Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy nagyon boldog lesz a héten

Ezeknek a csillagjegyeknek minden okuk meglesz a boldogságra a héten. A horoszkóp szerint őket támogatják most a bolygók a leginkább... Vajon te is köztük vagy? Szuper hétre számíthatsz!

Erre a hétre számos kedvezőtlen fényszöget jelez a horoszkóp. Már szerdán sem lesz könnyű a csillagjegyek élete, hiszen teliholddal indul a nap. S akkor még tovább bonyolítja a szálakat a Vénusz-Szaturnusz szembenállása. Másnap a Hold és a Merkúr oppozíciója keveri meg alaposan a lapokat. És akkor még jegyet is váltanak a bolygók. Szóval nagyon sok kihívásra, változásra kell most számítani.

Ezek a csillagjegyek mégis nagyon szerencsésnek érezhetik magukat, mert ők a feszültségből alig érzékelnek valamit, ellenben a jóból bőven kivehetik a részüket. Vajon te köztük vagy? S minden vár rád az első őszi héten? A horoszkópból megtudhatod a választ. A jó hírek rád is vonatkoznak, ha az aszcendensed áll valamelyik jegyben.

Az Oroszlán ezen a héten ismét magára talál

Kedves Oroszlán! Okod sem lehet panaszra valójában azóta sem, hogy a Nap kilépett a jegyedből, hiszen azóta az anyagi helyzetedet támogatja erősen. A pénzügyi biztonság mellett egyre magabiztosabb leszel, hiszen az Oroszlánba lépő Vénusz bolygó ezen a héten visszahozza az életkedvedet is. Érdemes már most belenézni a tükörbe. Vajon kit látsz benne? A legfontosabb, hogy szeresd a látványt, szeresd minél jobban magad. Könnyen lehet, valaki megdobogtatja a szívedet is, vagy titkos rajongóid lehetnek. Bármit is hoz neked a szerelem, a barátság, a luxus, a szépség bolygója, most nagyon jól jössz ki belőle. Ideje magadra hívni a figyelmet.

Ezek a csillagjegyek nagyon boldogok lesznek ezen a héten

Ezek a csillagjegyek nagyon boldogok lesznek ezen a héten (fotó: Getty)

A Szűz magabiztosan lép fel ezen a héten

Kedves Szűz! A Nap a Szűz jelében jár, vagyis ez továbbra is a te időszakod. Igaz, hogy ezen a héten uralkodó bolygód, a Merkúr kilép a jegyedből és a Mérlegben folytatja égi útját, ám nem kell elkeseredned. Most még ez a változás is a malmodra hajtja a vizet. Nagyon sok öröm ér téged, rengeteg inspirációt gyűjtesz, amelynek köszönhetően végre egészen másként tekintesz magadra, az életedre. Egyre többen keresik a társaságodat, szélesítheted a kapcsolatrendszeredet, ha akarod. A párod, a szeretteid nagyon büszkék rád, hiszen most pontosan tudod, mit és hogyan akarsz elérni. Élvezd a népszerűséget, a sikert!  

A Mérleg visszanyeri a hangját a héten

Kedves Mérleg! Annak ellenére, hogy a Szűz hava számos megpróbáltatást hoz neked, ezen a héten végre felcsillan a remény, hogy nincs semmi sem veszve. A Merkúr bolygó a jegyedbe lép, s végre úgy érezheted, hogy visszakaptad a hangodat. Ez pedig magabiztosabbá, szókimondóbbá tesz téged. Érdemes a legközelebbi barátokat meghívni magadhoz, és beszélgetni velük. Most biztosan nagyon őszinték és egyenesen lesztek egymással. Ez pedig a lehető legjobbkor jön neked. Öntsd ki a lelkedet, könnyíts magadon, hogy kimondasz mindent, amit eddig magadba fojtottál. Már önmagában a társaságtól sokkal jobban leszel…

(via elite daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top