Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek csupa jóra számíthatnak a Szűz havában

Ezeknek a csillagjegyeknek a Szűz havában végre sínre kerül az élete. Az elmúlt hónapokban nagyon sok kihívással néztek szembe, de mostantól csupa jóra számíthatnak a horoszkóp szerint...

Idén augusztus 22-én lépett a Nap a Szűz jelébe, és szeptember 22-ig tartózkodik itt, hogy aztán a Mérlegben folytassa asztrológiai útját. A Nap mellett jelenleg a Szűz uralkodó bolygója, a Merkúr is ebben a jegyben jár, ami tovább erősíti a Szűz jellemvonásait. Szuper időszak köszönt a következő csillagjegyekre, hiszen számukra a rend, a megfontoltság, a precizitás, a gyakorlatias életszemlélet, a tervezés különösen fontos értékek. Vajon te köztük vagy? S minden vár rád a Szűz havában? A horoszkópból megtudhatod a választ.

A Bika nagyon sok örömre számíthat a Szűz havában

Kedves Bika! Biztosan hetek óta várod már, hogy a Nap a Szűzbe lépjen, mert ezzel a sok bizonytalanság és kiszámíthatatlanság is megszűnik az életedben. Végre valódi önmagad lehetsz, s a hangulatod is napról napra jobb lehet. Ha társra vágysz, az előtted álló hónapban rád találhat a valódi szerelem, de kiválóan alkalmas ez az időszak a művészi éned csillogtatására is. A bolygók támogatnak a céljaidban, különleges és fontos eseményeket jeleznek. Legyél nyitott, bármilyen lehetőség felvillanhat most előtted. Az is biztos, szuper hónap vár rád. Bőven lesz okod az örömre.

Ezek a csillagjegyek szuper lehetőségekre számíthatnak a Szűz havában

Ezek a csillagjegyek szuper lehetőségekre számíthatnak a Szűz havában (fotó: Getty)

A Szűz ünnepelhet a Szűz havában

Kedves Szűz! Először is nagyon boldog születésnapot, hiszen a Szűz havában te ünnepelsz, és mostantól minden rólad szól. Nagyon fordul veled a világ, amit a jegyedben járó Merkúr is megerősít. A kommunikáció különösen fontossá válik, amelyben kifejezetten magabiztos leszel. Pontosan tudod, hogyan fejezd ki a lehető leghatékonyabban magad. Sok mindent megéltél az elmúlt hónapokban, s mostantól leszüretelheted a munkád jól megérdemelt gyümölcseit. Legyél magadra büszke, tényleg van miért. Találj magadnak új célokat, s ha kedvet érzel hozzá, kezdj teljesen új életet… Megérdemled a jót! 

A Bak optimistább lesz mint valaha, a Szűz havában

Kedves Bak! Hosszú ideje dolgozol elszántan és keményen a céljaidért. Talán úgy érezted az elmúlt időszakban, hogy csak teszed a dolgod, de nem jutsz előre. Kétségtelen, hogy a kitartásodban tesztelt az élet. A jó hír, hogy szintet léptél, mert nem adtad fel. Mostantól minden más lesz. Amiért a legtöbbet tettél, végre beérik, és valódi sikert aratsz. Elismerik a teljesítményedet, és a jutalom sem marad el. Mostantól picit lazíthatsz, és hátra is dőlhetsz. Élvezd ki a siker minden ízét. Megérdemled az ünneplést. Magadat is megjutalmazhatod egy különleges utazással. A párod boldog lesz, hogy végre kettesben is lehet veled…

(via elite daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top