Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy a szeptember legnagyobb nyertese

Ha valakiknek, akkor ezeknek a csillagjegyeknek minden okuk meglehet az örömre szeptemberben. A horoszkóp szerint ők az első őszi hónap legnagyobb nyertesei. Te köztük vagy?

Az idei szeptember számtalan változást, és bizony nem mindig könnyű helyzeteket hoz. Rögtön a hónap elején jegyet vált a Merkúr, a Vénusz, majd a Mars retrográdba fordul, míg a Jupiter végre ismét elindul előre. A hónap vége felé közeledve a Szaturnusz is ugyanígy tesz, de közben igencsak kellemetlen fényszöget alkot a Marssal. Szóval kijut bőven a feszültségekből, de persze számtalan örömteli esemény is vár mindenkire. A következő csillagjegyek kétségtelenül a hónap legnagyobb nyertesei, hiszen ők profitálhatnak most a legtöbbet. Vajon te köztük vagy? A horoszkópból megtudhatod a választ.

A Bika szeptemberben visszanyeri az önbizalmát

Kedves Bika! Semmit sem kedvelsz jobban, mint amikor kiszámítható, stabil és nyugodt az életedet. Szeptemberben minden okod meglesz az örömre, sőt ha még keresed a párodat, a szívedben is fellángolhat a szerelem. Kirobbanó formába kerülsz, s ez az energia nagyon céltudatossá is tesz téged. Jól is teszed, ha keményen belevágsz a megvalósításba, mert minden vágyadat valóra válhatod. Gondold végig, miben fejlődnél, hogyan haladnál tovább a karrieredben, vagy hogyan élnéd a jövőben az életedet. Ne feledd, ebben a hónapban bármi megtörténhet.

Ezek a csillagjegyek a szeptember legnagyobb nyertesei

Ezek a csillagjegyek a szeptember legnagyobb nyertesei (fotó: Getty)

A Szűz szeptemberben magára figyelhet

Kedves Szűz! Szuper hetek várnak rád szeptemberben is. Egyébként is minden okod megvan a boldogságra, amióta a Nap a jegyedben jár. Kétségtelenül te vagy a hónap legnagyobb nyertese, minden kívánságod valóra válhat, önmagad lehetsz, a legjobbat, a legtöbbet hozhatod ki a lehetőségeidből. Szinte csak gondolsz valamire, s máris az öledbe pottyan a megoldás. Nem véletlenül érzed most úgy, mintha áldásban részesülnél. A párkapcsolatod hozhat igazán forró pillanatokat, de a pénzügyek terén sem lehet okod panaszra. Egyszerűen minden a lehető legjobban alakul.

A Bak előre halad szeptemberben

Kedves Bak! Hihetetlenül szerencsésnek érezheted magad, mert szeptemberben a csillagos ég a határ. Amiért tettél, dolgoztál a múltban, annak gyümölcse egészen biztosan beérik az első őszi hónapban. A siker pedig kifejezetten jót tesz az önbizalmadnak, a hited napról napra egyre erősebb. Bölcsebbnek, nyugodtabbnak, kiegyensúlyozottabbnak is tűnsz. A karrieredben nagy és fontos lépést tehetsz, remekül kommunikálsz, meggyőzően érvelsz, a diplomáciai érzéked is egyre kifinomultabb. Érdemes élned a vissza nem térő alkalommal, és a kezedbe venni a sorsodat. Minden sikerülhet, amit igazán szeretnél…

(via elite daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top