Horoszkóp

Heti angyalhoroszkóp 2020. szeptember 1-7.: Nagyszerű lehetőségek jönnek

Vajon melyik angyal támogat ezen a héten? S milyen szívhez szóló üzenetet tartogatnak számodra szeptember első hetében? A különleges angyalhoroszkópból megtudhatsz minden fontos részletet. Nem érdemes kihagyni!

Az angyalok ezen a héten, és valójában mindenkor segítenek neked. Kérés nélkül csak vészhelyzet esetében „avatkozhatnak” az életedbe, így bármit szeretnél megvalósítani, kérned kell a segítségüket. Tiéd ugyanakkor a szabad akarat, a szabad döntés lehetősége. Dönthetsz úgy is, hogy figyelmen kívül hagyod az angyali üzeneteket. Persze, ha erre a cikkre kattintottál, miért tennéd, nem igaz? Hiszed vagy sem, az angyalok mindenkor ott állnak melletted arra várva, hogy segíthessenek neked. Gondolatban, hangosan, de írásban is kérheted őket.

Ha kedved tartja, gyújthatsz gyertyát, amellyel még egyszerűbb az angyalok energiájára hangolódni. Közben magadban elmondhatod a feléjük intézett kérést, imát. A különleges angyalhoroszkóp segítségével szeptember első napjaiban is megismerheted a szívhez szóló angyali üzeneteket. Vajon milyen pozitív hírt tartogatnak most neked? Biztatlak, tegyél próbát, s kövesd a javaslatokat. Aztán figyeld a jeleket, a változásokat, a csodát az életedben…

Kos

Raquel arkangyal nagyon erősen támogat téged, hogy békét köthess magaddal, és mindenki mással, akivel konfliktusba keveredtél. Csak kérned kell Raguel arkangyal segítségét, aki megnyitja a másik ember szívét a megbocsátásnak. Minden nézeteltérést könnyedén elsimíthatsz ezen a héten. Mindenképpen élj a különleges alkalommal. Te is megnyugszol tőle.   

Bika

Uriel arkangyal támogat, hogy valami igazán új és nagyszerű lehetőségbe vághass bele. Nagyon fontos, hogy figyeld a gondolataidat, hiszen az angyalok a gondolatokon keresztül küldik az ötleteket, a segítséget. Higgy benne, hogy az év vezeti most a gondolataidat, s az égiek a lehető legjobb helyre irányítanak téged. Ki ne hagyd ezt a nagyszerű alkalmat! 

Ikrek

Chamuel arkangyal szerint a lélektársad itt van melletted. Talán máris vele élsz, de ha még nem így lenne, az angyalok segítenek felismerni őt, amikor eljön a találkozás ideje. Nemcsak lelki, de szellemi partnerre is találhatsz, akivel teljes összhangban élheted az életedet. Vajon nyitott vagy rá? Képes vagy fogadni őt? Chamuel arkangyal elvezet hozzá, ha kéred.

Rák

Jophiel arkangyal segít neked ezen a héten, hogy tisztán láthass. Nagyon sok minden történt veled a múltban, és még kicsit várnod kell a pozitív fordulatokra. Viszont a gondolataidat máris megtisztíthatod a negatív energiáktól. Így láthatsz ugyanis tisztán és objektíven. Jophiel arkangyalnak add át a problémákat, a fájó érzéseket, gondolatokat, aki megkönnyíti a lelkedet.

Oroszlán

Metatron arkangyal üzenete értelmében most a számodra igazán fontos dolgokra érdemes figyelned. Akkor érsz a céljaidhoz egyre közelebb, amikor örömmel teszed a dolgodat, és nem érzed nehézségnek a feladatokat. Metatron arkangyal támogat a szervezésben, és folyamatosan súg neked, amikor úgy érzed, elakadtál az utadon. Összpontosíts és minden sikerülni fog!

Szűz

Zadkiel arkangyal támogat téged ezen a héten is. Üzenete szerint nagyon fontos most, hogy figyeld a megérzéseidet, a belső hangokat. Olyan emberekkel is találkozhatsz most, akik számodra nélkülözhetetlenül fontos információkat osztanak meg veled. Legyél nyitott mindenkire és mindenre, mert nagyon különleges lehetőség csillannak meg előtted. Készen állsz?

Csodás lehetőségeket jeleznek az angyalok. Élsz vele?

Csodás lehetőségeket jeleznek az angyalok. Élsz vele? (fotó: Getty)

Mérleg

Hániel arkangyal üzenete értelmében a szerelem előbb kopogtat az ajtódon, mint most még sejted. Nyisd meg a szívedet, és próbáld megélni a valódi örömöket. Talán most nehezebbnek érzed az életedet, de ez nem jelenti, hogy mindig így is lesz. Legyél nyitott az angyalok segítségére, bízz a lángban, bízz magadban. Engedd meg, hogy jó dolgok történjenek veled!

Skorpió

Jeremiel arkangyal szerint ideje elszámolást készítened. Az év két harmada eltelt, az utolsó hónapokban ugyanakkor még számos izgalmas eseményben lehet részed. Jeremiel arkangyal segít összeszedni a gondolataidat, de új célokhoz is vezet téged, ha kéred tőle. Hidd el, semmiről sem maradtál még le, sőt a legjobb lehetőségek még csak ezután következnek.

Nyilas

Rafael arkangyal szerint ezen a héten el kellene engedned a régi mintákat. Most megszabadulhatsz minden fölösleges gondolattól, tárgytól, bármitől, ami visszatart és visszahúz téged. Az elengedéshez legyél tudatos, lélegezz mélyeket, és amikor kifújod a levegőt, gondolatban engedj el mindent, amire nincs többé szükséged. Az újdonságnak, a változásnak nyitsz utat ezzel.  

Bak

Raziel arkangyal pontosan tudja, mennyire racionálisan és objektíven gondolkozol. És most segít megérteni mindazt, ami benned zajlik, veled történik. Nyisd meg a szívedet, az érzéseidet, és fogadd el az angyali támogatást. Raziel arkangyal szerint nagyszerű lehetőségek előtt állsz, s hogy a lehető legjobban dönthess, bízz magadban és bízz a megérzéseidben is!

Vízöntő

Mihály arkangyal emlékeztet téged ezen a héten, hogy ki vagy valójában: “Isten hőn szeretett gyermekeként jóságos és nagyon kreatív ember vagy.”. S most épp ezeket a tulajdonságokat kell használnod, hogy elérhesd, megvalósíthasd az álmaidat. Hozd ki magadból a legtöbbet, a legjobbat. Figyelj befelé, és kövesd Mihály arkangyal vezetését. Ne bánod meg! 

Halak

Ariel arkangyal segít neked ezen a héten. A bátorságodra, az erődre ugyanis nagy szükséged lesz. Megterhelő feladatokat kaphatsz, de higgy benne, az élet mindig csak annyit kér tőled, amennyivel képes vagy boldogulni. Ariel arkangyal a legnehezebb pillanatokban is ott áll melletted, támogat és bátorít téged. Figyelj befelé, és érezheted az angyali jelenlétet! 

Inspiráció: Angyalkártyák

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top