Horoszkóp

Heti holdhoroszkóp 2020. augusztus 26-szeptember 1.: Erre figyelj most nagyon!

A nyár utolsó hetében és napjaiban a növő Hold fontos dolgokra figyelmeztet. Használd ki mindenképpen a napsütést, a meleget, de legyél magaddal figyelmes és óvatos! Heti holdhoroszkóp következik.

Még tart a nyár. Bár lassan búcsút int. Még nő a Hold a héten, amely mindent növel, növeszt. Többek között a testsúlyodat is. Szóval vigyázz, mert most könnyen felszaladhat néhány nemkívánatos kiló! És sajnos leginkább az édességek jelentenek veszélyt: fagylalt, jégkrém, jégkása, jeges tea, frappé és társaik. A lédús gyümölcsökből ellenben bármennyit ehetsz.

SZERDA augusztus 26.: A Nyilas Hold miatt a tejszínes, tejes édességeket kívánod sok tejszínhabbal és színes cukorszórással. Ezek rengeteg kalóriát jelentenek. Szóval mértékkel fogyassz ilyesmiket, ha nem akarsz meghízni a növő Hold alatt, hogy aztán fogyókúrával kezdhesd a fogyó Hold idején!

CSÜTÖRTÖK augusztus 27.: Csütörtökön este lép ki a Nyilasból a Hold. Tehát ma is vigyáznod kell az édességgel. A mai napon a tűz elem dominál. Ez ugyanúgy jelenthet hőséget, mint indulatosságot, vagy lelkesedést. A tűz által szimbolizált energiát hasznosíthatod bármilyen hővel kapcsolatos tevékenységben: sütés, befőzés, sport, napozás. Utóbbinál legyél óvatos, nehogy napszúrást kapj!

PÉNTEKaugusztus 28.: Pénteken már a Bakban jár a Hold, s nagy változást hoz: fegyelmezettebbé válsz, ami a kísértő, hizlaló édességekkel kapcsolatosan kifejezetten kedvező. Nem kell böjtölnöd, de érdemes visszafogottabban enned, innod. Ma fogászati tilalom van a hagyomány szerint. Erre is érdemes figyelni!

Fontos dolgokra hívja fel a figyelmedet az augusztusi növő Hold

Fontos dolgokra hívja fel a figyelmedet az augusztusi növő Hold (fotó: Getty)

SZOMBAT augusztus 29.: Nem vált jegyet a Hold szombaton, amely egyúttal azt is jelenti, hogy a mai nap a tegnapi tökéletes mása. Szombaton is nagyon fegyelmezett leszel, ugyanakkor nem az érzelmeké, inkább a racionalitásé a mai nap: a Bak Hold szerint prioritást kap a józanság, a karrier, a céltudatosság és a realitás. Ez munka terén jó hír, főleg, ha ma is dolgozol. De párkapcsolati téren már sértődésre adhat okot…

VASÁRNAP – augusztus 30.: Hajnalban a levegős Vízöntőbe lép a Hold, ami fellélegzést jelent. Szellőztess sokat, és legyél minél többet a szabadban! Ez augusztus utolsó hétvégéje, mindjárt vége a nyárnak. Ki kell használnod az utolsó vasárnapot! Keress szokatlan sportot! Csinálj olyasmit, amit eddig talán még sosem!

HÉTFŐaugusztus 31.: A növő Vízöntő Hold hétfőn kihozhatja belőled a tréfamestert. De csak óvatosan, mert nem mindenkinek jó a humorérzéke! Holnap kezdődik a szeptember, ami miatt jó páran gyászba borulnak. Szóval velük nem érdemes viccelődni. Mára három tilalmat javasol a hagyomány: fogászati, patyolat és kerti munka tilalmat.

KEDDszeptember 1.: Kedden kicsivel 12 óra előtt lép a Halakba a Hold. Innentől a vízenergia dominál, ami szentimentális hangulatot hoz, ugyanakkor aktuálissá tesz mindenféle vízzel kapcsolatos tevékenységet. Szóval érdemes ma mosnod, öntöznöd a növényeket, szaunázni, de a talpmasszázs is nagyon hatékony. És persze ne felejts el sok folyadékot bevinni!

Ezekben a jegyekben jár a Hold augusztus utolsó hetében

Erre figyelj a legjobban az augusztusi növő Hold hetében

Erre figyelj a legjobban az augusztusi növő Hold hetében (nlc)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top