Horoszkóp

Ezeknek a csillagjegyeknek bombasztikus hetük lesz

Ez a hét felemásnak tűnik, hiszen a Nap a Kosba lép, ráadásul csütörtökön a telihold okoz feszültséget. Ezek a csillagjegyek viszont mintha észre sem vennék a nehézségeket, rájuk kaland, szórakozás és móka vár. Az biztos, hogy bombasztikus hét előtt állnak. Vajon te is köztük vagy?

A Kos ezen a héten magabiztosabb, mint bármikor

kos hava heti horoszkóp kos csillagjegyKedves Kos! Végre eljött a te időd. A Nap csodás fényszögekkel támogat most téged. Csütörtökön kezdődik a Kos hava, mely a születésnapod mellett különleges lehetőségeket is tartogat számodra. Szóval, végre túljutottál a nehézségeken, mostantól lesz mit ünnepelni. Kirobbanó formában érezheted magadat már ezen a héten is, egyszerűen ellenállhatatlan vagy, és magabiztosabb, mint korábban bármikor. Érdemes picit elgondolkodnod, vajon mennyit változtál, fejlődtél az elmúlt időszakban, és felismerned, hogy nem is keveset. A csütörtöki telihold a párkapcsolatodra irányítja a figyelmedet. Vajon ugyanannyit adsz, amennyit te is kapsz a párodtól?

kos hava heti horoszkóp csillagjegyek

Szuper hét vár ezekre a csillagjegyekre (iStock)

Az Oroszlán túlléphet a határain ezen a héten

kos hava heti horoszkóp oroszlán csillagjegyKedves Oroszlán! Te is kirobbanó formába kerülsz ezen a márciusi héten. Most bátrabb, merészebb, kalandvágyóbb leszel, mint az elmúlt hónapokban bármikor. Ne lepődj meg, ha utazni támad kedved. Nagyon vágysz az új inspirációkra, a fejlődésre. Érdemes feltenni magadnak a következő kérdéseket már ezen a héten: vajon mi lehet az élet valódi értelme? Teljes életet élsz? Mennyi olyan tevékenységre fecsérled az idődet, amelyekben nem érzel szenvedélyt, motivációt? Lépj ki bátran a komfortzónádból, próbálj ki új ízeket a világban. Vegyél ki néhány nap szabadságot, és utazz olyan helyre, ahol nem jártál még. A Kos havának teliholdja a megfelelő kommunikációban támogat téged. Élj a lehetőséggel.

A Nyilas valódi önmaga lehet ezen a héten

kos hava heti horoszkóp nyilas csillagjegyKedves Nyilas! Nem volt könnyű az elmúlt hónap, de túl vagy rajta. Visszatér a régi jó hangulatod, újra valódi önmagad lehetsz. A Kos hava számodra is remek lehetőségeket tartogat. Pezseg a véred, alig várod, hogy ismét kimozdulhass otthonról. Ha van kedved és időd, már ma is bulizhatsz egy jót, ez a márciusi hét a könnyedségről, a szórakozásról, a rugalmasságról a vidámságról szól. Te pedig ezekben kétségtelenül verhetetlen vagy. Jusson eszedbe, az élet nem csak munka, felelősségvállalás és pénz. Hiszen öröm nélkül mégis mit érne az egész? A csütörtöki telihold arra biztat, keresd fel a barátokat, és vitassátok meg együtt az élet legfontosabb kérdéseit. Imádni fogod.

(via elite daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top