Horoszkóp

5 szuper hobbi a Rákoknak

A Rák az egyik nagyon érzékeny csillagjegy. Szabadidejét érdemes úgy eltöltenie, hogy az passzoljon kedves, kreatív természetéhez. Ha olyan hobbit erőltetsz rá, ami nem illik jelleméhez, mogorva lesz, és visszahúzódik rákpáncéljába.

A Rák az egyik legszeretnivalóbb csillagjegy. Könnyű lelkesedni érte, mert érzékenysége, empátiája és gondoskodó lénye miatt mindenki biztonságban érzi magát mellette. Mintha hazaérkeznél. A Rák számára fontos az otthon, a család, a barátok, és a szeretteit sokszor maga elé helyezi. Kiváló munkatárs, nagyszerű barát, és odaadó szerelmi partner. Ha van az életedben meghatározó Rák személy, szerencsésnek tudhatod magad.

Különlegességük és érzékenységük folytán gondosan meg kell választanod, milyen tevékenységet szeretnél a Rákkal együtt csinálni. Nehezen mond nemet, pláne ha a másik hatalmas lelkesedéssel viszi őt bele valamibe. De ha olyat sikerül választani, ami nagyon nem fekszik neki, a végén még el is pityeredik.

olvas

Fotó: Unsplash

1/5 – Regényírás, novellaírás

A Rák elképesztő kreatív személy és a fantáziája is végtelenül élénk. Mindez tökéletes alap ahhoz, hogy kiváló író váljék belőle. Különösen élvezi, ha a gondolataival teremt meg egy egész világot. Ezt az álmodozó Rák fejben nap mint nap képes megtenni, még ha nem is veti papírra. Nyugodtan vidd el felolvasóestekre, és bátorítsd, hogy végezzen el egy író-kurzust, és kezdje leírni a gondolatait. Az elméjében megszülető karakterek és történetek nemcsak saját magát és a környezetét, de számos olvasót is elkápráztatnak majd.

2/5 – Minden, ami víz

Hogy a csudába ne szeretné egy Rák a vizet? Ezzel a csillagjeggyel, ami ráadásul vízjegy, nem is lehetne másképp. Vonzódik mindenféle vízhez, lehet folyó, tó, tenger vagy óceán. A búvárkodás is nagyon jó hobbi lehet számára, a mélység képes teljesen elvarázsolni őt. Az úszás pedig – medencében is – nagyon jól kikapcsolja a Rákot, meditatív hatással van rá és közben kitűnő edzés. Ha szeretnéd kizökkenteni őt a mindennapokból vagy vigaszra van szüksége, az is elég, ha elkíséred egy vízpartra őt. A Rák órákig tud állni a vizet bámulva, és utána mindig újjászületik.

búvár

Fotó: Unsplash

3/5 – Társastánc

Ő az utolsó romantikusok egyike. A Rák mindenért lelkesedik, amiben érzelmeket és érzéseket lehet kifejezni, hát még ha kecses mozdulatokkal történik mindez. A társastánc ilyen. Válassz olyan klubot vagy tanfolyamot, ahol a klasszikusokat tanulhatja, mint amilyen a keringő. És ha titkon arra vágyik, hogy mindezt korabeli ruhában tegye: egy őrült nagy piros pont jár neked, hogy élete hobbiját hoztad össze!

4/5 – Disney-karaoke

 Az imádni való Disney-rajzfilmdalok és az imádni való karaoke együtt! Ez nem lehet fokozni. Ha Rákod szeret énekelni, csak még nem vette rá magát, itt az idő kipróbálni vele ezt a műfajt. Kezdjétek otthon, vagy néhány barát társaságában. Aztán, ha nagyon belejön, a végén ő lesz a karaoke-esték sztárja. És hogy miért épp Disney? Kérdezd a romantikus, gyermeklelkű Rákot. Révedezve sorolja majd kedvenc hőseit.

5/5 – Könyvklub, de csakis fantasy

Nem csupán az írás, az olvasás is lehet a Rák nagy szenvedélye. Könnyen rákap a fantasy történetekre, amiket nem is olvas, hanem szinte belehelyezi magát a kalandos, romantikus művekbe. Amikor a Rák könyvet olvas, a biztonságos otthonából kockázat nélkül csöppen bele a vad, néha harcos, de csodálatos képzeletvilágba. Ha szeretnéd, hogy megossza veled az élményt, vidd el egy könyvklubba, vagy alkossatok ti magatok egyet. Olvassátok a könyvet ugyanaddig, aztán beszéljétek meg egy jó kávé mellett, ki melyik hercegért rajong.

(via TheTalko)

Ez is érdekelhet Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top