Horoszkóp

Ez a 4 csillagjegy már ünnepi hangulatban díszíti az otthonát 

A langyos őszi napsütésben el sem tudjuk képzelni, hogy hamarosan itt a tél és az év végi ünnepek. De ahogy szürkülnek a napok, egyre jobban vágyunk az otthonunk szépítésére, az ünnepi fényekre.

A kinti hűvösnek és az egyre rövidebb nappaloknak köszönhetően mindannyian több időt töltünk az otthonunkban. Lélekmelegítő ételek és italok kerülnek az asztalra, lágyabb dallamok csendülnek fel, és lassan előkerülnek az ünnepi díszek is. A meleg fényű füzérek és a mécsesek ünnepi hangulatba hoznak, és olyan arculatot adnak a lakásnak, háznak, amitől nehezen válunk majd meg az újév kezdetén. 
Négy csillagjegy már elkezdte a készülődést, és jegyükre jellemző módon dekorálja otthonát, hogy az advent kezdetére teljes pompában ragyogjon.

karácsonyidekor

Fotó: Unsplash

Rák (június 21. – július 22.)

Az érzelmes, víz jegyű Rák imádja az otthonát. Mindene lakás csinosítása, de nem a fényűző, csillogó enteriőr, hanem a kedves, megkapó díszek, színek a kedvencei. Olyan hangulatot szeretne teremteni, amiben bárki kényelmesen érzi magát, és pillanatok alatt otthon van. A karácsonyi díszítéssel nála kedves tündérek, manók költöznek be, bárki egy mesében érezheti magát. Ne lepődj meg, ha a Rák még a lábtörlőt is lecseréli, bár nem szívesen lép a ház gazdája sem a jó öreg Télapó szakállára.

karácsonyidekor

Fotó: Unsplash

Ikrek (május 21. – június 20.)

Ha valaha érezted már a kínt, amit a hajdani technikaórákon készülő pontos és precíz ünnepi díszek készítése okozott, biztosan nem Ikrek a jegyed. Ő elemében van, amikor egy ilyen bonyolult feladatot kell teljesítenie. Ügyes, sokoldalú és gyorsan képes bármilyen újdonság elsajátítására. A karácsonyi díszítés neki nem csupán egy lelki felkészülés, hanem egy feladat, amit természetesen ragyogóan teljesít. És persze közben kikapcsolódik: a finom metszésű papír hópelyhek szinte meditációként hatnak felfokozott elméjére, és nagyon büszke lesz a két keze munkájára.

karácsonyidekor

Fotó: Unsplash

Bika (április 19. – május 20.)

Biztosan áll a földön, gyakorlatias és felelősségteljes a Bika. De szeret a két kezével alkotni, és ha nem is tehetséges művész, közel állnak hozzá a művészetek. Kedveli a természetet, gyakran hoz haza túráiról érdekes faágakat, fenyőtobozt. Az ünnepvárás számára egy folyamat, ahol összeszedi, kiválogatja ezeket, és saját készítésű díszekkel szépíti a lakást. Az ízek, illatok szerelmese, ilyenkor előkerülnek a téli illóolajak, és narancshéj, fahéj, szegfűszeg aromája lengi be az otthonát.

karácsonyidekor

Fotó: Unsplash

Kos (március 20. – április 19.)

A tűz elem szülötte, szenvedélyes, forrófejű személy. Bátor és szókimondó, és nem ér rá túl sokat foglalkozni az ünnepi dekorációval. Letisztult, egyszerű holmikat szeret, így a lakása díszei is ilyenek. Egyszerűen kitehetők, mindenhez illenek. A Kos szeret leülni egy pohár borral a kezében a télies estéken, így számára az ünnepek közeledtével egyre több gyertyafény jelzi a felkészülést. A  lakás több pontján feltűnnek a különböző színű, formájú gyertyák és mécsesek, akár illatos változatban is. Elpihenni egy rohanós nap után, meggyújtani a fényeket, elmerengeni a lángokon – a Kos így hangolódik az ünnepekre.

(via hgtv)

Ez is érdekelhet Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top