Horoszkóp

Ezeket a csillagjegyeket mindenki kedveli

A horoszkóp szerint ezek a csillagjegyek a legnépszerűbbek. Ők azok, akiket a legtöbben kedvelnek. S vajon mit tudnak, amit mások nem? Mindenre fény derül. Te köztük vagy?

Ezek a csillagjegyek kétségtelenül a legnépszerűbbek. Nem véletlenül kedvelik őket olyan sokan. Kedvesek, vidámak, szórakoztatóak, pozitív a kisugárzásuk, de valójában meg is tesznek mindent a kitüntetett figyelemért. Imádják a társaságot, nagyon sok barátjuk van, s mindig remek hangulatot varázsolnak. Egyszerűen jó a közelükben lenni, s ezért is annyira szerethető típusok. A horoszkópból kiderül, te is közéjük tartozol-e.

Az Oroszlán a legnépszerűbb csillagjegy

Kétségtelenül az Oroszlánt szeretik a legtöbben. De ő mindent meg is tesz a kitüntetett figyelemért. És egyébként is imádja a társaságot, kedves, nagylelkű, lojális és rengeteg szeretet rejlik a szívében. Vonzó a megjelenése, nagyon energikus, lelkes és rendkívül szórakoztató típus. Minél több figyelmet és szeretet kap a környezetétől, annál többet ad vissza. Nagyon szeret a középpontban lenni, s már az iskolás éveiben is biztosan ő volt a legnépszerűbb a társai körében.

Ezek a csillagjegyek a legnépszerűbbek a horoszkóp szerint

Ezek a csillagjegyek a legnépszerűbbek a horoszkóp szerint (Fotó: Getty)

A Nyilas nagyon szerethető csillagjegy

A Nyilas szinte mindig mosolyog. Optimista, vidám, pozitív az életszemlélete, jó a környezetében lenni. Nemcsak nyitott, de rendkívül jó a humora is, mindig megnevetteti a többieket. Hatalmas szíve van, ő is nagylelkű és segítőkész, s önmagában ezért is szeretik őt olyan sokan. Önálló és független, kalandokra, változatosságra vágyik. Az utazás a mindene. Mellette sosem unalmas vagy egyhangú az élet.

A Halak a legönzetlenebb

A Halak mindent megtenne a környezetéért. Ő biztos, hogy először mindig a többiekre gondol, s csak azután magára. Önzetlen, segítőkész, nagyon empatikus csillagjegy. Nagyon könnyű vele kijönni. S miközben szüksége van az egyedüllétre, a magányra is, a társaságot sem utasítja vissza. Rá bármikor és bármiben lehet számítani, s ezért is annyira népszerű. Pedig ő nem azért kerül a középpontba, mert erre törekedne. A többiek emelik fel oda…

A Kos nagyon kedvelt csillagjegy

Ha létezne olyan díj, hogy „összességében a legjobb”, azt kétségtelenül a Kos nyerné el. Nem lehet őt nem szeretni, hiszen annyira lelkes és nyitott, tele van életkedvvel, örömmel, s ezért is annyira magával ragadó a személyisége. A belőle áradó életenergia mindenkit inspirál, győztes típus, aki mindenkor a legtöbbet akarja kihozni magából. Fáradhatatlan, rendkívül energikus, s épp ezért is vonzódnak hozzá olyan sokan. Széles a baráti köre, imádja a társaságot, népszerűsége töretlen.

(via your tango)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top