nlc.hu
Horoszkóp

Titoktartó csillagjegyek

Ezekre a csillagjegyekre minden titkodat rábízhatod

Te tudsz titkot tartani? A most következő csillagjegyek szülöttei nagyon is.

Bak

A Bakok végtelenül elkötelezett és megbízható emberek az élet minden területén, így a barátságban is. Soha nem avatkoznak bele mások életébe, kivéve, ha kimondottan kérik tőlük a beavatkozást. Ha egy Baknak mondod el a titkodat, biztos lehetsz benne, hogy nem fedi fel azt mások előtt és nem fog vele visszaélni sem. A csillagjegy szülöttei számára ugyanis nem opció, hogy bizalmas információkat használjanak fel. Ha a titkaid megőrzéséről van szó, úgy tekinthetsz rájuk, akár egy orvosra vagy egy gyóntatópapra.

Oroszlán

Az Oroszlánok hűségesek, kedvesek és arra törekednek, hogy az emberek megbízzanak bennük. Tisztában vannak vele, hogy a pletyka mennyire pusztító lehet, éppen ezért kerülik. Nagyra értékelik a barátságot, a bizalom eljátszása pedig ellentétes az elveikkel, éppen ezért őrzik meg minden körülmények között a titkokat. Számukra ez a szó szoros értelmében véve becsületbeli ügy. 

Titok

Tudsz titkot tartani? (Illusztráció: Getty Images)

Halak

A Halak szülöttei megtiszteltetésnek és kiváltságnak érzik, ha rájuk bízod a titkodat, már csak ezért sem adnák tovább azokat senki másnak. Ne csodálkozz azonban akkor sem, ha már azelőtt ráéreznek a titokra, mielőtt elmondanád nekik, ugyanis rendkívüli mértékben intuitívak. Akárhogy is „kerül hozzájuk” azonban a titok, azt követően hét lakat alatt őrzik. Egyébként sem szószátyár típusok.

Szűz

A Szűz jegyben születettekre is bátran rábízhatod a titkaidat, nem fogják elmondani azokat senkinek, az ugyanis ellentétben állna az értékrendjükkel. Ez azonban nem jelenti azt, hogy ha olyan jellegű titokról van szó, ne próbálnának segíteni annak feldolgozásában vagy akár egy komolyabb probléma megoldásában. A diszkréció mellett ugyanis másik nagy erényük a segítőkészség.

via

Még több horoszkóp:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top