Horoszkóp

Heti angyalhoroszkóp 2020. augusztus 18-24.: Szerelmet hoznak az angyalok

Szerelmet hoznak ezen a héten az angyalok. A különleges horoszkópból megtudod, melyik angyal segít most neked, s mi minden vár rád a szerelemben... Örömteli részletek következnek.

Az angyalok ezen a héten, és valójában mindenkor segítenek neked. Kérés nélkül csak vészhelyzet esetében „avatkozhatnak” az életedbe, így bármit is szeretnél megvalósítani, kérned kell a segítségüket. Tiéd ugyanakkor a szabad akarat, a szabad döntés lehetősége. Dönthetsz úgy is, hogy figyelmen kívül hagyod az angyali üzeneteket. Persze, ha erre a cikkre kattintottál, miért tennéd, nem igaz? Hiszed vagy sem, az angyalok mindenkor ott állnak melletted arra várva, hogy segíthessenek neked. Gondolatban, hangosan, de írásban is kérheted őket.

Ha kedved tartja, gyújthatsz gyertyát, amellyel még egyszerűbb az angyalok energiájára hangolódni. Közben magadban elmondhatod a feléjük intézett kérést, imát. A különleges angyalhoroszkóp segítségével ezen a forró nyári héten is megismerheted a szívhez szóló angyali üzeneteket. Vajon megérkezik a szerelem az életedbe? Biztatlak, tegyél próbát, s kövesd a javaslatokat. Aztán figyeld a jeleket, a változásokat, a csodát az életedben…

Kos

Haniel arkangyal szerint izgalmas, sejtelmes lehetőség, találkozás vár rád a szerelemben. Még nem tudni, hogyan alakul ez a kapcsolat, de az bizonyos, hogy valaki hamarosan megérinti a szívedet. Fontos, hogy adj időt magadnak, ne siess el semmit. Figyelj a megérzéseidre, hiszen fontos jeleket kapsz általuk. Kérd Haniel arkangyal segítségét mindenben!   

Bika

Sandalfon arkangyal támogat téged ezen a különleges nyári héten. Most még nem a szerelem foglalja le a gondolataidat. Ennek ellenére megtörténhet, hogy valódi szellemi társra bukkansz, persze csak akkor, ha kellően nyitott vagy a találkozásra. Sandalfon arkangyal segít összehozni benneteket, ha kéred. Rajtad áll a döntés. Ez inkább barátság, mint szerelem lesz. 

Ikrek

Metatron arkangyal szerint azt vonzod magadhoz, amiben hiszel. Ha szerelemre vágysz, és hiszel a neked rendelt társ létezésében, az angyalok elküldik őt hozzád, és segítenek a találkozásban. Metatron arkangyal segít megerősíteni téged a hitedben, de ehhez előbb tudnod kell pontosan, hogy mit szeretnél.

Rák

Raguel arkangyal fontos igazságokra irányítja a figyelmedet. Ezen a héten olyasmire jöhetsz rá, amit eddig tévesen gondoltál magadról, vagy másokról. Nyisd meg a szívedet a valódi igazságnak, s fogadd el, bármit sodor most feléd az élet. Csak jól járhatsz, nem érhet most veszteség téged. A szerelem ott van körülötted. Raguel arkangyal segít, hogy észre is vedd…

Oroszlán

Chamuel arkangyal szerint sokkal jobb lehetőség vár rád, mint amiben gondolkozol. Épp ezért ne dönts még, bármit is fontolgatsz magadban. Ugyanez a szerelemre is igaz. Különleges találkozásra számíthatsz, de neked kell döntened a továbbiakról. Legyél óvatos és megfontolt, hogy senki se sérüljön, bántódjon meg. Chamuel arkangyal segít “másként látni”…

Szűz

Gábriel arkangyal szerint bármit tervezel, bármin gondolkozol, eljött a cselekvés ideje. Már mindent tökéletesen megterveztél, a sikeredért tedd meg legalább az első lépést. Gábriel arkangyal fogja a kezed, és elvezet a megoldás felé. S ezt az üzenetet a munkádra, a családi kapcsolataidra épp úgy értheted, mint a szerelemre… Kérd és megkapod!

Szerelmet hoznak az angyalok ezen a héten

Szerelmet hoznak az angyalok ezen a héten (fotó: Getty)

Mérleg

Uriel arkangyal üzenete egészen biztosan felmelegíti a szívedet. A szerelem, amire vágysz, karnyújtásnyira van csak tőled. Rajtad múlik, hogyan élsz a különleges találkozás lehetőségével. Mélyen megérinti a szívedet a másik, ahogyan te is az ő lelkét. Ez egy nagyon különleges kapcsolat lehet, csak engedd szélnek a félelmeket. Nyisd meg a szívedet! Megérdemled.

Skorpió

Mihály arkangyal segít neked ezen a nyári héten. Ha szerelemre vágysz, vagy szeretnéd a meglévő kapcsolatodat magasabb szintre emelni, Mihály arkangyal támogat a törekvéseidben. Új világot építhetsz magadnak. Most bármit elérhetsz, és bármit megvalósíthatsz. A legjobb időben vagy, hogy beteljesítsd az álmodat. Ne várakozz tovább!

Nyilas

Jeremiel arkangyal szerint, ha igazán akarod, nagyot fordulhat most az életed. Új kezdet lehetősége előtt állsz, csak rajtad múlik, hogyan élsz a kedvező alkalommal. Ne várj tovább, tedd meg inkább a legfontosabb lépéseket. Változtass, ha kell, és nyisd meg a szívedet az újdonságnak. Valódi boldogság vár rád. Jeremiel arkangyal elvezet hozzá, ha igazán akarod…  

Bak

Zadkiel arkangyal üzenete szerint új és más szintre léphetsz az életedben. De ehhez előbb meg kell bocsátanod magadnak, és mindenki másnak is, aki fájdalmat okozott. Zadkiel arkangyal segít neked az elengedésben, és abban is, hogy ismét képes legyél megnyílni a szerelemnek. Begyógyíthatod a sebeket, meggyógyíthatod az életedet. Élj vele, ez különleges alkalom.

Vízöntő

Raziel arkangyal szerint te vagy most a fény az éjszakában. Te vagy, aki lámpást tart a többieknek, hogy tisztán láthassanak. Nagyszerű meglátásaid vannak. Figyelj továbbra is a megérzéseidre, és kövesd azokat. Az égiek rajtad keresztül tolmácsolják az üzeneteket. Segítségedért a jutalom sem marad el. Hamarosan teljesül a kívánságod, a vágyad…  

Halak

Rafael arkangyal üzente szerint a szerelem, amelyre vágysz, megérkezett. Legyél nyitott, fogadd feltételek nélkül. Mély és tartós érzelmekkel teli kapcsolatra számíthatsz. Párod viszonozza az érzéseidet. Talán az álmaidban már láttad őt. Figyeld a szíved hangját, és kövesd a megérzéseidet. Rafael arkangyal ott van melletted, és mindenben támogat téged.

Inspiráció: Angyalkártyák

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top