Horoszkóp

A Nyilas szerencséje 2020-ban is folytatódik

A Nyilas 2019-ben nagyszerű évet zárhatott. Ha élt a lehetőségeivel, minden a vágyai szerint alakult. S mindez 2020-ban sem lesz másként, a szerencse továbbra is kíséri az útját. A horoszkópból kiderül, milyen lehetőségek várnak rá idén.

A Nyilas már 2019-ben sem panaszkodhatott, hiszen uralkodó bolygója, a Jupiter számos szerencsés lehetőséggel támogatta őt egész éven át. S ez a kiváló tendencia idén is tovább folytatódik…

Jól kezdődik 2020 a Nyilasnak

Nyilas jegyűként, ahogyan 2019 zárult, valójában ugyanolyan jól indul 2020 is. A Mars január 3-án lépett a jegyedbe, és február 16-ig lendületbe hoz, aktivitást, energiát ad, támogat, és segít téged. Most érdemes a személyes varázsodat bevetni a céljaid elérése érdekében. Élj a kínálkozó alkalmakkal, legyél figyelmes, hiszen mindent megvalósíthatsz, ha azt a lehető legjobb időben teszed.

Május 5-től lehetőséget kapsz, hogy rendezd a múltbéli adósságokat. Karmikus feladatokat hozhat az élet, amelyek téged segítenek, hogy leszámolj végleg a régmúlt eseményeivel. A karmát megélni nem mindig kellemes, de nagyon sokat tehetsz a saját boldogulásod és boldogságod érdekében. 2020-ban törölhetsz minden berögzült és idejét múlt mintát, legyen szó az életed bármely területéről. Felelősséget tanulhatsz, és eljutsz végre oda is, hogy fel- és beismerd a hibákat, nem mellesleg ki is javítsd őket. Ez pedig nagyon nagy erény.

A Nyilast 2020-ban is támogatja a szerencse (fotó: Pixabay)

A Nyilas hosszú távú terveket szőhet 2020-ban

2019 decemberében uralkodó bolygód, a Jupiter a Bak jelébe lépett. Innentől a pénzügyekben, az anyagi sikerben, a hosszú távú és tartós céljaidban támogat téged. Nem mellesleg segít a fegyelemben, a következetességben is, ami különösen fontos személyes feladatod idén. Értelmes és maradandó célokat fogalmazol meg, sokkal érettebben és meggondoltabban is döntesz. A sikerhez lépésről lépésre vezet az utad, s ahogyan szépen sorjában megvalósítod az álmaidat, úgy erősödik az önértékelésed, az önelfogadásod és az önszereteted is. Ezek pedig nagyon fontos mérföldkövek a személyiséged fejlődésében.

A Jupiter és Plútó 2020-ban három alkalommal (április 4-én, június 29-én és november 12-én) áll együtt, s Nyilas jegyűként erősen támogatnak téged, hogy visszanyerd a valódi lelkesedésedet, a pozitív életszemléletet, s a számodra igazán fontos és nélkülözhetetlen értékeket. Az empátia, a megértés, az önzetlenség csak néhány ezek közül, s a bolygók lehetőséget is adnak, hogy megélhesd és gyakorolhasd mindet.

2020 a Nyilas igazán pozitív éve

Nyilas jegyűként 2020 kiemelkedő éved lesz. Továbbra is szerencsés lehetőségeket kínál az életed, s mindaz, amit teszel nemcsak téged érint pozitívan, hanem a környezetedet is. S amikor decemberben a Jupiter a Vízöntő jelében halad tovább, majd 21-én együtt áll a Szaturnusz bolygóval, számodra egy csapásra nagyot fordul a világ. Lehetőséget kapsz ugyanis, hogy magasabb szintre emeld az életedet, s innentől másként is vállald a felelősséget. Ha akarod, ha nem… Érdemes felkészülnöd rá. A Bikában járó Uránusz ugyan számos kihívást hozhat, amikor nem lesz könnyű a földön járnod, ez idén ez is kiemelkedően fontos feladat lesz. Figyelj tudatosan magadra, a testi és szellemi egészed mellett a lelkedre is. Ez az utad, de te épp ebben mutatsz példát a többieknek.

 

(via astrology)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top