Horoszkóp

Ezekre a csillagjegyekre nehéz napok várnak a héten

Annak ellenére, hogy ez a szeptemberi hét számos örömteli lehetőséggel kecsegtet, ezekre a csillagjegyekre mégis inkább számos nehézség várhat. Te köztük vagy? Érdemes a horoszkópból előre felkészülni mindenre.

Szeptember harmadik hete remekül indul, s a folytatás is igazán kitűnőnek ígérkezik. Új lehetőségeket, új fordulatokat jeleznek a bolygók. Ám ezek a csillagjegyek mégsem igazán érzik magukat felhőtlenül boldognak. Nekik ez a hét sem lesz még az igazi.

Ha te is a következő csillagjegyek közé tartozol, vagy az aszcendensed áll valamelyikben, a heti horoszkóp szerint ezen a héten még mindig kihívásokkal kell szembe nézned. Úgy érezheted, minden és mindenki összeesküdött ellened. Bármi történik, gondolj rá, hamarosan véget érnek a problémás napok, hetek… Szóval kitartás, nemsokára minden könnyebb lesz! 

A Kos elveszíti a motivációját ezen a héten

Kedves Kos! Uralkodó bolygód, a Mars néhány napja retrográd mozgást végez, amitől most még csöppet sem érzed magad jól. Nemcsak frusztráló helyzetek elé állít újra és újra, de a motivációdat sem igazán találod még. S amikor nincsenek céljaid, az élet is kilátástalannak tűnik. Ezen a héten enervált leszel, a szenvedély is mintha teljesen eltűnt volna belőled, s a feladatokkal sem úgy boldogulsz, mint máskor. Próbálj időt adni magadnak, ha teheted, most kerüld a konfliktusokat, inkább tölts minél több időt egyedül. Számos fontos felismerést tehetsz, ha befelé, magadba tekintesz…

Ezekre a csillagjegyekre nehéz hétre számíthatnak

Ezek a csillagjegyek nehéz hétre számíthatnak (Fotó: Getty)

A Mérleg a lelkét gyógyítja ezen a héten 

Kedves Mérleg! Az érzelmi hullámzásod a csúcsra ér ezen a héten, s persze nem a pozitív értelemben. Nem véletlenül érzed, hogy semmi sem úgy sikerül, mint szeretnéd. Nem is nagyon tehetsz mást, mint hogy elfogadod, most ezt dobja az élet. Ha küzdesz a saját érzelmeid ellen, csak még inkább nehezíted a saját helyzetedet. Attól, hogy próbálod mélyen elrejteni a fájdalmat, még nem jelenti, hogy azok nem lennének. Sőt, egyre inkább a felszínre akarnak törni belőled. Az élet nemcsak az örömről, a boldogságról szól, néha meg kell tapasztalni a nehézségeket is, hogy annál jobban értékeld a jót…  

A Vízöntő a kapcsolatait próbálja rendezni ezen a héten

Kedves Vízöntő! Könnyen lehet, ezen a héten számos kapcsolati nehézséggel kell szembenézned. S ez bármilyen kapcsolat lehet kezdve a szerelmi életedtől a barátokon át, a munkahelyi, partneri kapcsolatokig bármi. Most különösen nagy szükséged lesz az egyedüllétre, az önállóságodra, s nem is biztos, hogy mindenben egyetértesz a többiekkel. Érzékenyebb lehetsz, mint máskor, az érzelmi közelségre, támogatásra nagyobb szükséged lehet. S mivel te nem ilyen típus vagy, nem könnyen éled meg ezt a folyamatos belső hullámzást. Próbáld rendezni magadban az érzéseket, és a kapcsolataid is újra a régiek lesznek.

(via elite daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top