Horoszkóp

5 szexmániás csillagjegy

Ha kíváncsi vagy, melyik az az öt csillagjegy, amelynek szülöttjével mérhetetlen mennyiségű csodás szeretkezésben lesz részed, ne fogd vissza magad, olvass tovább – és próbálj meg nem kiugrani a bugyidból.

Ha te is azok közé a magas libidójú hölgyek közé tartozol, akik eddig nehezen találták meg a párjukat, most itt van öt csillagjegy, akit ajánlunk a figyelmedbe. Sajnos, szegény Halak éppen azért talál nehezen partnert, mert szinte folyton a vágytól ég… Lehet, hogy most olyan titkot fedünk fel, ami sok-sok kéjes örömet okoz mindkettőtöknek!

szexipár

Fotó: Unsplash

1. Kos – a gátlástalan

A szex megszállottja, és nem szégyelli kimutatni. Ha bárhol téged bámul, teljesen biztos lehetsz benne, hogy gondolatban éppen levetkőztet. Gátlástalanul kifejezi a szándékait, és az sem zavarja, hogy nem egyedül vagy, hanem ott van tőled pár lépésnyire a partnered. Imádja az előjátékot, amivel mindig olyan szex felé tereli a másikat, amihez éppen hangulata van. De akármire szottyan kedve, felejthetetlen élmény lesz vele szeretkezni. Képzeld el, hogy ő a domináns fél, téged pedig szigorúan irányít a kéj legmagasabb foka felé… ugye gyorsabban ver a szíved?

2. Halak – az energikus

Akárcsak a Kos, a Halak is elképesztő szexuális energiákkal van megáldva. Viszont a Halak specialitása, hogy naponta sokszor, vagy egyszer, de órákig akar szexelni. Nap mint nap. Ez bármilyen vonzónak hangzik, nem egyszerű olyan partnert találnia, akinek ugyanilyen a libidója. A Halak bármibe beleképzel valami erotikusat, és az egyből felizgatja őt. Elég egy magasan felcsúszó szoknya, egy mélyen kivágott blúz. A Halak már készen áll. Megőrül a finom érintésekért, és legfőbb fantáziája, hogy egyszerre több nő kényezteti. Ezt az ábrándot a partnerével is szívesen szövi tovább, persze szex közben, és egyre hevesebben.

3. Mérleg – a telhetetlen

A Mérleggel szeretkezni mindig hatalmas élmény, szereti a hosszas, kéjes együttléteket. Kedvence az ágyban a hosszú előjáték, ami közben minél többször juttatja a csúcsra kedvesét. Ezzel szívesen eldicsekszik, hogy minél több hölgyet becserkésszen, és újra és újra élvezetet okozhasson. Mindenhol szexet lát, hall – szereti az erotikus zenét, a szexi filmeket, ételeket. Bármelyik nő látványa képes felizgatni, és igyekszik minél többet magához édesgetni és boldoggá tenni. Nem hűtlen, de amíg nincsenek érzelmek a játszmában, addig a mennyiségre megy, ami a másik félnek sem lesz rossz tapasztalat.

4. Bika – a szemérmetlen

Szenvedélyesen szeret szexelni, és hogy jól érezze magát a bőrében, szüksége is van a rendszeres szerelmi életre. Ha nem kapja meg, ugyanúgy érez, mint amikor éhes, és nem jut ételhez – dühös-éhessé válik. Így akár kapcsolatban van, akár egyedülálló, soha nem mond nemet a kínálkozó alkalomra, bárhol, bármikor szexel egy jót. Ha legközelebb az egyik női mosdóba nem sikerül bejutnod, és elfojtott kéjes nyögések is társulnak, biztos lehetsz benne, hogy épp egy Bika elégíti ki vágyait. Jó tudni vele kapcsolatban, hogy bár nem szorul játszmákra,  mielőtt ágyba bújsz vele, ingereld egy darabig, húzd az agyát – dühödt Bikád a mennyekbe repít!

5. Szűz – a pajzán

Ha egyszer megtapasztalod a Szűz szexi mozgását az ágyban, mindörökre az emlékezetedbe ég. Ő is imádja a szexet, és leginkább egy bombázó partner tüzeli föl. Ha egy Szűzzel van dolgod, nyugodtan vedd fel a legmerészebb fehérneműt, amiről valaha álmodtál, minden pajzán, sőt perverz dolog eszelősen beindítja őt. Vele bármit kipróbálhatsz, amit mással soha nem mertél még megbeszélni sem. Ha szexi nőkkel van körülvéve, nem fog tudni semmi másra koncentrálni, állandóan a szeretkezésen jár majd az esze. Egyesek számára ez visszataszító lehet, de a Szűz egyszerűen ilyen, és a partnereitől nem érkezett még panasz.

(via HerWay)

Ez is érdekelhet Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top