Horoszkóp

Heti horoszkóp 2020. augusztus 24-30.: A nyár utolsó hete szépnek látszik

Augusztus és egyben a nyár utolsó hete számos örömteli lehetőséget jelez. Lesznek rázós fényszögek is, de alapvetően pozitívan alakulhat minden a horoszkóp szerint.

Augusztus utolsó hete egyben a nyár utolsó hete is. A Nap és a Merkúr bolygó a Szűz jelében jár, stabilitást, kiszámíthatóságot hozva mindenkinek. Érdemes kihasználni az utolsó nyári napokat, mielőtt becsengetnének az iskolába. Most még igazán nagyszerű lehetőségeket jeleznek a bolygók. Néhány kellemetlen fényszög kellemetlen pillanatokat okoz, de türelemmel ezt is könnyedén túlélheted.

A heti horoszkópból ezúttal is megtudhatod a legfontosabb a részleteket, és a várható eseményeket. Érdemes előre felkészülni a legérezhetőbb és legfontosabb változásokra, újdonságokra.

KOS – heti horoszkóp

Augusztus utolsó hete döbbenetesen mozgalmas lesz az égen. Minden napra jut kihívás és/vagy feladat. Hétfőn, szerdán és vasárnap családi ügyek okozhatnak fejtörést neked. Szerencsére kedden, pénteken és szombaton a gyakorlatiasságot erősítő fényszögek segítenek, hogy praktikus oldalról közelítsd meg az adott kérdést. Hétfőn és csütörtökön érzelmileg felfokozott állapotban sírás lehet úrrá rajtad. Ne bánd, mert ezzel rengeteg feszültség távozhat belőled! De erőltetni ezt sem szabad, és nem is érdemes…

BIKA – heti horoszkóp

Irigylésre méltó helyzetben vagy augusztus utolsó hetében. A kedvező fényszögek érintenek, de a kedvezőtlenek közvetlenül nem hatnak rád. Kedden, pénteken és szombaton, három nap alatt összesen öt kedvező fényszög abban támogat, hogy lépésről lépésre haladj a céljaid felé. Ehhez kellő vállalkozó kedv és optimizmus is társul, s ezért a kedvezőtlen konstellációk hatása lepereg rólad. Augusztus utolsó hétvégéje felemásnak ígérkezik. Szombaton kirobbanóan jó passzban leszel, de vasárnap ingerlékennyé válhatsz.

IKREK – heti horoszkóp

Hajlamos leszel kiengedni az irányítást és a döntést a kezedből. Az égi folyamatok szerint nem vagy elégedetlen, csak belefáradtál, hogy mindig mindent uralj. Az éberség lemerített. Azt hiszed, könnyebb, ha valaki más dönt helyetted. Erre a hét közepén látszik a legnagyobb esély, az illető óriási hatással lesz rád. Nem akar semmi rosszat, de a te életed nem az övé. Ebből a „hipnotizált” állapotból csak vasárnap ébredsz fel. Nem késő, nem maradsz le semmiről. Bármikor visszaveheted az irányítást…

Augusztus és a nyár utolsó hete

Augusztus és a nyár utolsó hete (fotó: Getty)

RÁK – heti horoszkóp

Mesebeli borsószem királykisasszony leszel ezen a héten. Szerdán és vasárnap olyan durva bolygószembenállás lesz, ami miatt úgy érezheted, az egész világ összefogott ellened. Mindenki téged kritizál, mindenki beléd köt, mindenki neked akar ártani. Ez csak azért van, mert Jupiter, a becsület és Plútó, a drasztikus igazságérzet bolygója provokál téged. Méghozzá párhuzamosan, egyszerre. Sokat segít, ha nem sértődsz meg, hanem felteszed a kérdést,  mire tanít téged ez az ember és/vagy helyzet?

OROSZLÁN – heti horoszkóp

A hét elején muszáj a megérzéseidre hallgatnod, ha jót akarsz magadnak. Meglátod, hogy fantasztikusan működik az intuíciód. Neked csak annyi a dolgod, hogy komolyan vedd. A hét közepén a tüzes jegyekben járó bolygók (Hold-Mars) kitűnő fényszögei fellökik az energiaszintedet. Ez a kivitelezés ideje, fogd meg, és kezdd el megvalósítani a terveidet! A hét második felében már a föld elem dominál az égen, ami itt a Földön józanságot és praktikus megközelítést jelent. A vasárnapod a szerelemről szól…

