Horoszkóp

Így szakít párjuk a föld jegyűekkel

A föld jegyűek leginkább bizalmi problémákkal küzdenek. Ha te is föld jegyű vagy, kezdj el dolgozni magadon. Amíg nem bízol, a boldogság sem szegődik melléd.

A bizalom hiánya nem jó előjel egy kapcsolatban sem. Ha a másikban nem bízol, és nem nyílsz meg előtte, az előbb-utóbb problémákhoz vezet. Ha magadban nem bízol, és ezért kompenzálsz folyamatosan, vagy nem hiszed el, hogy valaki szeretni akar, nem pedig bántani – könnyen a kapcsolat végéhez vezet. Segítünk, mivel nézz szembe, ha a föld elemhez kötődik a csillagjegyed.

szakítás

Fotó: Unsplash

Bika (április 19. – május 20.)

A legnehezebb dolog veled kapcsolatban, hogy nagyon nehezen nyílsz meg egy új kapcsolatban a párod számára. De általában zárkózott vagy, cserébe mindenkitől azt követeled, hogy legyenek nagyon nyitottak feléd. Ez így nem fair, ugye te is tudod? Hajlamos vagy magadban tartani az érzéseidet. Az élményeidet és a gondolataidat is, pedig éppen dolgoztok valami a pároddal, amit folyamatosan egyeztetni kéne. Helyette mindezzel alaposan megbántod őt, ő pedig joggal megsértődik.
A legtöbb kapcsolatod az anyagiak miatt ér véget, mivel a pénzzel kapcsolatban nagyon háklis vagy. Ha a párod fizet, örömmel köszönöd, de ha rád kerülne a sor, máris osztani akarod a számlát. Tanulj meg jobban bízni a partneredben, és ne gondold, hogy azért van veled, mert el akar venni tőled valamit – legyen szó az értékeidről, vagy az érzéseidről.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Mániákusan meg akarsz mindent javítani, és mindent tökéletessé akarsz tenni. Akkor is, ha a dolgok egyáltalán nem szorulnak javításra. Tökéletességmániád kiakasztja néha a szeretteidet is, köztük a párodat. Nekik bármi jó lehet, ők beérik kevesebbel – neked mindig a több, és a jobb kell. Természetesen egy kapcsolatban is így viselkedsz, nem csoda, hogy egy idő után elrohannak a partnereid.
Ideje felfogni, hogy a párkapcsolat nem úgy működik, hogy találsz valakit, aki megfelel neked a szerelembe eséshez, viszont előtte egy kicsit a kedvedre formálod. Az emberek nem gyurmabábok, akiket addig tökéletesítesz, amíg neked jó nem lesz. Ha nem jársz sikerrel az átalakításban, addig kritizálod a másikat, amíg az le nem lép. Ha szerelemre vágysz, először dolgozz magadon, és fogadj el másokat.

Bak (december 22. – január 19.)

Menekülsz a problémák elől, amikor azok még nem is léteznek. Annyira félsz a csalódástól, és hogy valaki megbánt, hogy az esélyét sem adod meg. Inkább úgy intézed, hogy ne kerülhessenek közel hozzád. Magas falakat építesz magad köré, amiken a partnered nem tud áttörni, bárhogyan is próbálkozik. Aztán persze feladja, és magadra maradsz.
Hidd el, senki nem fog végtelenül erőfeszítéseket tenni érted, amíg úgy érzik, nem is akarod a kapcsolatot. Biztosan próbálkoznak többen is, keményebben is – egy idő után megunják, hogy nem lehet közel kerülni hozzád. Meg kell tanulnod élvezni az életet, és bízni azokban, akik szeretnének szeretni téged. Ha a sors azt szánja neked, hogy megsérülj egy kapcsolatban, azt úgyis megkapod, bárhogyan próbálsz előre védekezni ellene.

(via herway)

Ez is érdekelhet szomorú Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top