Horoszkóp

Szeptemberi tarot jóslat: Siker, változás, szerelem

Az első őszi hónap nagyon pozitív lehetőségeket rejt a tarot kártyák jóslata szerint. Kíváncsi vagy, vajon mit tartogat számodra a szeptemberi hónap? Húzz egy kártyát, s a jövőbe pillanthatsz!

A tarot-kártyákat bármikor kérdezheted, ha épp tanácsra, segítségre, megerősítésre van szükséged, vagy egyszerűen csak szeretnéd picit a jövőt fürkészni. Ugyanazt a kérdést minden hónapban egyszer érdemes feltenni a tarot-nak, mert legalább ennyi idő szükséges a változások érzékeléséhez. Könnyen lehet, első olvasatra nem áll össze a tarot-kártyák üzenete, de ez nem baj. Előfordulhat ugyanis, hogy valamivel később, az eseményeket követően érted meg a jóslatot. Épp ezért, érdemes ezt a cikket félretenni, és többször előkeresni a hónap során.

Mielőtt választanál a tarot-kártyák közül, hangolódj picit a lapok energiájára. Ezt megteheted, ha gyertyát, füstölőt gyújtasz, de már azzal is sokat teszel, ha néhány lélegzetvétel erejéig behunyod a szemed, és elengeded a fejedből a zavaró gondolatokat.

A szeptemberi tarot-jóslathoz nézd meg a három „lefelé fordított” kártyát, majd a megérzésedre hagyatkozva válaszd az egyiket. Kérdést is feltehetsz magadnak mielőtt húznál. Például: Mire figyelmeztet a tarot szeptemberben?, vagy Mire számíthatok az első őszi hónapban? A kérdést követően válaszd ki az egyik kártyát, majd a kép alá görgetve olvasd el a személyes jóslatot.

tarot kártyák jóslat szeptember hónap

Melyik tarot kártyát húzod szeptemberre? (fotó: Getty)

Ezt jósolja szeptemberre az első tarot-kártya: 19. A Nap

Ha az első lapot választottad, A Nap elnevezésű tarot-kártyát húztad. Nos, minden okod megvan az örömre, hiszen ez a lap az egyik „legfényesebb” tarot kártya. A kérdésedtől is függ persze a válasz, de az bizonyos, hogy nagyon boldog és sikeres hónapra számíthatsz. Beérnek az erőfeszítéseid, és megkapod azt a jutalmat, amiért hosszú ideje dolgozol, teszel. A párkapcsolatban szintén pozitív fordulatokra számíthatsz. Ha még keresed a társadat, megbízható és különleges partnerre hozhat össze a sorsod. Ha pedig párkapcsolatban élsz, minden a lehető legjobban alakul. Biztosan szorosabbra fűzitek a viszont. A tarot-ban „Napot húzni” mindenkor a legpozitívabb visszajelzés, hogy a lehető legjobb úton haladsz a valódi boldogság felé. Kell ennél több szeptemberre?

Ezt jósolja szeptemberre a második tarot-kártya: 14. A Mértékletesség

Ha a második kártyát húztad képzeletben, A Mértékletesség nevű tarot-kártya jóslatát olvashatod. A lap szerint még tenned kell a sikerért. Folytasd továbbra is a megkezdett munkát, akkor is, ha látszólag teljesen fölöslegesnek tűnnek az erőfeszítések. Amikor azt érzékeled, hogy nem történik az életedben semmi, a háttérben akkor zajlanak a legfontosabb változások. Szeptember végére biztosan napvilágra kerül minden, amit tudni szeretnél. Az életed egészen bizonyosan magasabb minőségi szintre léphet. Ha a munkádra vonatkozóan választottad ezt a kártyát, komolyabb megbízásra, újabb feladatokra számíthatsz. A párkapcsolatod is új szintre emelkedhet. Ha még nincs, minden bizonnyal hamarosan lesz, ha pedig mostanában kezdődött, elmélyülhet a szerelem köztetek. Békés, harmonikus hónap vár rád…

Ezt jósolja szeptemberre a harmadik tarot-kártya: 15. Az Ördög

A harmadik tarot-kártya Az Ördög. Ha ezt a lapot választottad, legyél picit bizalmatlan. Az Ördög megtévesztő lehet, ő ugyanis az illúzió mestere. Csodás és rendkívül csábító ajánlattal állhat elő, melynek nem könnyű ellenállni. Ha szeptemberben kifejezetten pozitív lehetőséget kínál fel neked az élet – legyen az párkapcsolat, munka, karrier, az egészséged, pénz, bármi –, jusson eszedbe ez a figyelmeztetés. Mielőtt döntenél, alaposan járd körül az ajánlatot, mert sokkal kecsegtetőbbnek tűnik, mint amilyen valójában. Semmiképpen se éld bele magad azonnal, hiszen így csalódás sem érhet. Könnyen lehet, így tesztel most az élet. Abban ingathat meg, amiben eddig hittél, amihez eddig ragaszkodtál. Ne feledd, nem minden arany, ami fénylik. Ez egy fontos tanulság lesz a valódi boldogság felé vezető úton…

Szeptemberben a Nap, a Mértékletesség és az Ördög tarot kártyák jóslatát olvashatod

Szeptemberben a Nap (1), a Mértékletesség (2) és az Ördög (3) tarot kártyák jóslatát olvashatod (fotók: Getty)

Kiemelt fotó: Gettyimages

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top