Horoszkóp

Ezért ér véget a tűz jegyűek kapcsolata

Magas hőfokon ég ez a három csillagjegy, és nem ismernek megalkuvást. Ha te is közéjük tartozol, ideje elgondolkodni, melyik irányba haladnál tovább.

Tetszik vagy sem: egy jó kapcsolatban mindkét félnek engednie kell. Tökéletes kapcsolat nem csak a mesékben létezik, de a valóságban rengeteg munka van mögötte. Ha két ember elég fejlett személyiséggel rendelkezik, nem esik nehezükre alkut kötniük a mindennapokban, de a nagyobb döntések alkalmával sem. Ha a lobbanékony tűz elemű csillagjegyek egyike vagy, és eleged van a kérészéletű románcokból, nézz magadba, és indulj el a változás útján. Ez az út a saját boldogságodhoz is vezet!

szakítás

Fotó: Unsplash

Kos (március 20. – április 19.)

Sokkolóan őszinte vagy, és mindig csak a saját kedved szerint teszed a dolgokat. A legtöbb helyzetben indulatból cselekszel, aztán persze megbánod, és rájössz, hogyan kellett volna. Mindez nagyon zavaró lehet a partnered számára, de ezeken a jellemvonásaidon egyszerűen nem tudsz változtatni. Nagyon makacs tudsz lenni, amikor fenyegetve érzed magad egy párkapcsolatban, és ilyenkor jönnek azok a bizonyos dühkitörések, amiket később megbánsz. 

Amikor a viselkedésedből elege lesz a párodnak, nem bírja tovább, és elhagy téged. A makacsságod és kitartásod az élet számos területén hasznosnak bizonyul, de nem a szerelem terén. Ha valakivel szeretnél együtt maradni, sokkal együttműködőbbnek kell lenned. Amíg nem leszel kész kompromisszumokra, a kapcsolataid rövid úton, csúnya véget érnek.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Te vagy a dzsungel és társaságod királya, nincs más hely számodra, csakis a figyelem középpontja. Nem túlzottan törődsz a párod vágyaival. Bezzeg a saját szükségleteiddel és az érzéseiddel. Megköveteled a párodtól, hogy a teljes figyelmét szentelje neked, viszont cserébe semmit sem nyújtasz.

Ez pedig alapvető probléma a kapcsolataidban. Sokkal jobban kedveled magad, mint a párodat, és nyilvánvalóan magaddal vagy elfoglalva, nem pedig vele. Ezért hullanak szét a kapcsolataid, és nem találsz közel sem olyan hosszú távú partnert, aki után már jó ideje sóvárogsz. Amíg nem változtatsz a szokásaidon, ez hiú ábránd marad.

Nyilas (november 22. – december 21.)

Végtelen szabadságvágyad egy kapcsolatban sem hagy nyugodni, így minden kezdeményezés viszonylag hamar véget ér. Nem bírsz elköteleződni, és a szabadság az egyetlen szerelmed, akivel kiteljesedsz. Emiatt nem tudod azt a biztonságot és nyugalmat szolgáltatni a párod számára, ami a kapcsolathoz szükséges, és amire vágyik. Kénytelen tovább állni.

Ha nem tudsz vagy nem akarsz életmódodon és szemléleteden változtatni, senki nem lesz melletted boldog, és te sem velük. Ami számodra megoldás lehet, hogy találsz valakit, aki éppen olyan szabad szellemű és nyitott gondolkodású, mint te magad. Nyitott kapcsolatban élhettek, mert ez az egyetlen módja, hogy hosszú távon együtt legyél valakivel. De a legtöbben nem erre vágynak, és addig csak fájdalom kíséri a próbálkozásaidat.

(via HerWay)

Ez is érdekelhet szomorú Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top