Horoszkóp

4 csillagjegy, akivel mindenki jól érzi magát

Vannak olyan emberek körülöttünk, akiket mindenki szeret, és minden társaságot feldobnak a maguk módján. Ennek egyik oka a csillagjegyükben rejlik.

Baráti társaságban, munkahelyi csapatban, vagy bárhogy összekerülő emberek közt, mindig megvannak azok a biztos pontok, akikre számítani lehet.

Mindig van egy Kos, aki felderít. Az Ikrek egyszerűen csak hagyja, hogy mi is érvényesüljünk a nagyhangúak között. A Rákkal megoszthatjuk, ami a szívünket nyomja. Az Oroszlánra pedig a legunalmasabb percekben is számíthatunk.

társaság

Fotó: Pixabay

Kos – a szórakoztató

Kirobban az energiától, és minden csupa móka körülötte. Életet visz minden összejövetelbe. Amikor a társaságában kimozdulunk, biztosak lehetünk benne, hogy emlékezetes éjszaka következik.

A Kos jegyű személy annyira pozitív és energikus, hogy az a környezetében mindenkire átragad. Nehéz ellenállni a vonzerejének, és lássuk be, igazából mindannyian a részese akarunk lenni ennek az érzésnek. Kezdődjön a buli a Kossal!

Ikrek – a figyelmes

Mindenki imád a környezetében lenni, és ennek egyik oka, hogy mellette kínos csend egyszerűen nem létezik. Ha jelen van az Ikrek, mindig érdekes beszélgetésekre számíthatunk, és amikor belépünk, valahonnan biztosan halljuk jellegzetes és gyönyörű kacagását.

Sajátos képessége, hogy bármilyen társasághoz képes alkalmazkodni. Ugyanakkor nem akar a középpontban lenni, és az sem a mániája, hogy övé legyen egy vitában az utolsó szó. Figyelmesen hallgat meg mindenkit, és bármi elmondhatunk neki.

Rák – a gondoskodó

Mellette mindenki kényelmesen érzi magát. Van benne valami megnyugtató, és attól sem kell tartani, hogy kellemetlent mondasz neki. Annyira empatikus, hogy mindent megért, amiről csak mesélsz neki.

A Rák született segítő, mindenki bízhat benne a környezetében. Tudja, hogyan kell megértéssel a társai felé fordulni, és nem várja el senkitől, hogy magyarázkodjon amiatt, amit megosztott vele.

Oroszlán – a szenvedélyes

Heves és hirtelen. A legapróbb dolgoktól is izgalomba jön, és úgy mesél róla, mintha a legnagyobb felfedezést tette volna a világon. Amit persze így is gondol, és az ő szemszögéből nézve igaz is.

A történetei mindig elragadóak és érdekesek. Bármilyen kellemetlen dolgot képes megosztani magáról a sztori érdekében, ami persze rosszul is elsülhet. De az Oroszlán végül soha nem tűnik fel rossz színben. Szórakoztató és meghökkentő színfoltja a társaságnak.

(via HerWay)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top