Horoszkóp

Így kapd hazugságon ezt a 3 csillagjegyet!

Nincs felszabadítóbb egy olyan kapcsolatnál, ahol teljesen őszinték lehetünk a másikkal. De sajnos a legtöbb esetben a ferdítések és a kegyes hazugságok az emberi kapcsolatok mindennapi részét képezik.

Vannak megrögzött kamugépek. Számukra már alapvetővé vált, hogy a legkisebb késésről is egyszerűbb kitalálni valamit, mint hogy az igazságot mondják. Másoknak pedig egy súlytalan füllentés is – amire ráadásul másvalaki kényszeríti – komoly lelkiismereti problémát okoz, és hosszasan szenvednek miatta. 
Az egyes csillagjegyek személyisége sok mindenre hatással van. Arra is, hogyan állnak az őszinteséghez, hogyan tudnak a szeretteik szemébe nézve valótlant állítani. Így hazudnak a vizes jegyek.

hazugság

Fotó: Unsplash

Rák – mindig valós érzelmekkel hazudsz

A hazugság kényelmetlen az érzékeny Ráknak. De ha egyszer füllentésre kerül sor, addig lovalja magát a történetbe, amíg az érzelmei valósak nem lesznek. Márpedig valódi érzelmekkel a legnagyobb sületlenség is valóságnak tűnik majd. Vagy legalábbis kellőképpen összezavarja a hallgatóságot, hogy nem hiszik el a szavaidat, de az előadásmód teljesen hiteles. Ilyenkor jól jön, hogy ismerik az érzelmességedet. Ki merné megkérdőjelezni a mondanivalódat, amikor könnyes szemmel, az ártatlanság szobraként alakítod a szereped? Persze ha valaki kopó módjára belemegy a részletekbe, előbb-utóbb megdől a történeted, színészi alakítás ide vagy oda.

Skorpió – ragaszkodsz a hazugságod minden szavához

Amikor valakinek nem mondasz igazat, és esetleg később rákérdez, szóról szóra ugyanazt fogod elmondani neki. Mint ahogy bárkinek, aki megkérdőjelez. Úgy tudsz magabiztosan kamuzni, ha ragaszkodsz a mesédhez, és nem változtatod meg egy szavát sem. Még ha logikailag vannak is benne bökkenők, vagy furcsa részletek. Természetesen ez a meggyőződéssel történő hazudozás teljesen összezavarja az embereket, és végül inkább ők is meggyőzik magukat, hogy a te változatod a valóság. De ha valaki kristálytiszta logikával nekiáll szétszedni a sztoridat, nincs menekvés, egy idő után kénytelen leszel színt vallani.

Halak – soha nem hazudsz, így simán hazudhatsz

Bár álomvilágodat ragyogó képzelettel szövöd, és akik ismernek, tudják rólad, milyen szárnyaló a fantáziád. Ettől még mindenki úgy ismer, hogy te végtelenül őszinte vagy, és soha nem hazudsz. Tehát, ha mégis füllentésre kerülne sor, olyan édesen-kedvesen teszed, hogy eszükbe sem jut, hogy képes lennél átverni bárkit is. Minden ismerősöd határozottan állítja rólad, hogy te soha nem hazudsz, és túlságosan szereted őket ahhoz, bármikor őszintétlen légy velük. Azaz, a trükköd tökéletesen működik! Mindaddig, amíg valakinek nincsen tökéletes bizonyítéka az ellenkezőjére. Azzal sajnos te sem tudsz mit kezdeni, vagy elmondod az igazat, vagy sértetten távozol.

(via EliteDaily)

Ezt olvastad már?

Így hazudnak a föld jegyűek

Ez is érdekelhet virágos Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top