Horoszkóp

5 jel, hogy spirituálisan összeilletek a pároddal

Amikor rád talál a szerelem, minden más elhalványul a világon. Egyre több időt vagytok együtt, egyre jobban megismeritek egymást. De vajon spirituálisan is egymás társai vagytok?

Mindig arra vágytál, hogy érkezzen egy férfi az életedbe, aki fenekestül felforgatja a világodat. Most megérkezett ez a szerelem, és úgy érzed, mindig is ezt akartad. A románcot, amiről eddig csak a könyvekben olvastál, amit csak a filmekben láttál. Mint egy valóra vált tündérmese. Persze egy ilyen találkozásról álmodozni mindig is egyszerűbb, mint megtalálni azt, akivel valóra is válik. 

Amikor két ember így egymásra talál, azt sokszor már több csalódás, több rövidebb-hosszabb kapcsolat előzte meg. Dolgoztak magukon, a kapcsolatokon, és amikor egymással találkoznak, az önismeretnek olyan fokán állnak, hogy pontosan tudják, mit akarnak az élettől, mit várnak a másiktól és tőlük mi várható el. A személyiségfejlődés és a spirituális fejlettség olyan fokán vannak, hogy ennél a találkozásnál nem az egóról szól a történet, hanem kettejük találkozásáról, és a közös célról, együttes növekedésről.
Íme öt jel, ami ha megvan, egészen biztos, hogy egy szinten vagytok és összeilletek. Innentől számotokra a határ a csillagos ég!

szerelmespár

Fotó: Unsplash

1. Nem akarjátok megváltoztatni egymást

A szerelem nem arról szól, hogy tökéletesnek akarod látni a társadat. A feltétel nélküli szeretet és szerelem nem homályosítja el a látásod, tisztában vagy a másik hibáival és tökéletlenségeivel. Ez az igazi elfogadás, amikor teljes valójában látod őt, és mindennel együtt szereted. Ha megkérdezik, mit szeretsz benne, nem tudsz kiemelni semmit, teljes egészében imádod őt.

2. Jobbá teszitek egymás életét

Az első önfeledt hetek után, a mindennapokban látványossá válik, hogyan segítitek egymás életét. Támogatod a párodat az elképzeléseiben, karrierjében, és ő is téged, ugyanúgy. Motiváljátok egymást, és örültök egymás sikerének. Tervezel és célokat tűzöl ki, nagyobbakat mersz álmodni, mint egyedül. És persze ezekben mindketten szerepeltek.

3. Hasonló a világnézetetek

Nem kell kompromisszumokat hoznod, mert az apróbb súrlódásokon kívül (ami mindig lesz két ember között) nincsenek komoly vitáitok. Ugyanis nagyon hasonló az elképzelésetek a világról, hitrendszeretekkel együtt. A viták során pedig kíváncsian fordultok a másik felé, képesek vagytok egymást meggyőzni, vagy egyszerűen elfogadni, hogy nem mindenről gondolkoztok tökéletesen egyformán.

4. Hosszú, mély beszélgetéseitek vannak

Őszintén tudtok beszélgetni mindenről, az érzéseitekről is. Nem tartod vissza a gondolataidat, érzelmeidet, félelmeidet. A legapróbb dolgokról is jókat beszélgettek, és a jelentőségteljesekről sem esik nehezedre mély, hosszas társalgást folytatni. 

5. Mindkettőtöknek fontos a függetlenség

Attól, hogy össze vagytok nőve, és egy egységet alkottok, nem jelenti azt, hogy feladtátok a függetlenségeteket. Az önbizalmad a régi, mindened megvan, amit önálló életedben fontosnak tartottál. A párod is így érzi, és nagyon ügyeltek arra, hogy bármilyen szoros is a kapcsolat, mindenkinek meglegyen a maga tere, a saját ideje. Ezt tiszteletben tartjátok, sőt még jobban értékelitek az együttes élményeket.

(via relrules)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top