Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek nem beszélnek a magánéletükről

Ezek a csillagjegyek óvják a magánéletüket, s sosem fecsegnének ki kényelmetlen dolgokat a párjukról. A horoszkóp szerint ők azok, akik nem beszélnek a kapcsolatukról, sokszor még a hozzájuk legközelebb állóknak sem...

Amikor új párkapcsolat bukkan fel a láthatáron, sokan szinte nem is férnek a bőrükbe, rózsaszínben látják a világot, ilyenkor minden pompás és nagyon szép. Néhány csillagjegy alig várja, hogy mindenkivel megoszthassa a boldogsága minden részletét, míg mások nem igazán avatják be a környezetüket a magánéletükbe. Persze, ha a párkapcsolat komolyra fordul, már nem titkolózhatnak tovább, de tény és való, ők nagyon óvják a szerelmüket, s csak nagyon ritkán beszélnek róla.

A Skorpió

Ha megkérdezed a Skorpiót, mit eszik ebédre, nagy valószínűséggel azt válaszolja: Semmi közöd hozzá. Jó esély van rá, hogy a magánéletét is hasonlóan szigorú lakat alatt őrzi, ez ugyanis még számára is tabutéma. Pedig vele bármikor bármiről lehet beszélgetni. S valóban meglepő lenne, ha saját elhatározásból mesélne a szerelméről a barátainak, a családjának is. Ha kifejezetten rákérdeznek nála, talán elmond néhány említésre méltó apróságot. De kétségtelenül nagyon keveset.

A Szűz

A Szűz rettentően zárkózott valójában az élete minden minden részét illetően, a párkapcsolata pedig végképp nem nyitott könyv. Nem arról van szó, hogy letagadja a szerelmét, ám nem az a típus, aki a háztetőről kiabálná a világnak, kivel randizik épp. Ha szeret valakit, teljes szívéből szereti, s biztos akar lenni abban is, hogy ez a kapcsolat örökké tart. Épp ezért, amíg nem biztos benne, hogy párja az igazi, inkább csöndben marad.

A Bak

Amikor a Bak fülig szerelmes, és teljesen odavan a párjáért, viselkedése valójában még ekkor is alig árul el valamit. Nyugodt, elegáns, mintha divatlapból lépett volna ki, tökéletesen ura az érzelmeinek. Amúgy sem szószátyár típus, de ha a magánélete kerül szóba, akkor meg pláne nem. Akár családi körben van, akár barátok között, nem szívesen mesél a magánéletéről. A részleteket akkor is inkább megtartja magának, amikor igazán boldog párkapcsolatban él.

Ezek a csillagjegyek nem beszélnek fölöslegesen a magánéletükről (fotó: Pixabay)

A Mérleg

A Mérleg alapból kiegyensúlyozott, nyugodt csillagjegy, s bár az érzelmek őt sem kerülik el – legyen szó boldogságról, izgalomról, vagy bármi másról –, nem reagálja túl a dolgokat. Remekül kontrollálja magát, így ő sem az a típus, aki szétkürtölné a világnak aktuális szerelmét. Szeretné ezt a boldogságot saját magának megtartani, éppen ezért nem is köti a többiek orrára, nehogy bármi is beárnyékolja a bimbózó párkapcsolatot.

A Halak

A Halak csöndes típus, aki inkább diszkréten kezeli magánéletét, minthogy bárkivel is megossza annak részleteit. A szerelmes Halak gyakorlatilag a fellegekben jár, egyfolytában a szerelméről ábrándozik, mintha rózsaszínű köd venné körbe. Ha bárkivel is szóba kerül a magánélete, szégyenlőssé válik, éppen ezért úgy érzi, jobban jár, ha megtartja magának a titkait, mert így kérdések kereszttüzébe sem kerül.

A Vízöntő

A Vízöntő az a típus, aki nem szívesen osztja meg másokkal a gondolatait, még ha alapvető információkról van is szó. Nincs ínyére, amikor bárki bele akar kukkantani a privát szférájába, éppen ezért, ha új párkapcsolat van a láthatáron, annak részleteit biztosan megtartja magának. Persze, amikor a dolgok komolyra fordulnak, a legközelebbi és legbizalmasabb barátainak beszámol a szerelméről, de az apróbb részletekről inkább hallgat.

A Nyilas

A Nyilas is zárkózott a szerelmi életét illetően, ám nem azért, mert nem gondol rá. Egyszerűen arról van szó, hogy a randit kalandként fogja fel, amely olykor kérészéletű, s nem érzi szükségét, hogy bárkinek is beszámoljon a futó kapcsolatokról. Családja, közeli barátai csak akkor szereznek tudomást a dologról, ha komolyra fordul. Talán egy-két közös fotót megoszt kettejükről, de ennél tovább általában nem megy, mert úgy van vele, ahogy jött, úgy tűnhet el a szerelem az életéből.

(via your tango)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top