Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek a Kos havának valódi nyertesei

Ezek a csillagjegyek a tavasszal együtt valósággal berobbannak. Elképesztő négy hét várjuk a Kos havában március 21. és április 20. között. Vajon te is köztük vagy? 2019 legnagyszerűbb lehetősége pottyan most az öledbe.

A Kos életében csodás új fejezet kezdődik

kos hava nyertes csillagjegyek kos horoszkópKedves Kos! Eljött a te időd. Az élet most a tenyerén hordoz téged, és nemcsak azért, mert a születésnapodat ünnepled. A Kos hava remek lehetőség, hogy végre önmagadra találj, visszanyerd a bátorságodat, a szenvedélyt, a magabiztosságot, ami oly annyira jellemez téged. A csillagok megkoronáznak téged, te lehetsz most az állatöv királynője vagy királya. Az univerzum erővel tölti fel a lelkedet, kisugárzásodat egyszerűen nem lehet nem észrevenni. Az öröm és a vidámság közepette is érdemes kicsit önmagadba mélyedni, és végiggondolni az elmúlt időszak eseményeit. Nagyon sok összefüggés kristályosodik ki előtted. A feladat csupán annyi, tanulj a hibákból, és ne kövesd el azokat újra, hiszen egészen új és csodás fejezet nyílik meg előtted.

kos hava nyertes csillagjegyek horoszkóp

Ezeknek a csillagjegyeknek csodás időszakot hoz a Kos hava (iStock)

Az Oroszlán újdonságra vágyik a Kos havában

kos hava nyertes csillagjegyek oroszlán horoszkópKedves Oroszlán! Szó szerint is ragadj ecsetet, és mint egy festményt, színezd ki az életedet. Húzd fel a tánccipőket, kapcsolj be valami pörgős zenét, és perdülj táncra, mintha senki sem látna. A Kos hava önfeledtségre, vidámságra késztet téged. Az előtted álló hetekben bámulatosan bontakozik ki a kreativitásod, alkoss kedvedre, gyűjtsd az új inspirációkat. Ehhez, ha teheted és kedvet is érzel, utazz el a szíved szerinti helyre. Ismerkedj és ragyogj, légy önmagad, most mindenki téged csodál, mindenki veled akar ismerkedni. Éld meg a jelen pillanat örömeit, tedd azt, ami valódi boldogságot okoz a szívednek. Az unalmat, az egyhangúságot felejtsd el, öltözz a tavasz színeibe, nyílj meg, mint a legszebb virágok. Csodás utazást kívánunk! Megérdemled.

A Nyilas élete különösen izgalmas a Kos havában

kos hava nyertes csillagjegyek nyilas horoszkópKedves Nyilas! A másik két tüzes jeggyel együtt számodra is kinyílik a világ a Kos havában. Készen állsz, hogy felfedezhesd a világot? Szívesen ismernél meg új kultúrákat, embereket, szokásokat, új ízeket? Buta kérdések, hiszen téged pontosan az utazás éltet. Váltsd meg a jegyedet, ülj vonatra, buszra, repülőgépre, és éld meg a valódi örömet. Valódi kalandok várnak rád, és nemcsak az utazásaid során. Új is izgalmas ismereteket, tapasztalatokat gyűjthetsz, szóval, lépj ki a komfortzónából, szedd elő a híres bátorságodat. Most belekóstolhatsz csupa olyan lehetőségbe, amit korábban sosem próbáltál még. Ízleld, érezd, tapintsd meg a világot a maga gyönyörűségében. Kifejezetten hasznos dolgokat tanulhatsz ezekben a hetekben.

(via elite daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top