Szeptemberi horoszkóp: Felerősödnek a félelmek

Izing Klára | 2020. Augusztus 30.
A Mars és a Szaturnusz között létrejövő fényszög-kapcsolat szerint felerősödhetnek benned a félelmek. Ám a szeptemberi horoszkóp szerint olyan esemény is történhet, amelynek köszönhetően rájössz, a rettegésed alaptalan volt. Mi minden vár rád az első őszi hónapban? Íme minden fontos részlet!

Több nehéz fényszöget is jelez a horoszkóp szeptemberre. S ezek a helyzetek valójában senkinek sem lesznek könnyűek. Mégis a legjobb és a legtöbb, amit az első őszi hónapban tehetsz, hogy megőrzöd a reményedet. Ne engedd, hogy eluralkodjanak rajtad a félelmek. Higgy benne, hamarosan minden újra pozitív irányban változik. Engedd el a rettegésedet, bízz magadban, a lehetőségekben. Szerencsére minden nehézség egyszer véget ér. Ez a mostani is… 

A szeptemberi horoszkóp javaslatait természetesen most is érdemes megfogadni és követni. Az ősz, az iskolakezdés a körülményekhez mérten meglepően jól indul, a következő hetekben pedig szépen lassan minden a helyére kerülhet…

Kos – szeptemberi horoszkóp

Ha munkáról, megélhetésről van szó, akkor a horoszkóp szerint szeptemberben felemás helyzet alakulhat ki. Megeshet, hogy olyan változások történnek, amelyek miatt szorongóvá válhatsz, de hozhat a sors új lehetőséget is, amely miatt viszont jól érezheted magad a bőrödben. Előfordulhat, hogy beteg rokon, ismerős miatt többet aggodalmaskodhatsz. A párkapcsolatodban a társaddal fontos dolgokat beszélhettek meg.

Bika – szeptemberi horoszkóp

Amennyiben a szerelmi életedre eddig az állóvíz volt a jellemző, akkor a horoszkóp szerint szeptemberben megtapasztalhatod ennek az ellenkezőjét. Ha most bútoroztok össze a kedveseddel, ezt a lehető legjobbkor teszitek. Akivel most hoz össze a sors, azzal tervezgetheted hosszú távon is a jövőt. Olyan esemény is történhet, amellyel szemben tehetetlen leszel. Azon kívül, hogy elviseled a dolgokat, mást most nem nagyon tehetsz.

Ikrek – szeptemberi horoszkóp

Még az is lehet, hogy valaki nem tartja be az ígéretét, vagy olyan esemény történhet, amely miatt csalódottnak érezheted magad szeptemberben. Nagyon fontos, hogy ne fojtsd el az érzéseidet, mert ha gyötörd magad, akkor abból akár betegség is kialakulhat. Olyan valakivel hozhat össze a sors, aki miatt örömödben fülig érhet a szád. Ha szülő vagy, gyermekedre most kellő hatást tudsz gyakorolni.

Pozitív lehetőségeket is tartogat a szeptember a horoszkóp szerint (fotó: Getty)

Rák – szeptemberi horoszkóp

Szeptemberben még nehezebbnek érezheted az életet, mint korábban. Hiszen olyan terhek nyomhatják most a válladat, amelyek miatt talán éjszaka nem jön álom a szemedre. Váratlan kiadások is borzolhatják az idegeidet. Meg kell próbálni szorosabbra húzni a nadrágszíjat. A házasságokban, régi együttélésekben a társad kötheti az ebet a karóhoz. Ha engedékeny leszel vele, visszatér a nyugalom közétek.

