Horoszkóp

Heti angyalhoroszkóp 2020. szeptember 8–14. – Jönnek a sikerek, a csodák

Az angyalok ezen a héten is támogatnak, hogy sikeres és igazán boldog lehess. Várják, hogy segíthessenek. Melyik arkangyal támogat most téged? A különleges horoszkópból ezúttal is kiderül.

Az angyalok ezen a héten, és valójában mindenkor segítenek neked. Kérés nélkül csak vészhelyzet esetében „avatkozhatnak” az életedbe, így minden esetben kérned kell a segítségüket. Tiéd ugyanakkor a szabad akarat, a szabad döntés lehetősége. Dönthetsz úgy is, hogy figyelmen kívül hagyod az angyalok támogatását. Persze, ha erre a cikkre kattintottál, miért tennéd, nem igaz? Hiszed vagy sem, az angyalok mindenkor ott állnak melletted arra várva, hogy segíthessenek neked. Gondolatban, hangosan, de írásban is kérheted őket.

Ha kedved tartja, gyújthatsz gyertyát, amellyel még egyszerűbb az angyalok energiájára hangolódni. Közben magadban elmondhatod a feléjük intézett kérést, imát. A különleges angyalhoroszkóp segítségével szeptember második hetében is megismerheted a szívhez szóló angyali üzeneteket. Vajon milyen pozitív üzenetet tartogatnak most neked? Biztatlak, tegyél próbát, s kövesd a javaslatokat. Aztán figyeld a jeleket, a változásokat, a csodát az életedben…

Kos

Uriel arkangyal támogat téged ezen a szeptemberi héten. Figyeld a gondolataidat, mert az ötleteken keresztül kapod az égi támogatást, sugallatokat. Bármilyen furcsaság jut az eszedbe, ne hagyd figyelmen kívül, hanem ízlelgesd, fontolgasd magadban. Nagyon különleges üzeneteket kapsz az angyaloktól. Ha valamit nem értenél, kérd Uriel arkangyal segítségét!   

Bika

Jophiel arkangyal támogat, hogy el tudd engedni a problémákat. Jól tennéd, ha minél több időt töltenél erdőben, parkban, olyan helyen, ahol nagyon sok a zöld körülötted. A természet színe, hangja megnyugtatja az elmédet, és ellazít téged. Minden feszültséget kifújhatsz magadból, ha sétálsz, kirándulsz. Legalább munka után tedd meg. Jophiel arkangyal segít neked. 

Ikrek

Ariel arkangyal szerint próbálj befelé figyelni ezen a héten. Ha teheted, meditálj, lazíts, kapcsold ki az örökké aktív elmédet. A megérzéseid most felerősödhetnek. Amikor pedig figyelsz a belső hangokra, a vágyaidat is előbb tudod valóra váltani. Ariel arkangyal segít megérteni az égiek üzeneteit, ha kéred. Minden anyagi gondod elillan, amikor a megérzéseidet követed…

Rák

Gábriel arkangyal segít ezen a héten, hogy felismerd a vezetői adottságaidat. Talán sosem gondoltál magadra vezetőként, pedig a tehetség, a képesség ott van benned. Önállósíthatod magad, előre léphetsz. Te arra születtél, hogy másokat szeretettel irányíts a munkájukban, és persze a családodban is remekül megállod a helyed. Gábriel arkangyal segít neked!

Oroszlán

Jeremiel arkangyal üzenete biztosan feldobja a hangulatodat. Ezen a szeptemberi héten ugyanis megtapasztalhatod, hogy a legnehezebb ponton már túljutottál, és elindulhatsz a siker útján. Bízz és higgy magadban továbbra is, mert te képes vagy minden akadályt legyőzni. Jeremiel arkangyalt bármikor kérheted, ha elbizonytalanodnál. Ideje a kezedbe venni a sorsodat.

Szűz

Raziel arkangyal támogatását élvezed ezen a héten. Fontos, hogy legyél minél nyitottabb, és engedd el a korlátozó hiedelmeket. Értékes és nagyon tehetséges ember vagy. S amikor egyre feljebbről tekintesz az életedre, szellemi megértésed is egyre magasabbra emelkedik. Használd született intelligenciádat, a bölcsességedet, s figyeld az angyali jeleket…

Sikert, csodákat jeleznek az angyalok a különleges horoszkóp

Sikert, csodákat jeleznek az angyalok a különleges horoszkóp szerint (Fotó: Getty)

Mérleg

Rafael arkangyal segít ezen a héten. Bármilyen problémával küszködsz, ajánld fel az angyaloknak! Rafael arkangyal meggyógyítja az életedet, ha kéred. Örömmel leveszi a válladról a terheket, amelyeket hosszú ideje cipelsz. Adj át mindent, és könnyíts magadon! Hamarosan nagyon fordul az életed, s betoppan a boldogság. Várd felkészülten!

Skorpió

Chamuel arkangyal szerint a sorsod nagyon pozitívan változhat akár már ezen a héten is. Milyen céljaid vannak most? Mire vágysz a leginkább? Milyen feladatot szeretnél a jövőben végezni? Az életed, a sorsod nagyon kedvező fordulatot vehet, ha kellően nyitottan állsz az új lehetőségekhez. Kérd bátran Chamuel arkangyal segítségét a döntésben.

Nyilas

Hániel arkangyal szerint ezen a héten érdemes tudatosan figyelned a Hold változásait. Gondold át, mikor vagy lelkesebb, s mikor érzed, hogy nyugalomban, pihenésre van inkább szükséged? Ez a hét különleges felismeréseket hoz neked. Ezen a héten fogy még a Hold, s hamarosan a különleges újhold hatását is megérezheted. Meríts belőle energiát!  

Bak

Sandalfon arkangyal szerint ezen a héten fontos, hogy nyugodt és békés maradj minden helyzetben. Legyél gyengéd és szeretetteljes magadhoz és a környezetedhez is. Amikor békés és harmonikus emberekkel veszed magadat körül, a te rezgésed is emelkedik. Ilyenkor pedig sokkal hatékonyabb és sikeresebb lehetsz mindabban, amit fontosnak érzel…

Vízöntő

Raguel arkangyal arra kér téged, hogy figyeld az ismétlődő testi érzeteidet. Nem véletlenül bizsereg a kezed, vagy érzel fájdalmat a testedben. Próbáld megfejteni a testi érzetek jelentését, hiszen az égiek most így üzennek neked. Nagyon fontos és hasznos felismeréseket tehetsz. Ha bármit nem értesz, kérd Raguel arkangyal segítségét, s ő megsúgja a választ neked. 

Halak

Metatron arkangyal szerint most különösen fontos, hogy figyelj a belső gyermekedre. Gondolatban öleld át őt minél többször, és gondolj magadra minél több szeretettel. Bocsáss meg magadnak, ha kell, szeresd az ártatlan gyermeki énedet. Erre van most ugyanis a legnagyobb szükséged. Metatron arkangyal megmutatja neked az igaz szeretetet…  

Inspiráció: Angyalkártyák

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top