nlc.hu
Horoszkóp
Heti holdhoroszkóp 2020. szeptember 9–15. – Bizonytalan és változékony most minden

Heti holdhoroszkóp 2020. szeptember 9–15. – Bizonytalan és változékony most minden

Az elkövetkező napokban minden bizonytalan és kiszámíthatatlan a Hold szerint. A heti holdhoroszkópból megtudhatod, miért érzed magadban ezeket a kellemetlen érzéseket...

Ennyire még sosem volt bizonytalan, változékony és hullámzó a hangulatod. Nincs veled semmi baj. A Hold ugyanakkor pontosan „leírja”, hogy mikor mi zajlik benned és körülötted. Érdemes követni a Hold aktuális mozgását. Ezúttal is hasznos tanácsokat kapsz, nem mellesleg fény derül a bizonytalanság okára is.

SZERDA szeptember 9.: A Mivel a fogyó Hold az Ikrekben jár, fontos, hogy sokat szellőztess szerdán, és legyél minél többet szabad levegőn. Még mindig fogy a Hold, ami kedvez a nagytakarításnak. Ma érdemes sütni is, mert biztos a siker. Ha van kerted, tanácsos virágot ültetni, gyógynövényt szárítani, vagy a levelek kártevői ellen védekezni.

CSÜTÖRTÖK szeptember 10.: A csütörtök a tegnapi nap tökéletes mása, mert a Hold továbbra is az Ikrekben jár. Így most is fontos a friss levegő, a szellőztetés, a szabadban töltött időt, de a takarításnak is kedvez a nap. Az Ikrek levegős jegy, amely kedvez a kommunikációnak, a beszélgetéseknek, de érzékennyé is tehet: megüti a füled egy megjegyzés, egy hangszín, vagy írásban valami szokatlant tapasztalsz.

PÉNTEKszeptember 11.: Pénteken délelőtt a Rákba lép a Hold, és felforgatja a hangulatodat. Könnyebben sírva fakadhatsz mostantól. Úgy tűnhet, hogy indokolatlanul, pedig biztosan van kiváltó oka. Emellett ma érdemes kimosni a szennyest, öntözni a növényeket, és ne felejts el a szokottnál is többet inni!

Meglehetősen bizonytalan most minden a holdhoroszkóp szerint

Meglehetősen bizonytalan most minden a holdhoroszkóp szerint (Fotó: Getty)

SZOMBAT szeptember 12.: Szombaton is sírós hangulatod lehet, vagy könnyen elérzékenyülhetsz. A könnyek lehetnek örömkönnyek is. Akkor is, ha nem jellemző rád a meghatottság. Tőled függ, mennyit engedsz meg magadnak. Nem érdemes visszafojtani az érzéseket… Ma is érdemes megöntözni a növényeket, a mosás is aktuális, és természetesen igyál sok vizet! Víz mellett is töltheted a napot. Jót tesz a testednek, a lelkednek.

VASÁRNAPszeptember 13.: Mivel csak késő délután vált jegyet a Hold, az öntözés, a mosás továbbra is tanácsos tevékenységek vasárnap is. Így az sem meglepő, ha kicsit pityeregsz. Persze semmi sem kötelező, csupán jó, ha tudsz róla. Hidd el, semmi gond nincs veled! Természetes, hogy elöntenek az érzések, az érzelmek. A Hold által jelzett hangulathullámzás egyébként is mulandó. Szerencsére…

HÉTFŐszeptember 14.: Hétfőn az Oroszlánban jár a Hold, ami öntudatosságot és becsvágyat hoz neked. Ez a hétvégi sírós hangulathoz képest hatalmas változás. Látod, tapasztalod, érzed, hogy mennyire változik minden benned és körülötted is. Még fogy a Hold, ezért kifejezetten hatásos a fogyókúra és a méregtelenítés szaunázással, inhalálással. Ma érdemes hajat vágatnod, mert gyorsabban regenerálódik a hajad, sokkal szebb is lesz.

KEDDszeptember 15.: Az Oroszlán Hold bearanyozza a napodat. Fantasztikusan lelkes és derűlátó leszel egész kedden. Ez pedig remek alkalom, hogy terveket készíts, új célokat tűzz ki. Ma is látványos eredményeket hoz a fogyókúra és a böjt. Aktuális hajat vágatnod, mert erősíti a hajadat, különösen, ha hosszú a hajad. A hagyomány szerint a ma sütött kenyér ízletesebb lesz, mint valaha… Kipróbálod?

Ezekben a jegyekben jár a szeptemberi fogyó Hold ezen a hetében

Erre figyelmeztet a szeptemberi fogyó Hold a héten

Erre figyelmeztet a szeptemberi fogyó Hold a héten (nlc)

Ez is érdekelhet Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top