Horoszkóp

Párkapcsolati tanácsok levegő jegyűeknek

A levegős csillagjegyek könnyen barátkoznak, szeretik az embereket, gyorsan szert tesznek új kapcsolatokra. De vajon milyen útravalóra van szükségük a párkapcsolatok terén? 

Könnyed, kötetlen, erős intellektusú emberek a három levegős jegy szülöttei. Gyorsan megtalálják a közös hangot bárkivel, és jóhiszeműen, nyitott szívvel ugranak bele az emberi kapcsolatokba. Nem naivak, csupán szeretnek segíteni, támogatni másokat, amit viszont könnyen kihasználhatnak a rosszindulatúak.
Bármennyire nyitott ez a három csillagjegy, a párkapcsolatban nem olyan egyszerű számukra a kommunikáció, mint az élet többi területén.

pár

Fotó: Unsplash

Ikrek (május 21. – június 20.)

Egy kapcsolat problémái nem tűnnek el attól, hogy nem vagy hajlandó velük foglalkozni.

Ha úgy érzed, valami zavar kettőtök kapcsolatában, nyílj meg felé, és beszéljetek róla. Miért olyan nehéz a gondokról beszélned, amikor a kommunikáció az egyik erősséged? Az egészséges kapcsolat alapja is egyben, és nem csupán az apró, érdektelen mindennapi dolgokról kell tudnod társalognod a pároddal. Persze, vannak olyan helyzetek, amikor jobb nem szóba hozni egy adott témát, de ez nem ugyanaz, mint amikor nem vagy őszinte. Ugyanis egy idő után könnyedén kezdesz füllenteni az érzéseiddel kapcsolatban, aztán magad is elhiszed. Kezdd el magad előtt is felvállalni a problémákat, majd tanuld meg a pároddal együtt megoldani.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Hagyd a csudába mérlegelést egy időre, és ne gondold túl a dolgokat!

Hidd el, aminek jönnie kell, jönni fog. Mindig az egyensúlyra és a harmóniára törekszel, de az érzelmeket nem lehet patikamérleggel méricskélni. Egy kapcsolatban kockáztatni kell, hogy a döntéseid, szavaid egy időre felrúgják a békét. Nem tervezheted meg mindennek a következményét, nem tudod előre, mit fog gondolni, mondani a párod, így azt sem tudod kiokoskodni, te mit reagálj majd rá. Folyamatosan túlgondolni a dolgokat nagyon fárasztó lehet néha. Bele kell menned a konfliktusba, ami először fájdalmas lesz. De ha túlteszed magad rajta, rájössz, ezek a viták építik a kapcsolatot és megerősítik az összetartozást.

Vízöntő (január 20. – február 18.)

Figyelj jobban a párod érzéseire, és beszélj a saját érzéseidről!

Nem vagy túl jó abban, hogyan ismerd fel az emberek érzéseit, és abban sem, hogyan fejezd ki a sajátjaidat. Ez nagyon sokszor vezet konfliktushoz a szerelmi életedben, pedig igazán nem akarsz tapintatlan lenni, és megbántani sem szándékozol senkit. Az a problémamegoldási technikád, hogy kizárod a világot, így az emberek érzéketlennek ítélnek meg. Pedig egyszerűen nem tudod kezelni az érzelmeket. A párkapcsolatban ilyenkor nyugodtan beszélj a kedveseddel, és mondd el neki, mennyire zavar, ha nem tudod, mit kell látnod. Meg fogjátok tanulni olvasni egymás jeleit, és ez az összes emberi kapcsolatodban a hasznodra válik majd.

(via herway)

Ez is érdekelhet szerelmespár Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top