Horoszkóp

Heti horoszkóp 2020. augusztus 31-szeptember 6.: Szuper is, meg nem is ez a hét

Szuper is, meg nem is lesz ez a mostani hét. A nyár csodásan búcsúszik, a szeptember nagyszerű lehetőségeket hoz, de valahogy mégsem érzed, hogy minden klappolna veled. A heti horoszkópból kiderülnek a legfontosabb részletek.

Augusztus utolsó napjával a nyár is búcsúszik. Kedden beköszönt a meteorológiai ősz, az iskola megnyitja kapuit. A Nap és a Merkúr bolygó a Szűz jelében jár ezen a héten is, és valójában kedvező lehetőségeket jelez. Csakhogy közben telihold és számos más kedvezőtlen fényszög is lesz az égen. A Merkúr szombaton, míg a Vénusz vasárnap vált jegyet, amely jelentős változásokat sejtet. Szóval kifejezetten jóra, de kifejezetten nehéz pillanatokra is számítani kell ezen az első szeptemberi héten.

A heti horoszkópból ezúttal is megtudhatod a legfontosabb a részleteket, és a várható eseményeket. Érdemes előre felkészülni a legérezhetőbb és legfontosabb változásokra, újdonságokra.

KOS – heti horoszkóp

Higgadtságot, koncentrációt és hatékonyságot hoz neked a szeptember. Kedden, szerdán és csütörtökön szuper fényszögek lesznek a föld jegyekben járó bolygók között (Merkúr, Plútó, Nap, Uránusz, Szaturnusz). Kedvező hatásukat még a szerda reggeli telihold sem ronthatja el. Csütörtökre virradóan jósló álmod lehet. Figyelj arra, hogy mit álmodsz, és próbáld megjegyezni! Szeptember első hétvégéjén fel leszel dobódva a Hold szerint. Szépség és szerelem kopogtat be hozzád. Tárd szélesre az ajtódat előtte!

BIKA – heti horoszkóp

Kivételesen nem fogod utálni a szeptembert. Fantasztikusan előnyös konstellációkkal indul ugyanis az új hónap. Minden a kezedre játszik, ezért most kellene valami nagy vállalkozásba belevágnod. De az is elég, ha a régóta halogatott ügyek végre teszel pontot. A szerda kora reggeli telihold nem akadályozhat meg abban, hogy mindezt megoldhasd. Ám nem ártana előzetesen tervet készítened, így biztosabb a siker. A hétvége borzongató változásokat hozhat. Vasárnap bolygód, a Vénusz az Oroszlánba lép, és kissé lobbanékonnyá tehet téged is.

IKREK – heti horoszkóp

Az a földdominancia, ami másoknak megnyugvást hoz, téged lehúz, sőt elnehezít. A szerda reggeli telihold számodra elgondolkodtató konstelláció. Azt kell átgondolnod, hogy merre haladsz, mit szeretnél a jövőben tenni. A telihold „megismétlődik” másnap egy Hold-Merkúr szembenállással, ezért még mindig nem késtél le semmiről. Lassan véget ér az analizálós időszak: szombaton bolygód, a Merkúr átlép a Mérlegbe, ami kitűnő hatással lesz rád. Innentől szárnyal a fantáziád, ráadásul feltámad a vállalkozó kedved is…

Szuper is, meg nem is annyira ez a hét a horoszkóp szerint

Szuper is, meg nem is annyira ez a hét a horoszkóp szerint (fotó: Getty)

RÁK – heti horoszkóp

Még tart az az érzékeny időszak, ami pár hete nyomasztóan hat rád. Az utolsó fájó szembenállásra szerdán kell számítanod. Ez sértődésre adhat okot. Szinte garantált, hogy valaki kritizálni fog, ami nem esik jól. Szóval nem foghatod a teliholdra. Csütörtökön hajnalban lesz egy Hold-Neptunusz együttállás, ami jós erejű álmot hozhat neked. Jó lenne, ha emlékeznél az álmodra. Hétvégén, vasárnap Vénusz kilép a Rákból, amitől kicsit gyászos hangulatba kerülhetsz. Ne aggódj! Ez csupán átmeneti. Hamarosan elmúlik…

OROSZLÁN – heti horoszkóp

A karriered a tét. Ezen a héten több kedvező konstelláció lesz. Azonban a siker előfeltétele a tervszerűség és a fegyelem. Ezeket még fejlesztheted. A tét tudata remek motiváció. A szerdai telihold a pénztárcádon üthet léket, ha nem leszel takarékos. Kár lenne rögtön hónap elején mínuszba menned. A hét legjobb égi híre a számodra, hogy vasárnap az Oroszlánba lép a Vénusz, a Kis szerencse, a szépség és a szerelem bolygója. Ettől szerencsésebbnek, szebbnek és szerethetőbbnek fogod érezni magadat.

