Horoszkóp

Ez a személyiségteszt garantáltan megpörgeti az elmédet

Ez a személyiségteszt szó szerint is megpörgeti az elmédet. Ugyanakkor nagyon különleges, és nagyon meghökkentő. Már csak ezért is érdemes tesztelni vele magadat. S vajon mi mindent árul el még rólad? Íme, minden izgalmas részlet.

Egy igazán különleges személyiségtesztben mérheted meg magadat. Ezúttal kivételesen nem azt kérjük tőled, hogy csak pillants a képre, hanem most lehetőség szerint picit hosszasabban időzz el rajta. Görgess picit lejjebb, majd nézd meg a különleges mozgó grafikát. Aztán döntsd el, hogy szerinted melyik irányba forog a táncosnő? Jobbra, balra, esetleg közben irányt vált?

Ez egy igazán különleges személyiségteszt. Szó szerint is megpörgeti az elmédet (iStock)

A személyiségteszt az agyműködésedről árulkodik. Amerre forog a lány, az az agyféltekéd a hangsúlyosabb. Kérünk, hogy ne befolyásold magad, most valóban csak annak higgy, amit látsz. Nagyon fontos, hogy a végleges döntésedet követően görgess csak lejjebb a válaszokhoz. Izgalmas részleteket tudhatsz meg ezúttal is a személyiségedről. Nos, melyik irányba pörög a táncos? Azért arra figyelj, nehogy megszédülj a pörgéstől…

személyiségteszt

Íme a lehetséges magyarázat

Ha úgy látod, a balerina az óra járásával egyező irányba forog, akkor inkább a jobb agyféltekét használod. Ha ezzel szemben szerinted a táncos az óra járásával ellenkező irányba forog, a bal agyféltekéd a hangsúlyosabb. Ugyanakkor könnyen lehet, azon kevesek közé tartozol, akik képesek „megfordítani” a lány forgását, és látják mindkét irányt, ami szintén nem a véletlen műve. A mozgó grafika valójában optikai illúzió, melynek legfőbb feladata, hogy becsapja az elmédet.

Az mindenesetre bizonyos, hogy a személyiségről is nagyon sokat árul el, melyik agyféltekédet használod intenzívebben. Ezért,

ha a jobb agyfélteke a hangsúlyosabb, szinte biztosan

  • érzelmesebb típus lehetsz,
  • ugyanakkor fejlett a térlátásod,
  • hajlamos lehetsz a lobbanékonyságra is,
  • spontán döntesz,
  • keresed a kihívásokat, és a kockázatot az életedben,
  • és bizony hajlamos lehetsz a szabályokat felrúgni.

Ha a bal agyfélteke hangsúlyosabb,

  • logikusan gondolkozol,
  • az apróbb részletek sem kerülik el a figyelmedet,
  • gyakorlatias típus vagy,
  • kiváló a problémamegoldó képességed,
  • a döntéseket átgondolod, és inkább kerülöd a kockázatos helyzeteket.

Ezért látod a táncos forgását

Az, hogy a táncos melyik irányba forog, valójában te döntöd el. Ezért történhet meg, hogy szerinted határozottan jobbra forog, míg a párod épp az ellenkezőjét látja. Az agy mindenkor három dimenzióban próbálja értelmezni a látottakat, akkor is, amikor csupán kétdimenziós rajzot nézel. Elméd választja ki a lehetséges irányt, ezért foroghat a figura bármelyik irányba. Hogy melyik oldalra, az már csakis rajtad múlik, ahogyan a személyiséged is benned rejtőzik, téged jellemez.

(via law of attraction)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top