Horoszkóp

4 csillagjegy, akiknek meg kell tanulni egyedül (is) lenni

A nyitott, társaságkedvelő csillagjegyek mögött ott kullognak visszahúzódó társaik. Nincs miért szégyenkezniük, csupán egy kicsit dolgozni magukon, hogy ők is megtalálják a boldogságot társsal, vagy akár egyedül.

Egyes csillagjegyek azt állítják magukról, hogy nekik sokkal jobb magukban, mint kapcsolatban. Valójában ezzel hárítják el a rokonok és barátok kíváncsi és kellemetlen kérdéseit: 

Na, és egyedül vagy még?

Az igazság pedig az, hogy rossz helyen keresgélik a szerelmet. Utálnak szingliként élni, befelé fordulóvá válnak, majd rögtön belezuhannak az első útjukba kerülő ember karjaiba – anélkül, hogy igazán megismernék őt. Egyvalami biztos, hogy az érintett csillagjegyek szülötteinek tanulniuk kell a hibákból, hogy továbblépjenek, miután megégették magukat, és hogy megtalálják az igazi boldogságot.

Ha az alábbi jegyek közé tartozol, ne sértődj meg, helyette nézz mélyen magadba, miért is vagy a listán, és próbáld meg felfedezni azokat a területeket, ahol még fejlődnöd kell, hogy teljessé tedd az életed. Ha úgy érzed, hogy boldogtalan vagy egyedül, az még nem jelenti azt, hogy mindenképp egy társra van szükséged a boldogsághoz!

egyedül

Fotó: Pixabay

Rák

A Rákok (nők, férfiak, az most mindegy) könnyedén benn rekednek a rosszul működő kapcsolataikban, mert nem bírnak nemet mondani. Jó szándékú segítők, akiket kedvességük miatt gyakran kihasználnak. Sok problémájuk lehet abból, hogy a sokadik esélyt is megadják párjuknak, miközben az már annyiszor megbántotta őket, hogy nem érdemelne mást a szakításon kívül.

Szűz

A ragaszkodóan szerető Szüzek. Sajnos előfordul, hogy szerelembe esnek valakivel, aki teljesen másnak mutatja magát, de ekkor már nagyon nehéz a visszaút. Hiába próbálnak kiszabadulni a kapcsolat béklyóiból időről-időre, kizárólag akkor tesznek pontot a végére, ha valami megbocsáthatatlanul csúnya dolog történik.

Bika

A Bikák minden más csillagjegynél erőteljesebben lángolnak a szerelemtől. Nem engedik el párjukat, csak akkor, ha ők maguk akarnak kilépni a kapcsolatból. Minél többet fájdalmat okoz neki a másik, annál keményebben próbálnak maradni vele. Hiába érzik magukat jól egyedül a Bikák, mégis képesek egyik rossz kapcsolatból a másikba rohanni.

Halak

Csodálatra méltó a Halak jegyűek ereje és kreativitása, de túl sokat rágódnak az életükön. Nem beszélnek az érzelmeikről, hiába próbálja párjuk megérteni, mi játszódik bennük. Inkább gyorsan továbblépnek, pedig nagyon megviseli őket a szakítás. Ha meg a Halakat bántja meg a másik iszonyatosan, annyira összetörnek, hogy nem lesznek képesek elhagyni őt.

(via AwerenessAct)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top