Horoszkóp

Ezzel lát vendégül vacsorára 4 csillagjegy

Minden… csillagjegynek maga felé hajlik a fakanala! Ha meghívnak vacsorázni, a saját kedvencüket készítik majd. De aggodalomra semmi ok, jóllakottan és boldogan távozol.

Nincs azzal semmi gond, ha valaki nagyon szeret egy ételt, és bármikor szívesen elkészíti másoknak is. Nézd végig négy csillagjegy kedvenc vacsorafogását, hogy ne érjen meglepetés. Egyenlő: tudd, hogy milyen italt, vagy desszertet vigyél az étel mellé. Jó szórakozást, jó étvágyat!

kaja

Fotó: Pixabay

Ikrek – Édes-csípős sült csirkeszárnyak

A csupa energia és szenvedély Ikrekkel mindig történik valami izgalmas. Nincs olyan mozgalmas nap, ami után ne ülnének le szívesen vacsorázni valakivel, akit szívesen látnak. Csillagjegye a kettősség ékes példája, ízekben ez nála a szokatlan párosításokban mutatkozik meg. Az édes és csípős igazán kedvükre való, szívesen vendégel meg bárkit egy nagy adag sült csirkeszárnnyal. Imádja a kontrasztos ízét, és a falatok élvezetes szopogatása közben jut idő baráti csevejre is.

kaja

Fotó: Pixabay

Szűz – Grillezett lazac

Mindig a tökéletességre törekszik a Szűz, nincs ez máshogy a konyhájában sem. Minden receptet követ, grammra pontosan készíti elő a hozzávalókat. Nagyon kritikus az elkészült étellel szemben, így sokszor az egyszerűbb fogást választja, hogy biztosra menjen. Nagyon szép és precíz a tálalásban is, éttermi ételeket idézve teszi eléd a tányért. Szereti az egészséges ennivalókat, így gyakran szerepel nála a grillezett lazac, egy pohár finom borral. Ha étterembe megy, nem azt nézi, hogy menő-e a hely vagy drága, a lényeg, hogy minőségi és finom ételeket szolgáljanak fel.

kaja

Fotó: Unsplash

Skorpió – Osztriga pezsgővel

A legszexibb és szexista csillagjegy. Az étkezés számára egy előjáték, pláne, ha olyan ételeket fogyaszthat, vagy fogyasztat valakivel, ami afrodiziákum, azaz szerelmi vágyfokozó. Bármilyen egzotikus ételt kedvel, a tenger gyümölcseit is, de távoli országok konyhája is érdekli őt. Ha meghív egy pezsgős osztriga vacsorára (amit egyszerűbb otthon előállítani, mint gondolnád), számíts rá, hogy esetleg nem ér véget az estétek az étel elfogyasztásával… 

kaja

Fotó: Pixabay

Bak – Rántott hús krumplival

A Bak a leginkább hagyományszerető az összes csillagjegy közül. Nehezen próbálnak ki új dolgokat, ismeretlen ételeket pedig még inkább. Nem szereti a meglepetéseket, és olyat szeret enni és készíteni is, amit ismer, amit biztosan jól tud elkészíteni. Nagy kedvence a rántott hús sült krumplival, ami egyszerű étel, de nagyon finom, és esetleg ezen a témán belül mégis tesz egy-két újítási kísérletet. Ha étterembe megy, megvan az a néhány törzshelye, ahova évek óta jár, és nem érheti meglepetés.

(the talko)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top