Horoszkóp

Ismerd meg a 4-es szám jelentését a számmisztika szerint

Aki imádja a nagy társaságot, élénk társasági életet él, és se szeri, se száma a baráti köreinek – egészen biztos, hogy a 4-es szám szülötte. Persze ennél sokkal több van benne, például ő a tökéletes társ.

A számmisztika szerint minden számjegy más és más tulajdonsággal ruházza fel a tulajdonosát. A születési dátumból roppant egyszerűen kiszámolható, hogy kihez milyen számjegy tartozik 1 és 9 között. Ha a születésnap 1985.03.08. – akkor add össze a számokat, amíg egy számjegy marad. 1+9+8+5+3+8 = 31, 3+1 = 4.

Ha a 4-es szám az uralkodó számod, nagyon szociális vagy, de sajnos ugyanilyen rosszul állsz a pénzügyekkel. Az anyagiak terén egyszer fent, másszor lent vagy, és ebben is, mint az élet más területén, problémás számodra a kötelezettségvállalás. Nézzük, mit tudhatsz még meg magadról, az életedről a számmisztika alapján.

négyes

Fotó: Unsplash

1. Keményen küzdesz

Nagyon szorgalmas vagy, ha karrierről van szó. Megalapozott vagy, és semmi nem tántorít el a céltól, ha a szemed előtt lebeg az eredmény. Veszélyesen hidegfejű üzleti partner tudsz lenni. Fegyelmezett, analitikus elméjű, gyakorlatias. De mindig az irányításra hajtasz, és a legtöbbször magaddal vagy elfoglalva, nem törődve mások javaslataival. Céltudatosságod figyelemre méltó, és célba is érsz – de nem éppen csapatjátékosként.

2. A legjobb társ vagy

A 4-es szám jegy szülötteiből lesz a legjobb társ. Megbízható, hűséges partner vagy, aki mindig őszinte a másikhoz. Erőteljesen motiválod és támogatod a partnered. Ráadásul készen állsz minden szenvedéssel szembenézni, ha a kapcsolatért kell megküzdeni, vagy a kettőtök fejlődése érdekében. 

3. Legjobb tulajdonságaid

Rendkívüli szervező és rendszerező vagy. Aki tökéletesen képes a legbonyolultabb eseményt is koordinálni, felelősséget vállalva az utolsó simításig. Őszinteséged, megbízhatóságod és gyakorlatiasságod a három kiemelkedő jellemvonásod, ami nagyon jól jön a legnehezebb döntések meghozatala során.

4. Negatív vonásaid

Szigorúságodról és makacsságodról vagy híres, de sokszor nagyon szűk látókörűnek tartanak – pláne, ha egy cél elérésére fókuszálsz. Gyakran előfordul, hogy nem tudod kimutatni az érzelmeidet. Ilyenkor a szeretteid szenvednek a legjobban, mert nem tudnak neked segíteni, annyira bezárkózol a számodra legfontosabbak előtt is.

5. Ezek hoznak neked szerencsét:

  •     Elemed: tűz
  •     Szerencsenapod: szombat és vasárnap
  •     Színed: arany
  •     Szerencseköved: gránát
  •     Legjobb szám: 31
  •     Szerencsés hónapjaid: február, április, augusztus
  •     Fémed: arany
  •     Legszerencsésebb kezdőbetűk (keresztneveknél): A, D, J, M, T
  •     Legjobb irány: Kelet

(via boldsky)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top