nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek és határidők

Ezek a csillagjegyek hadilábon állnak a határidőkkel

A most következő öt csillagjegy szülöttei vagy eleve meg sem próbálják betartani a határidőket, vagy csak igen komoly erőfeszítések árán képesek erre.

Vízöntő

A Vízöntő igazi szabad szellem, az élet minden területén. Nehezen viseli a korlátokat, a megkötéseket és a felelősséget. Emiatt pedig gyakran csúszik ki a határidőkből. Ennek oka azonban nem csupán a szétszórtság vagy a felelőtlenség lehet. A jegy szülötteinek ugyanis gyakran kevés az önbizalmuk, emiatt pedig lassabban vagy nehezebben boldogulhatnak egy-egy rájuk bízott feladattal is. 

Bika

A Bika a halogatás bajnoka. Bármilyen feladattal is áll szemben, alaposan átgondolja, hogy egyáltalán akarja-e, majd cselekvési tervet készít, aztán – esetleg – nekiáll a kivitelezésnek. Addigra azonban a határidő jó eséllyel már letelt. Fontos azonban megjegyezni, hogy ha eljut a megvalósításig, legjobb képességei szerint dolgozik. Csak épp késéssel.

Hadilábon állsz a határidőkkel?

Hadilábon állsz a határidőkkel? (Illusztráció: Getty Images)

Halak

A Halak túl sok időt tölt el a saját, belső világába merülve, miközben viszont gyakran elszáguld mellette a valóság és vele együtt a határidők is. Mindeközben viszont kreatívak és ötletesek, egész egyszerűen csak a megvalósításban nem képesek tartani az előzetes tervet, inkább a maguk módján és tempójában haladnak. Jó hír viszont, hogy a végeredmény általában felülmúlja az elvárásokat.

Mérleg

A Mérleg filozofikus típus, sokszor mintha egy buborékban élne, ha pedig valami – például egy határidő – zavarja őt, egyszerűen kizárja azt abból a bizonyos buborékból. Jellemzően nem lustaságból vagy lassúságból, de még csak nem is felelőtlenségből halogat. Szimplán csak nem tudja elviselni, ha nyomást gyakorolnak rá, akár azzal, hogy egy adott időpontra kell teljesítenie valamit.  

Nyilas

A Nyilas szülötteinek folyton rengeteg dolguk és még annál is több ötletük van, éppen emiatt azonban gyakran csúsznak meg azok kivitelezésével. Lételemük a szabadság, a spontaneitás és a kaland, ezek pedig könnyedén elvonják a figyelmüket a határidőre vállalt feladatoktól. Nagyon tudatosan kell koncentrálniuk ahhoz, hogy teljesíteni tudjanak. 

via

Még több horoszkóp:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top