Horoszkóp

Heti angyalhoroszkóp 2020. szeptember 15–21. – Ideje az álmok megvalósításának

Az angyalok legfőbb célja, hogy boldognak, elégedettnek láthassanak téged. Bármilyen célt tűztél magad elé, bármit is szeretnél megvalósítani, az angyalok segítenek neked. Heti angyalhoroszkóp következik!

Az angyalok ezen a héten, és valójában bármikor segítenek neked. Kérés nélkül ugyanakkor csak vészhelyzet esetében „avatkozhatnak” az életedbe, így minden esetben meg kell őket kérned, hogy segítsen, támogassak téged. Tiéd ugyanakkor a szabad akarat, a szabad döntés lehetősége. Dönthetsz úgy is, hogy figyelmen kívül hagyod az angyalok támogatását. Persze, ha erre a cikkre kattintottál, miért tennéd, nem igaz? Hiszed vagy sem, az angyalok mindenkor ott állnak melletted arra várva, hogy segíthessenek boldoggá tenni téged. Gondolatban, hangosan, de írásban is kérheted őket.

Ha kedved tartja, gyújthatsz gyertyát, amellyel még egyszerűbb az angyalok energiájára hangolódni. Közben magadban elmondhatod a feléjük intézett kérést, imát. A különleges angyalhoroszkóp segítségével szeptember harmadik hetében is megismerheted a szívhez szóló angyali üzeneteket. Milyen pozitív üzenetet tartogatnak most neked? Biztatlak, tegyél próbát, s kövesd a javaslatokat. Aztán figyeld a jeleket, a változásokat, a csodát az életedben…

Kos

Az egyensúly és a belső harmónia megtalálása mindennél fontosabb lesz ezen a héten. Mindkét törekvésedben Zadkiel arkangyal segít neked. Ő az az angyal, aki emlékeztet, hogy ki vagy valójában, és a lélekküldetésedre is felhívja a figyelmedet. Kérd a segítségét, hogy visszaemlékezhess minderre, mert ez az alapja a most lelki békédnek is. 

Bika

Itt az ideje, hogy megvalósítsd az álmaidat! A megvalósítás első lépése, hogy képes legyél kimondani, mire vágysz a legjobban. Gábriel arkangyal segít neked ezen a héten, hogy pontosan meg tudd fogalmazni, mindazt, amit igazán szeretnél. Amikor pontosan tudod a célodat, onnan csupán egyetlen lépés a megvalósítás. 

Ikrek

Metatron arkangyal segít ezen a héten, hogy következetesen végigvidd, amiben igazán hiszel. Ne engedd, hogy bárki is megingasson a hitedben, a célod megvalósításában. A legjobb úton haladsz a sikered felé. Bármire vágysz, hamarosan teljesül a kívánságod. Metatron arkangyal támogatását pedig bármikor kérheted, ha picit is elbizonytalanodnál valamiben.

Rák

Könnyen lehet, olyasmihez ragaszkodsz, amit időszerű lenne már elengedned. Sandalfon arkangyal  segít neked, hogy észrevedd mindezt. Az új lehetőségek itt vannak az orrod előtt, s valójában csak rajtad múlik, hogy élsz-e valamelyikkel. Sandalfon arkangyal örömmel meghallgatja a kéréseidet, az imádat. Kérd bátran a segítségét, érdemes!

Oroszlán

A belső erődre, a tartásodra nagy szükséged lesz ezen a héten. Ariel arkangyal örömmel támogat téged, amikor meg kell őrizned a higgadtságodat, a magabiztosságodat, a nyugalmadat. Kérd Ariel arkangyal segítségét, ha úgy érzed, elveszíted a türelmedet, vagy számodra kezelhetetlen helyzet és kihívás elé állít az élet.

Szűz

Jeremiel arkangyal segít neked ezen a héten visszatekinteni az elmúlt időszakra. Érdemes átgondolnod, mit értél el már ebben az évben, milyen célokat tudtál megvalósítani, s milyen lehetőségek várhatnak még rád. Különleges napok várnak még rád ezen a héten. S most különösen fontos, hogy tudd, hol tartasz.

A horoszkóp szerint ez az álmok megvalósításának ideje

A horoszkóp szerint ez az álmok megvalósításának ideje (Fotó: Getty)

Mérleg

Raguel arkangyalt az igazság angyalának is nevezik, s ő segít neked ezen a héten. Legyen bármi, amiben nem látsz most teljesen tisztán, kérd Raguel arkangyalt, hogy segítsen neked az igazság kiderítésében. Innentől nincs más dolgod, mint figyelni a megérzéseidre, mert pontosan tudni fogod, hogy mi valós és mi nem. 

Skorpió

Neked nagyszerűen működnek a megérzéseid. Ezen a héten pedig különösen fontos, hogy kövesd a belső hangokat. Hániel arkangyal segítségét bármikor kérheted, amikor nem vagy biztos, valóban az intuíciód szólalt-e meg benned. Az intuíciód az angyalok hangja, s ők mindenkor szeretetteljes és egyértelmű üzeneteket küldenek. Csak erre figyelj!

Nyilas

Ahelyett, hogy a jövőddel kapcsolatos negatív gondolatokkal bombáznád magad, inkább add át a félelmeidet Jophiel arkangyalnak. Ő szeretettel támogat és megnyugtatja a lelkedet, ha kéred. Higgy magadban, próbáld visszanyerni a pozitív gondolkodásodat. Lehet, még nem így látod, de a helyzeted sokkal jobb, mint gondolod.  

Bak

Rafael arkangyal segít neked ezen a héten, hogy a lehető legjobb formába kerülhess. Most szükséged lesz az energiádra, hiszen fontos feladatok várnak rád. Még nem dőlhetsz hátra, továbbra is haladnod kell a megkezdett úton. A sikertől valójában csak karnyújtásnyira vagy, vagyis előbb valósul meg a célod, mint sejtetted volna…

Vízöntő

Raziel arkangyal segít, hogy megőrizhesd a nyugalmadat és a jókedvedet. Az egészséged múlhat a hangulatodon. Ha lemondó és pesszimista vagy, azzal teszel most a lehető legrosszabbat magadnak. Ellenben a pozitív gondolatokkal az immunrendszered is megerősödik. Raziel arkangyal támogat, hogy optimista maradj minden helyzetben. 

Halak

Mihály arkangyal segítségét valójában bármikor és bármiben kérheted. Ezen a héten, ha úgy érzed, elbizonytalanodsz, és nem tudod, hogyan dönts bizonyos helyzetekben, kérd Mihály arkangyal támogatását. Segít neked megszabadulni a nyomasztó érzésektől, nem mellesleg csupa pozitív üzenetet suttog a füledbe. Figyeld a megérzéseidet!

Inspiráció: Angyalkártyák

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top