nlc.hu
Horoszkóp

A Mérleg és a Bika a tökéletes páros

Mérleg és Bika: lehet, hogy ők a tökéletes páros?

Megtalálja-e együtt a Mérleg és a Bika az igazi szerelmet? Még szép! A két csillagjegy akár lelki társra is lelhet egymásban. Persze meg kell tanulniuk pár dolgot, hogy összecsiszolódjanak.

A Mérlegnek és a Bikának azonos a meghatározó bolygója. És ez a közös bolygó nem más, mint a Szerelem! Tehát a Vénusz, amit a szerelem bolygójaként emlegetnek. A szerelem és a szeretet első helyen van mindkettőjük életében, ez megalapozza kapcsolatuk erejét.

szerelmespár

Fotó: Pixabay

Összeillenek?

Bár a Bika inkább a fogyasztható élvezeteket kedveli, rajong az ízekért, illatokért, addig a Mérleg a látható szépségekben szeret elmerülni. Mégis megtalálják a közös nevezőt: festészet, költészet vagy zene, bármelyik jöhet. 

A legstabilabb földjegy Bika, és a biztonságra vágyó levegőjegy Mérleg harmóniában tud együtt létezni, mint a Yin és a Yang. No persze, ez eddig tökéletesen hangzik, de azért meg kell jegyezzük, hogy jócskán különböznek is egymástól. A Bika a racionális, sokszor az anyagi létre koncentrál, a Mérleg inkább idealista világban él.

Nem beszélve arról, hogy a Mérleg finom, nőies energiái és gyengédsége ellentétben áll a Bika férfias, erőteljes mivoltával. Mindezek ellenére ők azok az ellentétek, akik nem csupán vonzzák, hanem ki is egészítik egymást!

Mérleg nő + Bika férfi

Érdekes páros! Mindketten nagyon együttérzőek, így amikor valami a kapcsolatukban rossz irányban halad, támogatva segítik egymást a siker érdekében. A Mérleg nő sok olyan tulajdonsággal ékeskedik, amit a Bika a hölgyekben keres: kifinomult, nőies, szeretetteljes és intelligenciája is lenyűgöző.

Az érzékeny Bikának egyvalami eshet igen rosszul kedvesétől: a Mérleg imádja a flörtöt, és ugyan soha meg nem csalná választottját, nagyon megbánthatja őt. Kapcsolatuk kiteljesedésére nagy az esély, a Bika imádni fogja, ahogy szerelme kettejük életét igazgatja döntéseivel – felelősséget is vállalva azok következményeiért.

mérleg

Fotó: Pixabay

Bika nő + Mérleg férfi

A Bika nő nagyra értékeli az őszinte érzéseket, a Mérleg férfi pedig szereti azokat megosztani választottjával – ami remek kezdés egy kapcsolatban! A Mérleg támogató jelleme, érzékeny természete vonzóvá teszi őt a Bika hölgy számára, így nagy valószínűséggel talál egymásra ez a kettős. A Bika nagyra értékeli párja szociális lényét, de van benne némi félelem, nehogy túl közel kerüljön egyesekhez. A Mérleg azonban képes rá, hogy megnyugtassa: semmi oka nincs az aggodalomra, csak néha szüksége van rá, hogy mások is csodálják. A Mérleg nagyon hálás, hogy kedvese ennyire támogató, és hát lehet is: a Mérleg mindig ott lesz neki, érje bármilyen kemény megpróbáltatás kettejük életét – ettől majd megőrül álmai nőjéért.

bika

Fotó: Pixabay

Hogyan működik jól a Mérleg-Bika páros?

  • Mielőbb elfogadják, hogy különböznek, annál jobb lesz a kapcsolatuk.
  • Tartsák életben a szerelmet: a Mérleg tudtára kell hozni, mennyire szeretik, a Bika pedig kényeztetésre vágyik.
  • Beszélgessenek egymással sokat, persze a Mérleg többet fecseg, a Bika kiváló hallgatóság.
  • Fogadják el a változást! A kapcsolat egy utazás, aminek során minden, és mindenki változik, és ez teszi igazán gyönyörűvé!

(via HerWay)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top