SZŰZ – heti horoszkóp

Három részre osztható augusztus utolsó hete: a hét eleje kapcsolatépítésre alkalmas, de ne előnyös, érdekkapcsolatokat keress, hanem olyanokat, amelyek tele vannak szeretettel és támogatással! A hét közepén a családod (különösen az édesanyád) várja, hogy jusson rá időd. Legalább egy telefonhívás férjen bele! A hét második felében elemedben leszel: a Szűz jelében (Nap, Merkúr) és a Bakban (Hold, Jupiter, Szaturnusz, Plútó) felvonuló bolygók megnyugtatóan hatnak rád. Úgy érzed, végre minden helyére kerül…

Érdemes kihasználni a nyár utolsó lehetőségeit

Érdemes kihasználni a nyár utolsó lehetőségeit (fotó: Getty)

MÉRLEG – heti horoszkóp

Dőlj hátra, és távolról, kívülről figyeld, hogy a többiek mennyit rohangálnak, kapkodnak, dicsekszenek, panaszkodnak. Egész héten emlékeztesd magad rá, hogy az az ő életük, és te nem élheted helyettük! Amennyiben ez sikerül, nem merülsz le, de ha folyton másokkal foglalkozol, elszippantják az energiáidat. Erre utalnak a nehéz fényszögek szerdán és vasárnap. Szinte biztos, hogy kegyetlen emberrel lesz dolgod. Nem szabad komolyan venned őt, mert a stílusa őt minősíti, és bármit mond, az nem rólad szól.

SKORPIÓ – heti horoszkóp

Augusztus utolsó hetének elején egy csodás bolygó-háromszöget rajzol az égre a Hold, a Vénusz és Neptunusz. Ez felér egy ajándékkal, ettől visszatér a bizalom és a szeretet a szívedbe. Ismét meggyőződéssel képviseled, hogy „az Élet jó”. Akkor se változtass ezen, ha mások megmosolyognak! A hét második fele több olyan találkozást jelez, ami előhozza belőled a produktív ént. Ez arra alkalmas, hogy konkrét célokat fogalmazz meg, és konkrét lépéseket tegyél. De hétvégén, legalább vasárnap lazíts!

NYILAS – heti horoszkóp

A hét közepén felvillanyoz egy szuper bolygóállás: a Nyilas Hold és Kos Mars trigon hihetetlenül motiválttá és lelkessé tesz téged. Annyi ötleted lesz, amennyit nem lehet megjegyezni. Szóval le kell írnod mindet. Legyen nálad jegyzetfüzet és toll! A hét második felében a földdominancia segít, hogy mindez ne csak ötlet maradjon! Tehát neki foghatsz a megvalósításnak, vagy legalább keress erőforrásokat, segítő kapcsolatokat! Vasárnap pihenj sokat, gyűjts erőt a szeptemberhez, ami jövő héten kezdődik.

Ellentétekre is számítani kell, de szerencsére most ebből lesz kevesebb

Ellentétekre is számítani kell, de szerencsére most ebből lesz kevesebb (fotó: Getty)

BAK – heti horoszkóp

Te leszel a legjobban meglepődve azon, hogy minden a terveid szerint, olajozottan megy augusztus végén. Annyi változás, annyi váratlan esemény volt mostanában, hogy kezdted megkérdőjelezni a tervezés értelmét. Pedig te tervek nélkül nem tudsz létezni. Kedden, pénteken és szombaton nagy bolygók nagy aspektusai megerősítik, hogy helyesen működsz. Persze az egyensúly miatt szerdán és vasárnap jönnek olyan emberek, akik megkérdőjelezik a kompetenciádat. Ez jogosan dühítene fel, ha hagynád. Ne tedd!

VÍZÖNTŐ – heti horoszkóp

Napokon belül vége az augusztusnak, és vége a nyárnak. Mindegy, hogy milyen nehéz konstellációk lesznek az égen, neked arra kell fókuszálnod, hogy kihozd a legtöbbet, a legjobbat ebből a néhány napból. Ha még nem tetted, írj listát arról, hogy hova mennél, mit csinálnál! Vannak olyan programok, amelyek tipikusan nyáron aktuálisak. Kár lenne elmulasztani ezeket. Persze van sok, ami pénzfüggő. Ha nem akarsz sokat költeni, legyen külön listád az ingyenes programokról! Séta, éjszakai csillagles, bármi szóba jöhet…

HALAK – heti horoszkóp

Kitűnően indul augusztus utolsó hete: hétfőn egy bolygó-háromszög rajzolódik ki az égen. Ez jó hangulatba hoz: úgy érzed, hogy kedved szerint alakul most minden. Ám nem szabad elbíznod magadat. Fokozódó feszültséget érzel. Tartasz egy beszélgetéstől, kerülsz valakit, mert pontosan tudod, hogy veszekedés, sőt szakítás lehet a vége. Egy vasárnapi Merkúr-Neptunusz szembenállás megerősíti, amitől tartottál. Kérdés, el tudod-e kerülni a találkozást? Ha igen, tedd meg! Később beszélhettek…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top