Horoszkóp

Heti holdhoroszkóp 2020. október 14–20. – Légy nyitott az új emberekre

A pénteki Mérleg újhold új esélyt hoz neked, hogy új emberekkel találkozz. Kérdés, hogy nyitott vagy, ill. van-e kedved „randizni”. Nem muszáj szerelmi légyottra gondolnod. Más módon is összefuthatsz új emberekkel. Érdemes kinyitnod a szemedet…

SZERDA – október 14.: Ha tegnap elfelejtetted, vagy nem volt időd, akkor ma még ragadd meg az alkalmat, és takaríts, selejtezz! Még a Szűzben jár a fogyó Hold, ami hihetetlen hatékonnyá és látványossá teszi ezt. Most van türelmed szöszmötölni, és az apró részletekkel bíbelődni. El ne mulaszd!

CSÜTÖRTÖK – október 15.: A Mérlegbe lépő Hold arra jó, hogy hosszabban szellőztess. De nemcsak a lakást, irodát lehet kiszellőztetni, hanem az ágyneműt is. Persze csak akkor tedd ki, ha száraz az idő! Emellett a fejedet is ki kéne szellőztetned sétával, légzéssel, vagy kulturális élményekkel. Ha nem akarsz moziba, színházba menni, akkor olvass!

Heti holdhoroszkóp

Új esély új emberekre (Fotó: Pexels)

PÉNTEK – október 16.: Újhold napján tanácsos egy pillanatra megállnod, és átgondolnod, hogy miben szeretnél megújulni. Ez egy remek alkalom arra, hogy újíts. Közben maradj kíváncsi, nyitott az új emberekre! Sosem tudhatod, hogy ki hoz neked új információt, új lehetőséget, új felismerést. (Az újholdról lejjebb részletesen.)

SZOMBAT – október 17.: Kora reggel a Skorpióba lépő Hold a tegnapihoz képest gyökeresen más hangulatot hoz magával. Érzékenyebbé válsz a környezeted bajaira. Különösen akkor, ha valaki gyászol. Ne feledd, hogy az együttérzés nem azt jelenti, hogy helyette kéne sírnod! Miközben nagy az esély, hogy ma könnyen elsírod magad. Ne ijedj meg! Ez teljesen normális.

VASÁRNAP – október 18.: Ma egész nap a Skorpióban jár a Hold. Még mindig érzékeny és sírós lehet a hangulatod. Szerencsére van jó oldala is a Skorpió Holdnak: moshatsz, locsolhatsz, öntözhetsz. És jó lenne, ha sokat innál ma. A növő Hold segít a vízben oldott vitaminok és ásványok hasznosulásában.

HÉTFŐ – október 19.: A Hold reggel belép a Nyilasba. Ezzel igazán jól indul a heted. Sok terved lesz mára, amiket lépésről lépésre tudsz megvalósítani. Nem szabad kapkodnod, mert elfogy a lendületed és a lelkesedésed. Jól tennéd, ha listát készítenél a teendőkről, és nem 1 nap alatt akarnál mindent kipipálni…

KEDD – október 20.: Semmiről nem maradtál le: még ma is a Nyilasban jár a Hold. Ez aktuálissá teszi a sütést, befőzést és a sportolást is. Ha ezek bármelyikére szakítasz időt, garantált a siker. És ez az élmény további cselekvésre sarkall. Vagyis generátorként működik, működtet.

RANDI ÚJHOLD

Október 16-án a Nap és a Hold „randizik”, vagyis együtt áll. Ez az újhold. Ugyanis ilyenkor a legsötétebb a Hold, mivel a Földről nézve nem világítja meg a Nap. Eddig elengedhetted, amit el kellett: mindent kiselejtezhettél. Így helyet csináltál az újnak. Persze csak akkor, ha nyitott vagy az újra. Ebben az esetben hatalmas esélyed van új emberekkel való találkozásra.
A mostani újhold a Mérleg jelében áll. A Mérleg szimbolizálja a harmóniára való törekvést, a békét, az egyensúlyt és a körültekintő döntést. Ha ez utóbbit túlzásba viszed, akkor mondják rád, hogy döntésképtelen vagy. Ez valójában azt jelenti, hogy olyan sok szempontot szeretnél figyelembe venni, ami lehetetlenné teszi a döntést. Mindezt azért teszed, hogy mindenki elégedett, vagyis boldog legyen.

Ha Mérleg szülött vagy, akkor ma, a születésnapod közelében érdemes megállnod egy pillanatra. Találd ki, hogy miben szeretnél újítani! Az újhold segítséget nyújt a külső-belső megújulásban. Mérlegként az év folyamán most érezheted a legintenzívebben, hogy az újhold milyen jótékony.
A Mérleg szülötteken kívül akkor is élvezheted az újhold kedvező hatását, ha az Ikrek vagy a Vízöntő jegyében születtél.
Az újhold pénteken késő este 21:33-kor lesz. De már egész nap érezheted, hogy egyre erősebb lesz a vágy benned, hogy valami új történjen már….

Erre figyelmeztet a héten a Hold

Heti holdhoroszkóp

Heti holdhoroszkóp összefoglaló

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top