SZŰZ – heti horoszkóp

Ez lesz a kedvenc heted. Számodra a szeptember csodásan indul: kedden, szerdán és csütörtökön minden napra jut egy-egy szuper fényszög. Csupán a szerda kora reggeli telihold okozhat rossz szájízt. Másnap ennek egy másik változata okozhat feszültséget benned és a környezetedben. Vita épp azokkal alakulhat ki, akik a legfontosabbak számodra. Tegyél meg mindent, hogy elkerüld a konfliktust! Szeptember első hétvégéjén a Kos Hold aktivitásra buzdít. Generátorként hat rád a sport, a takarítás, a kertészkedés…

A Merkúr a Mérleg jelébe lép a héten

A Merkúr a Mérleg jelébe lép a héten (fotó: Getty

MÉRLEG – heti horoszkóp

Augusztus utolsó napja csendesnek ígérkezik: nem lesz fényszög az égen, ami ritkaság. Eszerint szabadkezet kapsz, és azt hozol ki a napból, amit akarsz. Kicsit fel kéne töltődnöd, mert keddtől nem sok időd lesz pihenni. A szerdai telihold az egészséged megőrzésére figyelmeztet. A kánikula után a szervezetednek át kell állnia a hűvösebb időre. A hétvége legyen a szerelemé! Ha van párod, töltsd vele mindkét napot! Ha még nincs, de szeretnél, járj nyitott szemmel és szívvel!

SKORPIÓ – heti horoszkóp

A legtöbb ember a szerdai teliholdtól lesz ingerült, feszült és türelmetlen. Azonban téged egy másik bolygószembenállás (Vénusz-Szaturnusz) jobban megvisel. Legyél óvatos az utakon és az emberekkel! Bármi nehézség támad, tudd, hogy ez mulandó! Majd csütörtökre virradóan figyelj az álmaidra, mert egy Hold-Neptunusz együttállás jósló álmokat hozhat neked. Szeptember első hétvégéje rendkívül mozgalmasnak ígérkezik: szombaton ügyelned kell a részletekre, vasárnap kisebb szerencsére számíthatsz…

NYILAS – heti horoszkóp

Olyan érzésed lesz szeptember első napjaiban, mintha két tűz között lennél. A családod nyaggat, miközben a karrieredet kéne építened. A szerdai telihold és a másnapi Hold-Merkúr szembenállás sem könnyíti meg a dolgodat. Ne feledd, a magánélet és a hivatás egyaránt fontos! Nem kell rangsorolnod. A hétvégét nagyon várod. A bolygók szerint indokoltan: a Kos Hold fellelkesít. Szombaton éjjel a Merkúr jegyváltása megkönnyebbülést hoz, míg vasárnap a Vénusz Oroszlán jelébe lépése sejtet szerencsés fordulatot.

A szerelem bolygója, a Vénusz is jegyet vált ezen a héten

A szerelem bolygója, a Vénusz is jegyet vált ezen a héten (fotó: Getty)

BAK – heti horoszkóp

El sem hiszed, hogy mennyire kedvezően alakulhatnak a dolgaid. Pedig itt az ideje, hogy elfogadd a sors kegyes gesztusát. Kedden, szerdán és csütörtökön is lesznek szuper fényszögek az égen, amelyek téged támogatnak. Csupán két apróság árnyékolhatja be az örömödet: az egyik a szerda kora reggeli telihold, amely a közlekedésben és a kommunikációban mutat akadályokat, míg a másik a szintén szerdai Vénusz-Szaturnusz szembenállás, amely újabb konfliktusos helyzetet szimbolizál. Hétvégén ezeket ki kell pihenned. Válassz aktív programokat!

VÍZÖNTŐ – heti horoszkóp

Ezen a héten két kritikus terület lesz az életedben: az egyik a pénzügyi egyensúly, a másik pedig az egészséged megőrzése. Mindkét területen kemény bolygó szembenállások jelentenek kihívást. Célod az egyensúly megtalálása és megtartása legyen! Közben be kell vallanod, hogy ez a nyár nem volt az igazi, de ne sopánkodj az ősz beköszönte miatt! Jön a „felmentő sereg”: szombaton éjjel Merkúr átlép a Mérlegbe, ami fellélegzést jelent számodra, mert innentől könnyebb lesz kommunikálni, tanulni, vizsgázni. Vasárnaptól Vénusz szerelmet hozhat…

HALAK – heti horoszkóp

Tuti, hogy nem ez lesz a kedvenc heted. A szerda reggeli telihold és egy csütörtöki Hold-Merkúr szembenállás vitát, sőt szakítás veszélyét mutatja. Mindenáron kerüld a konfliktust! Csütörtök reggelre virradóan egy Hold-Neptunusz együttállás jós erejű álmot hozhat neked, ha figyelsz. Érdemes ébredés után gyorsan leírnod, hogy mit álmodtál. Egész csütörtökön egyfajta lebegő állapotban leszel: alig érzékeled a valóságot. Hétvégén tele leszel energiával, tervekkel, tettvággyal és tetterővel…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top