Oroszlán – szeptemberi horoszkóp

Olyan nem várt helyzet jöhet létre a horoszkóp szerint szeptemberben, amely miatt át kell gondolnod talán az egész életedet. Felettesed olyan dologgal állhat elő, amely miatt nehezebbnek érezheted a munkádat és úgy általában mindent. De az is lehet, ha munkáról, kollégákról van szó, akkor olyan változásokra van kilátás, amely miatt talán még a napi rutinod is változhat. A megérzéseid talán sohasem voltak annyira jók, mint most…

Szűz – szeptemberi horoszkóp

Még az is lehet, ha pénzről van szó, akkor a szeptemberben a környezetedben sokan úgy gondolhatják, hogy te igazi mázlista vagy. Szülőként a csemetéd miatt extra kiadásokkal kell ebben a hónapban számolnod. Ha vannak titkaid, azokra most nagyon vigyázz, mert napvilágra kerülhetnek, és olyan cirkusz lehet belőle, hogy kő kövön nem marad. A párkapcsolatokban varázslatos pillanatokat élhettek át a kedveseddel.

A Mars és a Szaturnusz közötti fényszög a felerősítheti a félelmeket (fotó: Getty)

Mérleg – szeptemberi horoszkóp

A házasságokban, régi együttélésekben olyan nehéz helyzet alakulhat ki, amely miatt megkérdőjeleződhet a kapcsolatod jövője. Megeshet, hogy olyan személy is van a környezetedben, aki miatt nehezebbnek érezheted az életedet, és akinek a viselkedése befolyással lehet a hangulatodra. Aktuális a régi mondás, miszerint jó tett helyébe jót várhatsz. Akit támogatsz, annak a hálájára is bizton számíthatsz…

Skorpió – szeptemberi horoszkóp

A munka során alakulhat ki olyan helyzet, amely miatt úgy érezheted, torkig vagy az egésszel. Még az is lehet, hogy megszűnik egy feladat, de az is lehetséges, hogy a távozás hímes mezejére lépsz. Olyan információ juthat a tudomásodra szeptemberben, amelytől egyik döbbenetből a másikba eshetsz. Ha szülő vagy, csemetéd miatt varázslatos pillanatokat élhetsz át. Most érdemes szerződést kötni, nagyobb vásárlást bonyolítani.

Nyilas – szeptemberi horoszkóp

A horoszkóp szerint szeptemberben olyan változás következhet be az életedben, amellyel nem számoltál. Ez az oka annak, hogy egyik ámulatból a másikba eshetsz, mert eddig úgy gondolhattad, ez veled nem történhet meg. Figyelmednek fókuszában az anyagiak állhatnak: a bevételek mellett jelentősebb kiadásokra is sor kerülhet. A szerelmi kapcsolatokban szakításveszélyes ez a mostani időszak. Ha szülő vagy, csemetéddel most biztosan nehezebb.

Boldogságra számíthat szeptemberben néhány csillagjegy (fotó: Getty)

Bak – szeptemberi horoszkóp

A szerelmi kapcsolatokban egyik pillanatról a másikra jöhet létre olyan helyzet szeptember hónapban, amely miatt végleg búcsút inthettek egymásnak. Ha ezt szeretnéd elkerülni, akkor neked kellene alkalmazkodni a társadhoz, és engedékenyebbnek lenni vele. A feletteseddel olyan témáról beszélhetsz, amely elsősorban a te számodra fontos. Ha tanulmányokat folytatsz, csúcsformában leszel.

Vízöntő – szeptemberi horoszkóp

A házasságokban, régi együttélésekben a társad életében olyan változások történhetnek, amelyek hatással lehetnek a kettőtök kapcsolatára. Próbálj meg vele türelmesebbnek és megértőbbnek lenni, mert erre van most a legnagyobb szüksége. Ha egészségi problémád van, szeptemberben végre a gyógyulás útjára léphetsz. Ha vannak titkaid, nagyon vigyázz rájuk, mert kiderülhetnek…

Halak – szeptemberi horoszkóp

Még az is lehet, hogy kommunikációs problémák alakulnak ki, ezért nagyon fontos, hogy világosan és egyértelműen fogalmazz. Pénzügyek terén a dolgok egészen másként alakulhatnak, mint ahogyan gondoltad. Azon kívül, hogy alkalmazkodsz a kialakult helyzethez, szeptember hónapban mást nem nagyon tehetsz. Romantikus érzések is hatalmukba keríthetnek, amely miatt ugyanakkor rendkívül boldognak érzed majd magad.

Exit mobile version