s te igazán empatikus és segítőkész vagy. Viszont nem könnyen találod a helyedet a világban, nyomaszt az igazságtalanság, és az is, hogy minden kiszámíthatatlan és folyton változó.

Ha a fekete macskára esett a választásod, ezt tudhatod meg magadról

Nos, ha a fekete macskának segítenél először, megelőzve embertársaidat, könnyen lehet, úgy gondolod, az állatok több tiszteletet és megbecsülést érdemelnek. Nem mellesleg nagy állatrajongó lehetsz. Mélyen hiszed, hogy az állatok a legönzetlenebb teremtmények, szemben az emberekkel, akikre nem mindig jellemző az őszinteség. Talán sokat csalódhattál korábban, s ezért is gondolhatod a lelked mélyén, hogy nem mindenki érdemes a támogatásodra.

Ha az autóját szerelő férfinak segítenél először

Ha az autóját szerelő férfi szorul a leginkább a segítségedre, a személyiségteszt szerint komoly és nagyon megbízható ember vagy. Szorgalmasan és keményen dolgozol, s számodra egyáltalán nem jelent nehézséget, hogy bárkinek is segíts, aki erre rá szorul. Népszerű ember vagy, nagyon sokan kedvelnek téged, népes a baráti köröd. Nem véletlenül, hiszen rád bármikor és bármiben számíthatnak a többiek. Megvan benned a hajlam a vezetésre, irányításra is.

Ezt tudhatod meg a személyiségedről, ha a fiatal hölgynek segítenél először

Amennyiben a nehéz bőröndöket cipelő nőnek nyújtanál elsőként segítőkezet, az a személyiségtípus lehetsz, aki nagyon szívesen és önzetlenül segít másoknak. Kifejezetten igényeled az érzést, hogy fontos vagy, és szükségük van rád a többieknek. Akkor vagy igazán boldog, amikor a környezetedet is boldognak, elégedettnek láthatod. Igaz, azt sem bánod, amikor rád irányul a figyelem, s te lehetsz a középpontban.

(via horoscope daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top