Horoszkóp

Vajon mit látsz a képen? Meglepő részletet tudhatsz meg magadról

Ez a szokatlan és furcsa kép valójában optikai illúzió. Könnyedén becsapja az agyadat, így a gondolkodásodat is. Ugyanakkor, ami elsőként eszedbe jut, nagyon pontos és érdekes részletet mesél a személyiségedről. Izgalmas teszt következik. Felkészültél?

Az optikai illúziók könnyedén becsapják az agyat. Persze éppen ezért készítik ezeket a különleges képeket. Nagyszerűen alkalmazhatók ugyanakkor a különböző személyiségtesztekhez is, hiszen az elme a személyiségjegyektől függően érzékeli az egyes részleteket. A lényeg az első pillantás, mert ekkor a tudattalanban zajlanak még az „események”. Nos, a feladat nagyon egyszerű, csak nézd meg a következő képet. Vajon mit látsz első pillantásra? Talán egy tükör villan fel előtted, netán faágakat, vagy pókhálót vélsz felfedezni? Nincs jó vagy rossz válasz. A te válaszod létezik, és az a helyes. Csak akkor görgess lejjebb, miután biztos vagy a válaszban.

Vajon mit látsz a furcsa képen? (iStock)

Ezt árulja el a személyiségedről, ha tükröt látsz a képen

Valójában ez a furcsa kép maga a tükrözés. Ha alaposabban megnézed, láthatod, hogy függőlegesen és vízszintesen is tükrözték. Nem véletlenül gondoltad tükörnek. Személyiséged nyugodt és kiegyensúlyozott. Te képes vagy önmagaddal szembenézni, elismered, amikor hibázol, és levonod a szükséges következtetéseket is. Biztosan érdekel az önismeret (nem véletlenül kattintottál a cikkre), fejleszted magadat, a lélek, a tudattalan mélységeit is szívesen kutatod. Nem bonyolítod túl az életedet, időnként hagyod, hadd történjen, aminek meg kell történnie veled. Hiszel az emberi értékekben, intelligens embernek ismernek a többiek. Néha talán becsapnak az érzékeid. Akár az optikai illúzió is…

Könnyen becsapják az elmét az optikai illúziók (iStock)

Ezt meséli rólad, ha a faágakat láttad meg a képen először

Ha a faágakat láttad meg a képen először, könnyen lehet, nem bízol magadban eléggé. Talán olyan személyiségtípus lehetsz, akinek nagyon fontos mások véleménye. Hidd el, amit mások gondolnak rólad, az sosem rólad szól, hanem inkább róluk. Bíznod kéne önmagadban, hiszen nagyon jók a megérzéseid, és valójában mások megerősítése nélkül is remekül boldogulsz az életedben. Inkább azt hiszed el, amit látsz, amit az érzékszervekkel tapasztalsz, pedig az intuíciód kifejezetten jól támogat téged. Titokzatos vagy, ugyanakkor megvan a belső erőd is, épp ezért találnak téged annyira különlegesnek a többiek.

Sokat árul el rólad, amit a képen először látsz (iStock)

Ezt árulja el a személyiségedről a pókháló

A kép legszembetűnőbb, mégis picit átláthatatlan része a pókháló. Mégsem a megszokott formában láthatod, hiszen függőlegesen és vízszintesen is tükrözték az eredeti képet. Ettől válik „szögletessé” a kerek forma. A személyiségedből fakadóan talán hajlamos lehetsz lesarkítani a dolgokat. A lényeget mindenkor látod, de néha elveszhetnek az apróbb, mégis fontos részletek. Önálló és szabad típus lehetsz, magad döntesz az életedről, de a felelősséget is mindenkor vállalod. Objektíven tekintesz a környezetedre, elfogadod az építő kritikákat, javaslatokat. A hibákból mindenkor tanulsz, és sosem ragadsz a múltban.

A személyiségtől is függhet, mit látsz először a képen (iStock)

(via mirror)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top