nlc.hu
Horoszkóp

10 tipp a Rák férfiakhoz

10 tipp, hogyan korbácsold fel a Rák férfi vágyait

A Rák férfi érzelmes, érzékeny személy, a lelki társát keresi. Érzelmileg és szexuálisan is arra vágyik, hogy minél több érzéki örömben és boldogságban legyen részetek együtt.

Ha Rák csillagjegyű a párod, a legjobb barát-alapanyagot fogtad ki vele. Na meg egy igazán odaadó és gondoskodó férfit, aki ugyanezt várja a szerelmétől is. Természetesen, ha az a kérdés, mi teszi őt igazán boldoggá, akkor egyetlen válasz lehetséges: maga a szerelem.

A Ráknak is megvannak az érzékeny pontjai, azaz a kedvencei a szerelmi életben.  Ha nem lennél benne biztos, milyen szexi trükkel hozhatod ki a legvadabb énjét, íme néhány dolog a Rák férfival kapcsolatban. Feledhetetlen éjszakában részesítheted őt, és te sem maradsz ki a jóból.

pasi

Fotó: Unsplash

1. Kezdeményezz

Érzelmes és érzéki, de nem kezdeményező típus a Rák. Nagyon jó érzékei vannak ahhoz, hogy tudja, ki az a nő, aki érdeklődik iránta, de nem ő teszi meg az első lépéseket. Ha tetszik neked, menj utána. Szólj hozzá, kezdeményezd az első, majd második randit. Mindezek után te leszel az, aki az érzékiség vizeire tereli a kapcsolatot, és ha már nagyon vágysz rá, te fogod az ágyra dönteni őt. Vedd a kezedbe nyugodtan az irányítást, őt nem zavarja, sőt, még jobban beindul és élvezi, hogy egy magabiztos nő markában van.

2. Romantikázz

A legromantikusabb csillagjegy, és ez sokszor előtérben van a szexhez képest is. Nem arról van szó, hogy ne lenne férfias, csak egyszerűen nem fél kimutatni romantikus és gyengéd énjét. Persze a legtökéletesebb, ha mindezt a szexszel ötvözöd. Ha úgy várod őt haza, hogy rózsaszirmok vezetnek az ágyig, illatos gyertyák fényében, te pedig halk zene mellett várod egy csodás fehérneműben – el fog olvadni, utána pedig a legkeményebb teljesítményét hozza majd.

3. Vadulj meg

A Rák gyengéd és visszafogott, de imádja a vadságot a szexben – tőled. Vetkőzz le neki érzékien, meg fog őrülni. Bármilyen vad pózt kipróbálhatsz vele, a lényeg, hogy az érzelmi kapcsot mindvégig érezze. Akármennyire szenvedélyes a szex, ne feledkezz meg vele a gyengéd előjátékról, és a szerelmeskedés utáni ölelkezésről, puha csókokról.

masszír

Fotó: Unsplash

4. Masszírozd gyengéden

Az olajos masszázzsal a gyengéd érzelmeket is kimutathatod felé, de közben lassan felkorbácsolod az érzékeit is. Míg egyes csillagjegyek kifejezetten a szexi masszázst szeretik, a Rák itt is finomságot értékeli. Gyújts gyertyákat, legyen félhomály, vetkőztesd le, és kezeld úgy, mint egy királyt. Majd egy ponton kezdd el te is levenni a ruháidat, és a végén élvezd a tökéletesen hangulatba hozott férfi izgatóan csúszós testét a testeden.

5. Néha legyél alázatos

A Rák férfi nem egy törtető, hatalomvágyó, másokat földig tipró ember. Nem is vágyik erre, de néha élvezi, ha nála van az irányítás. Ajánld fel neki, hogy szex közben kösse be a szemed, vagy egy selyemzsinórral kötözze össze a csukóidat. Adhatsz neki játékos-puha ostornak használható eszközt, hogy mímelhesse a fenekelést. Benne igazán megbízhatsz, a gondolat is elég neki, hogy ő irányít, ő uralkodik feletted, mert valójában imádja az erős, független, kezdeményező személyedet.

fürdő

Fotó: Unsplash

6. Habfürdőzzetek együtt

Vizes jegy, és imádja is a víz adta örömöket. Ha természetes vízben úsztok vagy fürödtök együtt, egy-egy víz alatti érintésed, pláne érzékeny pontjain, nagyon felcsigázza őt. Szereti a habos fürdőt, és ezt azzal fokozhatod, ha becsusszansz mellé, vagy te engeded tele a kádat, majd felfedve a hab alatti tested egy csábító részletét, magad mellé hívod. A hab rejtekében aztán elkezdhetsz kalandozni a testén, majd ha már nem bírjátok tovább, szeretkezzetek a kádban, majd kiszállva habosan, majd az ágyban szárítkozzatok meg. Hidd el, elég nagy forróság lesz, ahol nincs szükség a törölközőre.

7. Becézd a bimbóit

Ha nem tudtad eddig, most magad is megtapasztalhatod: egy férfi mellbimbó ugyanolyan érzékeny lehet, mint egy női. A Rák csillagjegyhez tartozó testrész a mellkas és a mellek, de a mellbimbó különösen erős erogén zónája. Nyalogasd, és játssz a mellbimbójával, finoman szorítsd, harapd. Legyél nagyon óvatos, meg kell tapasztalnod, hogy ne okozz fájdalmat neki. Próbálkozhatsz jégkockával az izgató ajkaid közt, vagy mutatóujjaddal körbe csokoládékrémet kenve és lenyalva azt. A látványtól majd szétdurran, pedig még az előjátéknál tartasz vele… Egy biztos: örökre megtaláltad a „bekapcsoló gombját”, és ha jót akarsz, nem is adod át másnak a távirányítót.

(via HerWay

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top