Horoszkóp

3 csillagjegy, aki a legrosszabbra számítson 2021-ben

Még távolinak tűnhet az újév, de hidd el, az idő gyorsan repül. Pláne azok számára, akik kénytelenek felkészülni 2021-re: mert ők járnak jövőre a legrosszabbul.

Akiket jövőre nem a szerencse bolygója, a Jupiter kísér, még gyorsan szívják tele magukat pozitív energiával, és készüljenek a viszontagságokra. Persze ha megtehetik, inkább bújjanak január elsején a paplan alá, és fohászkodjanak, hogy ez az év mielőbb véget érjen… Közben nyugodtan szidják a Szaturnuszt, ami felelős a 3 csillagjegy balszerencséjéért. Ugyanis a Szaturnusz ebbe a három jegybe lép majd, és okoz nekik számos kelletlen pillanatot. De még így is jobb, hogy előre tudják, és készülhetnek rá, mintha váratlanul szembesülnének a csapással. Kedves Rák, Mérleg és Kos – készüljetek!

szomorú

Fotó: Unsplash

Rák (Június 21. – Július 22.)

Rengeteg ellenséged lesz 2021-ben, leginkább a munka, üzlet területén. Általában nagyon ügyesen viszed véghez a terveidet, projektjeidet, és a váratlan kihívások sem zökkentenek ki. De jövőre kiszimatolják a rosszakaróid a körülötted lebegő balszerencsét, és ezzel előnybe kerülnek. Meg fogod tapasztalni a határaidat is. Hatalmas erőbe telik majd, hogy megküzdj minden akadállyal, de túl leszel rajta, mert muszáj. Vigyázz, kit fogadsz a bizalmadba. Általában a jó szándékod jó útra visz, de jövőre visszaélhetnek vele. Csak olyanokat engedj közel magadhoz, akik igazán kiérdemlik.

Mérleg (Szeptember 23. – Október 22.)

Ha azt hitted, a Ráknak kemény lesz a következő év, most figyelj. Míg neki „csupán” anyagi problémái akadnak, te a szerelem terén nézel küzdelmes esztendő elé. Az utadba akad valaki, akivel együtt felülsz az érzelmi hullámvasútra – ami kiváló tesztként szolgál majd számodra. Szembesülsz vele, hogy mennyi mindent bírsz elviselni, és milyen erős vagy valójában. Amikor jön a neheze, méghozzá az év második felében, tartsd magad erősen, ne roppanj össze a hatalmas terhek alatt. Meg tudod csinálni! 

Kos (Március 20. – Április 19.)

Amikor a Jupiter a Bakba ér, akkor jön el a dráma időszaka a Kos számára. Egyszer fent, egyszer lent – te úgy érzed majd innentől kezdve, mint akit elátkoztak. Bármibe kezdesz majd, rosszul fog elsülni. És ha valamibe gördülékenyen belevágsz, az is lehet, hogy az utolsó pillanatban omlik majd össze. Öröm lesz az ürömben, ha az elején még nem fektetsz bele annyi energiát. Egyet tehetsz jövőre, játssz iszonyatosan biztonsági játékot. Ne kezdj bele nagy tervekbe, nagy változásokba. És ne most hozz fontos döntéseket. Amit csak lehet, csúsztass el, mert különben csalódni fogsz.

(via HerWay)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top